Jump to content
BulForum.com

За музика на LanParty#2

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА СЕ ПУСКА КЛУБНА ЕЛЕКТРОННА МУЗИКА, ЗА ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЕЩО?  

40 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Държа да отбележа, че не заплашвам никой и нищо като казвам че при определени условия няма да си правим труд за техника и т.н.

Идеята е следната - да направим едно сетче (2часа) с DJ Mighty K с яко клубна електронна музика. Ако се приеме това, ще организираме нещо за да ви РАЗБИЕМ ГЛАВИТЕ!

Защо не искаме да се пуска друго? Защото ако пуснеш електронно и след това рап например, не се получава нищо. Не става никъкъв сет и не може да се приповдигне настроението. Ако се пуска електронно DJя може да покаже майсторство и не просто да "ФЕИДВА" парчетата а да направи нещо много повече.

Ако се съгласите да се пуска електронно, знайте че ще ви ра3бием главите!

И затова ви питам:[/b]

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА СЕ ПУСКА ЕЛЕКТРОННА КЛУБНА МУЗИКА, ЗА ДА ОРГАНИЗИРАМЕ НЕЩО?

Az ne znam ti dali moje6 da sviri6 na Roland TB303, TB101, Korg Minimoog, Roland TR909, ili s edna duma dali vyob6te moje6 da programira6 analogov sintezator...no.......

No comment.

Symnqvam se daje dali moje6 da naredi6 ne6to svqstno na FLStudio....

Abe 6to se obajda6 nepodgotven bez da znae6 za kvo stava vypros?

Az ne znam ti dali moje6 da sviri6 na Roland TB303, TB101, Korg Minimoog, Roland TR909, ili s edna duma dali vyob6te moje6 da programira6 analogov sintezator...no.......

No comment.

Symnqvam se daje dali moje6 da naredi6 ne6to svqstno na FLStudio....

Abe 6to se obajda6 nepodgotven bez da znae6 za kvo stava vypros?

Не, не мога. Обаче пея много добри дет метъл вокали. Ти можеш ли?! Въпроса беше че не е хубаво тва лан парти да го правим на хаус парти, щото аз примерно искам да поканим група ГРЯХ да ни посвирят. Не е там мястото за изявата ти.

Mda tochno taka e. Vse pak ne mislite li che kato e party za compiuturni maniaci sledovatelno i muzikata trqbva da e elektronna?Tova e samo moito mnenie.

Edno utochnenie: Spored edno izsledvane, na koeto popadnah predi nqkolko meseca v internet, poveche ot polovinata hakeri slushat tejka muzika! Osven tova mnogo pokazatelen e i tozi poll (nqmam predvit che v warez-a ima mnoo haker-i :bgrin: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...