Jump to content
BulForum.com

Честит 10ти Ноември!

GeorgiK

Recommended Posts

И тогава не е било супер,камо ли сега...Не мога да дам точна оценка,защото си спомням не много от ставалото през "Комунизма",но оставам с впечатлението,че тогава недостатъците са били по малко отколкото сега...АЗ НЯМАМ КАКВО ДА ПРАЗНУВАМ НА ТАЗИ ДАТА! незнам за вас...Всеки има право на мнение (за сажъление май само на това...)

Следващото ти изречение беше доста обобщаващо,ама не дръж на тия неща.Така или иначе,няма смисъл да се караме за глупости.

Наистина няма смисъл да се караме за глупости!!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ честито ,честито :punk

Празник си е ,защото тия които са били в детска градина не помнят как ни караха по разни пионерски сборове и как те наказваха ако не отидеш,как се ходеше на бригади и как не можеше да слушаш каквото си искаш :devil :confused Или как се учи научен комунизъм и повелите на партията от Априлския пленум :angry1 :angry1 .

Та все пак това сега е по-малката злина :punk :wub:

Да никоя друга европейска страна не е затъвала в калта толкова бързо и толкова на дълбоко.

И е малко смешно да обсъждаме събития случили се когато сме били в детската градина :P .

Хахаха, майтап, не бях си давал сметка колко време е минало от тогава :)

По това време бях студент в София. Вечерта на 10-ти една колежка ме заведе в една забутана квартира, където имаше събиране на студенти-дисиденти - тогава след събитията пред р-т Кристал това движение беше започнало да се разраства (не ме разбирайте погрешно, не съм бил такъв, просто случайно се оказах на тази сбирка). Много добре си спомням, когато един брадат образ нахълта в квартирата крещейки, че са направили преврат и Тато е свален. Всички взеха да крещят и да пускат разни радиоапарати, защото по новините предаваха точно това.

След това бях на историческия митинг на 18.11 пред Александър Невски и одобено на още по-известния митинг пред Народното събрание на 14.12 (тогава беше записана онази исторя с танковете :)).

Ами това беше - революционно време :D. Спомням си и едно събиране в Ректората, където за първи път се запознах с Емил Кошлуков, който тогава беше нещо като Че Гевара на студентите :D. Имаше след това историческите окупационни стачки на университетите, които свалиха правителството на Луканов.

Мдам, докато ахмаците скачаха по митинги и окупираха сгради, някои тарикати използваха ситуацията за първоначалното натрупване на капитала - точно както го пишеше в дебелите книги, мухахахаха :D

Те това си спомням аз за 10-ти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...