Antares Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Първата любов... хех. Интересно понятие. Със всяка следваща по-сериозна връзка (поне до сега) ми се струва, че това, преди нея въобще не е било истинско. Така че започвам да се чудя първата ми връзка (която трая 3 месеца) дали е била любов въобще... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Да не се правя на голям любовен експерт, амаааа......защо да му се невиди ги приемате тия неща като някакво сражение, битка, война и тем подобни борби?! Не сте ли чували поговорката "На сила хубост не става"? Еми тук работата е същата.... Оооооооо Лепер... Welcome back! Еми виж ся. Ако си мислиш че ше отидеш до субекта А и кажеш "Обичам те!" тя може веднага да ти отвърне със същото, а може и да те отреже. Всичко зависи от обстоялтелствата и настроението ( най-вече на тоя на който предлагаме ). Така че пробвай тва 2-3 пъти и ако окончателно ти каже тя/той " МАНИ СА БЕ ГЛУПАК! Ти не разбра ли че не ме кефиш" тогава се предаваш. Така че трябва да има бой до последния момент. И в живота е така. Нищо не става от първия път. Вярно е че със сила нищо не става ама понякога се налага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.