w00x Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Моята първа е в момента (поне така си мисля де ) , та усещането е прекрасно любов на 13 години? не мисля. имаш още да изживяваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Определено не... tonyss@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Щом има "първа" любов значи толкова и е било любов.Не се бъркайте с пубертетските пориви,тва не е никва любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Ako nqma parva "lubov" kakvo e togava spored teb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 любов на 13 години? не мисля. имаш още да изживяваш. <{POST_SNAPBACK}> Казах ,че поне така мисля Slayer какво разбираш под пубертетски пориви ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Абе,кви са тия дискриминации.. Ти си на еди колко си години,ква любов и т.н. Мисля,че е по-важно кво чувстваш,а не на колко години си,щото т'ва че си на 13г. не означава,че не си човек и че нямаш човешки чувства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Да бе вие го съсипахте човека. Ами че и вие да не би да не сте били на 13? Че той какво да направи че е на толкова. Като така го усеща нека е така. Много мразя изказвания от сорта "абе още си малък то това е нещо друго твоето" или "абе чакай още малко да пораснеш и ще видиш". Ами нека се радва на това което има и ако пък не е пуберска глупост? Ако си е всичко наред? На вас какъв ви е проблема с това? 4MOTION гоу ъхед само ще ти кажа. Наслаждавай и да не ти пука за друго. То това е всичкото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R O N I N Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 pomnq q i nqma da q zabravq ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 любов на 13 години? не мисля. имаш още да изживяваш. Да и аз така мисля. Според мен като порасне ще разбере дали наистина е било любов или не. На момента не можеш да осъзнаеш. Поне с мен така стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Да и аз така мисля. Според мен като порасне ще разбере дали наистина е било любов или не. На момента не можеш да осъзнаеш. Поне с мен така стана. <{POST_SNAPBACK}> I s men taka stana i to to4no kogato bqh na 13 Ei kakvi vremena bqha Retrospekciqta e hubavo ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 off,, kak moje da q zabravi 4ovek! bqx v 3-4 ti klas! tq be6e ot moq klas, ...,,, i to ... sega ... kakvo da pravi6?/..../ ... abe xubavo no kratko! nee si sponmqm kakvo to4no stana nakraq, osven 4e doide mn byro! i ot tovaga go karam toq pubertet,,,,,...xaxaa.... koi znai go koga! forever in love! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Първата ми любов остави трайни спомени в мен и промени много неща в мен едва ли ще мога да я забравя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Първата ми любов остави трайни спомени в мен и промени много неща в мен едва ли ще мога да я забравя. Дамм....мисля че и с повечето, които са минали през любовта са се променили доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Да бе вие го съсипахте човека. Ами че и вие да не би да не сте били на 13? Че той какво да направи че е на толкова. Като така го усеща нека е така. Много мразя изказвания от сорта "абе още си малък то това е нещо друго твоето" или "абе чакай още малко да пораснеш и ще видиш". Ами нека се радва на това което има и ако пък не е пуберска глупост? Ако си е всичко наред? На вас какъв ви е проблема с това? 4MOTION гоу ъхед само ще ти кажа. Наслаждавай и да не ти пука за друго. То това е всичкото. <{POST_SNAPBACK}> Спокойно свикнал съм.... не мисля ,че трябва да се съди за човека като се прочете "other information" от профила ! Всеки чувства нещата си различно и сам за себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Щом има "първа" любов значи толкова и е било любов.Не се бъркайте с пубертетските пориви,тва не е никва любов Много правилно. Любовта е нещо, което малко или много оставя следа за цял живот. Другото са мимолетни увлечения, колкото и силни да изглеждат за съответния момент. Затова смятам, че първата ми любов е сегашната и тя ще е единствената. Просто се познавам достатъчно добре за да преценя, че повече няма да мога да изпитвам такива неща. Така че се надявам връзката ми да се запази за много много години напред Може би твърденията ми ще предизвикат смях у някои, но по отношение на любовта винаги съм бил идеалист. Всъщност не винаги - за около година - две престанах да вярвам че любовта съществува.... и след това я намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Любовта,е като грипа, хващаш го без да разбереш как, тресете, изцежда те, физически, психически, финансово и накрая те зарязва и ако не се ваксинираш те повтаря. И първият път е най зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 погребение? супер гадна история. какво е станало. на каква възраст беше? <{POST_SNAPBACK}> Воубще не ми се говори, беше на 15 години от бившият ми клас. Ми как е станало влезна в болннича да я оперират от апендисит бият и 1-ва опоика не я хваща бият и 2-ра минават 10 минути и би трабва да разбереш ко е станало по нататака ,беше алергичка кам опоиката. PS:Го тура на сички шибани лекари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Първата любов... Разтърсваща и незабравима... Всяка минута, всеки спомен се отразява в душата ни и остава там завинаги... Дори болката е сладка... Самото наименование "първа" предполага, че има и следвща любов. И в крайна сметка не е вечна, поне не е същата изгаряща любов. Настъпва край, а тя се странсформира в друг вид чувства... В спомени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 По дяволите разбирам те. Същото щеше да стане с жената. Или поне подобно. От един прост апендицит я мотаха 2 седмици и кусур и накрая разбира се докато питат девствено момиче дали не е бременно и й обясняват как я боли корема от наркотици и пиячка апендикса се спука и стана перитонит. Спешна операция ала-бала и накрая: "Едва ти спасихме живота"... Е да въ ибъ. Съжалявам за теб Кейтаро наистина съжалявам. Друго не мога да кажа. Всичко би прозвучало тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 purvata lubov vse se mucish da ia zabravish ama ia zapomniash po-dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Еми изводът е много ясен. Истинската любов не се забравя. Това са много силни чувства и емоции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 Незнам дали да я нареча "Животно" или по някакъв друг начин... не мисля, че има значение... Но има и такова нещо на тази планета... И се помни винаги първата любов, първия трепет, но най-много първото разочарование... Аз лично помня първата си любов и до ден днешен... то такова нещо не се забравя... Но не тя беше най-впечетляващата. Наско прав си, двете неща много рядко се препокриват... Мисля че сегашното ми емоционално отношение към едно същество е доста по ОГРОМНО от онзи първи трепет в който навлизаш в непознатите дерби на чувствата... Интересно е обаче да се задълбаеш в последствие.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted November 19, 2004 Share Posted November 19, 2004 любов любов ... сварен картоф. разрежеш го, а той суроф бехехехе май помня кофти любов осъзнавам че не е за мен а е върховна любовта де Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 xm .....purvata istinska lubov ili pyrvata lubov koyato mi se e slu4ilo da izpitam ..........za pyrvata istinska .....mi o6te sym s neya imam pradvid nyama kvo da ya pomnya kato o6te ya izjivyavam i e prakrasno a za vtoroto mi byax mnogo malyk....no da pomnya ya i to mnogo dobre i kato napravya sravnenie s togava6nia mi vkus i sega6nia nyama sy6testvena razlika........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Любовта,е като грипа, хващаш го без да разбереш как, тресете, изцежда те, физически, психически, финансово и накрая те зарязва и ако не се ваксинираш те повтаря.И първият път е най зле. <{POST_SNAPBACK}> Gore-dolu se vurzva otli4no... Samo deto gripa te puska mnogo po burzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.