kumcata Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 zdraveite, izvinqvam se ako vaprosa mi e tup no predpochitam da popitam stava vapros za tova dali e po dobre kato stava vapros za overclockvane da si ostana s moito si CPU Athlon XP 2000+ ili da go smena za Sempron 2600+ neka tqhno veli4estvo overclockerite da me posavetvat shtoto nesum razbirasht blagodarq vi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 вземи си 1 мобилка 2500+ или 2600+ и нямаи грижи клокни си го до 3200+ или съответно 3400+ и си разцъквай Sempron-а не може да се клоква .. апък и е по-слаб прочети това : http://hardwarebg.com/newrev/index.php?read=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 dobre aZ ZNAM ZA barton mobile mnoo got ama i parichkite nesa mu malko puk i nemoga da go skiv neshto nikade she moje li nqkoi da ma oputi neshto ili nekvi orintirovachni ceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 NOEL computers-XP 2400+ MOBILE,512 Cache,266Mhz-94 $ ; 1$=1.53lv. Twa dnes go wzeh ot suotwetnata firma-aktualno e!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Ами AthlonXP и Sempron принципно е един и същи процесор със сменено име.Единствената разлика е че Sempron-a е със заключен множител, но и той си се клоква добре.Като ти гледам подписа обаче едва ли има нужда от тази инвестиция.По-добре изчакай, посъбери пари и си купи догодина едно А64... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 znachi @ShitHappen ot tva koeto mi dade razbiram che Sempron2600+ i barton mobilka 2600+ vadat edni i sashti rezultati v kakvo togava se sastoi razlikata osven v dvoino po golqmata cash na bartona a @hostile_ kakvo imash predvid s tva che semprona e sas zakliuchen mnojitel zadaljitelno li bartona e s otkliuchen zashtoto v tova koeto mi dade ShitHappen tam pri testovete se testvat na default i na OC 11x220 koeto me navejda na misulta che i semprona e otkliuchen Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 абе, нямаше ли вече такава тема ? http://warezru.veno.biz/invision/index.php?showtopic=18206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 @kumcata еми аз до сега семпрон с отключен множител не съм виждал (смисъл без някакви модове де ) взимаш мобилката и нямаш грижи пак ти казвам семпрона посмъртно не може да го клокнеш както мобилката .. разликата ... еми малка е ,но все пак тестовете са в полза на атлона .. @kicko не нямаме тук става дума за 2600+ там за 2200+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 @kumcata еми аз до сега семпрон с отключен множител не съм виждал (смисъл без някакви модове де ) взимаш мобилката и нямаш грижи пак ти казвам семпрона посмъртно не може да го клокнеш както мобилката .. разликата ... еми малка е ,но все пак тестовете са в полза на атлона .. <{POST_SNAPBACK}> Е то май и с мод няма...може и да става финта за Бартъните, но той е много сложен/рискован/не винаги действа(примерно на нфорсе2 дънца)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 okay do tuka opredeleno me obedihte v pravilnoto za koeto mnogo vi balgodarq a sushto imam zapitvane za edni MB-ta deto mi gi preporachaha naskoro stava vapros za markata Albatron preporachaha mi dano deto si ima shto gode sichko normalno ata133 sb agp8x dual channel ddr i etc. nForce2 i na dosta prilichna daje niska cena sushto na dunoto sichko moje da mu se pipa v smisal sichki vidove voltaji i sqkvi raboti nujni za overclock kakvo shte mi preporachate da se orientiram li kam nego ili po dobre kum nqkoq druga marka (tochniq model na dunoto nego znam v momenta no moje utre da go kaja no v obshti linii tva e) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 okay do tuka opredeleno me obedihte v pravilnoto za koeto mnogo vi balgodarq a sushto imam zapitvane za edni MB-ta deto mi gi preporachaha naskoro stava vapros za markata Albatron preporachaha mi dano deto si ima shto gode sichko normalno ata133 sb agp8x dual channel ddr i etc. nForce2 i na dosta prilichna daje niska cena sushto na dunoto sichko moje da mu se pipa v smisal sichki vidove voltaji i sqkvi raboti nujni za overclock kakvo shte mi preporachate da se orientiram li kam nego ili po dobre kum nqkoq druga marka(tochniq model na dunoto nego znam v momenta no moje utre da go kaja no v obshti linii tva e) <{POST_SNAPBACK}> Albatron ne v nikakav sluchai-kofti e montiral sam.Po dobre Biostar predi edin mesec go montirah i se uchudih che ima strashen monitoring i vazmojnosti za overclock.nForce2 e i beshe niakav ultra model pomna za 64$.Ima dual channel i sichki shturotii i zasega se darji mnoo dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 e to shtom she e taka dai oshte malko i wzemi kalsikata w janra -Epox 8rda+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Абе въобще не разбирам за какво ги правиш този ъпгрейд като няма да има кой знае какво предимство пред машината в подписа ти.Както вече ти казах по-добре изчакай и вземи нещо по-добро след няколко месеца.Но в крайна сметка ти си знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Konsultiraite se malko pove4ko s amd.com, stiga ste govorili na izust. AthlonXP e Semron bili edin i su6t processor, samo imeto mu smeneno - bull shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 ami iskam da e markovo dano v smisal da ne e ne6to kato Elitegroup shtoto iskam qko da overclock kato drugi raboti po nego me interesuvat ATA133 Dual Channel DDR400 nForce2 SB LAN USB nqmam koi znai kolko pretencii za novite SATA IEEE1394 i etc. prostosmurtno duno hubavo za overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 e to shtom she e taka dai oshte malko i wzemi kalsikata w janra -Epox 8rda+ <{POST_SNAPBACK}> Saglasen sam ama nie obarnahme temata za dana Epox 8rda+ go ima v ERA-86$.Strashno dano e za tova sam si vzel takova Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 vasil088 Публикувано на , 20:33 PM QUOTE(ANGELIZER @ Nov 9 2004, 21:30 PM) e to shtom she e taka dai oshte malko i wzemi kalsikata w janra -Epox 8rda+ Saglasen sam ama nie obarnahme temata za dana emi saglasen sam ,ama momcheto pita,nie otgowarqme Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 mnogo se izvinqvam che taka oburnahme temata za duna no beshe za da ne pulna foruma s dopulnitelni topics btw shte moje li nqkoi da mi kaje kade moga da go otkriq tvaduno Epox 8rda+ shtot neshto nemoa da go vida nikade a sushto taka ne mislite li che kato sloja po dobro duno i barton mobile shte imam po dobri rezultati ot pc-to v podpisa mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Konsultiraite se malko pove4ko s amd.com, stiga ste govorili na izust. AthlonXP e Semron bili edin i su6t processor, samo imeto mu smeneno - bull shit <{POST_SNAPBACK}> ти недей вярвай толкова на amd.com вярвай повече на тестовете и характеристиките на процесорите ... ,ако в amd.com пише ,че са направили супер луд процесор и той струва 500$ ,а всъщност е по-слаб от Duron na 700 Mhz ще си го вземеш ли ? айде недей ти говори глупостите ! @kumcata подкрепям с 2 ръце това дъно : Epox 8rda+ малко детаили са дадени тук за дъната от серията : http://hardwarebg.com/forum/showthread.php...light=Epox+8rda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 @kumcata на теб ти трябва една плочка RAM 256Mb и си пилот на самолет с тази машина.Защо прибягваш към нов процесор.А и този от подписа ти е идеален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 ami sega zasega v glavata mi se varti nai veche ideqta da sloja KIT Dual Channel DDR400 2x256 KINGSTON no ... momentno zadrustvane s parite imam i ... no se pak tva Elitegroup mi zvuchi zle taka che ako moje da me oputite kade da go namera toq Epox 8rda+ shtoto namreih nqkuv Pro det e skup drugo ne namerih takova Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 @genecatcher: Ами аз не говоря на изуст, за теб не знам... The Sempron is a new product line, but regular TR readers will be familiar with the processors themselves already. The majority of Semprons, right now, are renamed Athlon XP processors with new model numbers and a slightly different mix of clock and bus speeds Ето ти и линк-а там пише какъв е смисъла от това да се преименува процесора. Ето и още един линк да има... Верно е че има и семпрони с други ядра, но тези за Сокет А от където и да ги погледнеш са си AthlonXP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.