Lil`Nigga Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Напоследък все повече се използват торенти и това почва да ме плаши. Искам да попитам дали локалния нет(включително и вареза) имат бъдеще?Ще продължи ли да се поддържа, този иначе толкова полезен локален сайт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Разбира се че ще продължи да се исползва.Аз примерно съм на Достъпна + и от локалния тегла със 90К а от магарето примерно с 5К средно. Прайш ли разликата Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 И мен ме плашеше бъдещето, макар, че повече ме плаши бъдещия достъп до data.bg Щото там намирам повече неща отколкото тук, причините са известни. От друга страна спрях да се плаша от това, каквото дойде, това. Винаги ще има подобни сайтове, те и нелегалните крак-сайтове щяха да спират (а те са много по-богати на варез от нашите тука), така че място за страх няма. Най-малко всяка мрежа ще си има локален варез, а от торентите уплоудърите ще пълнят варезите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Разбира се че ще продължи да се исползва.Аз примерно съм на Достъпна + и от локалния тегла със 90К а от магарето примерно с 5К средно. Прайш ли разликата <{POST_SNAPBACK}> Разлика правя ама ако затворят варез сайтовете кво ще правиш?Щеш нещеш ще дърпаш с 5К. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Разбира се че ще продължи да се исползва.Аз примерно съм на Достъпна + и от локалния тегла със 90К а от магарето примерно с 5К средно. Прайш ли разликата <{POST_SNAPBACK}> разликата между магарето и торентите е доста голяма ,но ти явно не си забелязъл това .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Щеш нещеш ще дърпаш с 5К. <{POST_SNAPBACK}> ot muleto durpam sredno sas 12-13k puk i tam ima sichko taka che po dobre ot tam da se tegli Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Spored mene 6te ima ! Dali 6te go zatvorqt samnqvam se te do sega samo Napster zadljiha da spre i eto 4e sled nqkolko godini toi pak si vze licenza govorim za USA kadeto sa edni ot nai-gadnite zakoni za kompyutarnoto piratstvo pak kvo ostava za Bulgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Ами аз много много не вярвам да затворят локалните.По скоро ще спрат до достъп юзърите на другите доставчици.Примерно ние няма да можем да влизаме в дата.бг така както юсърите на Хоум Лан не могат да влизат в варез.ру Локалните винаги ще си ги има(според мен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 а ве аз не знам... според мен локалните ше продължат да съществуеат защото ако ги спрат вече ще се наложи теглене от торенти....или от чужди сайтове за който ще трябва да вдигнат външните скорости Ще оцелеят по един или друг начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Съмнявам се да спрат локалните сайтове това няма да стане поне според мен ако стане здраве да е ще теглим от другате няма да свърши живота я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Разбира се че ще продължи да се исползва.Аз примерно съм на Достъпна + и от локалния тегла със 90К а от магарето примерно с 5К средно. Прайш ли разликата <{POST_SNAPBACK}> а от торрент-бг 50-90к освен тва ако не е тегла торрент от бг държи някъде 20к през деня...вечер е повече та...торентите не могат да се 'борят' с локалните сайтове там се слагат неща...и след време се трият...а нещата които има са супер малко в сравнение с един локален сайт сравни филмите тук и там...музикта,клиповете,програми и квото още се сетиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Taka si e ako ne6to se slu4i i zakriqt saitovete 6te se razprostrani P2P mrejite i pak seki 6te si namira ne6tata bez da pla6ta vinagi e bilo taka i vinagi 6te e taka osobenno pri nas bylgarite 6tom moje da ne se pla6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Някой може ли да ми каже какви са тия РНР2 мрежи че не разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Някой може ли да ми каже какви са тия РНР2 мрежи че не разбирам. <{POST_SNAPBACK}> P2P (ne PHP2) = peer-to-peer demek dva potrebitelq se vyrzvat direktno edin kym drug i tochat ot svoite raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 4eta i se 4udia kak moje da ste tolkowa naiwni wsi4ki Estestweno 4e takiwa saitowe (za nashe goliamo sajalenie) ste sprat da sashtestwuwat. Vie ne 4etete li statii iz neta. V Garcia primerno predi niakolko meseca sled operacia na niakawi si slujbi na podoben sait izwzeha wsiki mashini, iztegliha ot logowete dori koi User kakwo e swalial i globiawaha i useri 4e sa swalili i gledali filmi bez da sa plashtali awtorski parawa. Sravnenie s Krakowete na moje da stawa. Krakowete sa neshto koeto niama kak da gi sparat. Towa 4e az ili ti sme si napisali programka i ia dawame bezplano ili ia prodavane i kato se pusne precakwa druga programa kak da ia zabranait ? No towa ako te hwanat s Kraknat software na zapad neznam dali shte wi e leko posle Oshte malko i shte widite kak shte zategnat polojenieto, kato stana s Audio i Video kaseite i avrorskite prawa. Takav sait ne moje da ostane skrit ne si milete 4e i da go zatworiat w LAN mrejata niama koi da go widi Edit: imashe i sli4ai ne pomnia kade 13 god. momi4ence biaha namerili 4e pritejawa diskowe MP3-ki i behse niakawa neweroiatno goliama globa. Az se pritesniawam da ne mi zabraniat i MP3-kite w kolata da si slusham 4e togawa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Vie ne 4etete li statii iz neta. Покажи поне една такава статия де. И тва е България а не Гърция. Тук законите са съвсем различни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 4eta i se 4udia kak moje da ste tolkowa naiwni wsi4ki Estestweno 4e takiwa saitowe (za nashe goliamo sajalenie) ste sprat da sashtestwuwat. Vie ne 4etete li statii iz neta. V Garcia primerno predi niakolko meseca sled operacia na niakawi si slujbi na podoben sait izwzeha wsiki mashini, iztegliha ot logowete dori koi User kakwo e swalial i globiawaha i useri 4e sa swalili i gledali filmi bez da sa plashtali awtorski parawa. Sravnenie s Krakowete na moje da stawa. Krakowete sa neshto koeto niama kak da gi sparat. Towa 4e az ili ti sme si napisali programka i ia dawame bezplano ili ia prodavane i kato se pusne precakwa druga programa kak da ia zabranait ? No towa ako te hwanat s Kraknat software na zapad neznam dali shte wi e leko posle Oshte malko i shte widite kak shte zategnat polojenieto, kato stana s Audio i Video kaseite i avrorskite prawa. Takav sait ne moje da ostane skrit ne si milete 4e i da go zatworiat w LAN mrejata niama koi da go widi Edit: imashe i sli4ai ne pomnia kade 13 god. momi4ence biaha namerili 4e pritejawa diskowe MP3-ki i behse niakawa neweroiatno goliama globa. Az se pritesniawam da ne mi zabraniat i MP3-kite w kolata da si slusham 4e togawa ... <{POST_SNAPBACK}> che to po taq logika ne trqbva da imash komputer vkushti .Tva za gurciq moje i da si prav.Ima i drugo poneje spomena za nelegalniq software.Ami to trqbva da zabranqt celiq i-net(koeto e nevuzmojno) shtoto vsichko deto e v neta e piratsko bilo to igri filmi ili muzika.Edna igra s licenz struva primerno 40 lv nai-novite dvoino i kak si predstavqte vseki da dava 80 lv za igra koeto za bulgarina e neimoverno mnogo Razbira se che e po-lesno da q svalish za 3 chasa ot neta .Taka che i da zatvorqt nqkoi free sait ili bilo to warez problema nqma da se reshi vinagi shte ima otkude da se smuchat nai-novite raboti +tva za bulgariq standartite sa drugi,druga sa i zakonite koi shte trugne da pravi akcii sreshtu nelegalen software.Neznam kakuf shte e toq zakon deto shte mi zabrani da pravq kakvoto si iskam v sobstvenata mi kushta.Znachi shtom zalite trqbva da sa sus legalen software,znachi i az trqbva da sum sus legalen.Takuv zakon nqma,nqma i da ima(nadqvam se,makar che politicite ni dokazaha che sa ludi).Taka che se ospokoite PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Това е платена услуга.Според мен има бъдеще.Но излезне ли закон за авторското право.Много от файловете в warez.ru ще се изпарят.Така поне си мисля.Тъй като аз не знам за нещо платено тук.Може да има, но е рядкост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 nasco karash me da se smeq... te nashte s edin ploshtad slaveikov nemogat da se opravqt (vse oshte podavat piratski diskove) ti iskash da po4nat nas da globqvat.. vlez v nashta deistvitelnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 a kvo e tva mule ili tam muleto 4e ne go znam pak za free saitovete nali uj 6teli da se zakrivat ili da se pla6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 a kvo e tva mule ili tam muleto 4e ne go znam pak za free saitovete nali uj 6teli da se zakrivat ili da se pla6ta <{POST_SNAPBACK}> eMule tova e p2p programa kato kazaa da kajem (s leki razliki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 spored men dori i skoro da zakriat free-tata 6a ostanat nqkakvi localni saitove (ili sarvari) koito 6te ni snabdiavat s nai-novite raboti,za6toto mnogo po eftino izliza na dostavchika da pusne na niakolko pc-ta barza vrazka ot koito da se svaliat novite raboti i upload-vat v sarvara ot kolkoto da vdigne na vsi4ki vrazkata (koeto 6te dovede do po malki pe4albi).Zatova na tozi etap smiatam 4e nqma da imame problemi sledva6tite nqkolko godini... \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 spored men dori i skoro da zakriat free-tata 6a ostanat nqkakvi localni saitove (ili sarvari) koito 6te ni snabdiavat s nai-novite raboti,za6toto mnogo po eftino izliza na dostavchika da pusne na niakolko pc-ta barza vrazka ot koito da se svaliat novite raboti i upload-vat v sarvara ot kolkoto da vdigne na vsi4ki vrazkata (koeto 6te dovede do po malki pe4albi).Zatova na tozi etap smiatam 4e nqma da imame problemi sledva6tite nqkolko godini... \/ <{POST_SNAPBACK}> Twa s Kesh serverite edwa li i sega ne go prawiat no ostawa skrito za obiknowennia potrebitel. Da ne mislish 4e primerno kato si pudaitwash Windowsa ili f-prota swaliash ot tehnite saitowe ? po patia naimira nioakade kesirani failowe i ti servira tiah. Kolkoto po na blizo go nameri tolkowa po dobre, edwa li EK ne polzwat takiwa serveri zashtot smiatai kolko Useru swaliat edno i sashto wseki den. Edit: @karaman mi mini na free soft koi ti pre4i i sega go ima, samo neznam kolko ot potrebitelite mogat sami da si kolmpilirat coda Wijdam i menia ot Roda na "Tuk ne e Garcia", "Te Ploshtad Slaveikow ne mogat da oprawiat" i t.n. Sega ne mogat da go oprawiat shtoto niamat interes kato vlezem w ES sthte si goworim, wie smiatate li 4e niakoi sha ni pozwoli da si razwiawame bairiaka , az ne go kazwam 4e e hubawo da niama podobni saitowe, no za sajalenie twa e deistwitelnostta polojenieto shte se zatiaga, pone az taka mislia. Kolkoto do Garcia predi niakolko godini beshe na nasheto polojenie, a wijte sega tyaka li e? wsi4ko se promeni za dobro ili losho, taka 4e Istinata e takawa koito ne iska da @owiarwa neka ne kazwa "Nasco k'wo goworish be" mi da se zamisli malko koi ima smetka ot takiwa saitowe "nie" i koi niama "TE", i w koi e kliu4a za barataka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 spored men dori i skoro da zakriat free-tata 6a ostanat nqkakvi localni saitove (ili sarvari) koito 6te ni snabdiavat s nai-novite raboti,za6toto mnogo po eftino izliza na dostavchika da pusne na niakolko pc-ta barza vrazka ot koito da se svaliat novite raboti i upload-vat v sarvara ot kolkoto da vdigne na vsi4ki vrazkata (koeto 6te dovede do po malki pe4albi).Zatova na tozi etap smiatam 4e nqma da imame problemi sledva6tite nqkolko godini... \/ защо доставчика трябва да ти вдига скоростта? не е ли по-лесно ти да платиш за по-скъпата тарифа и да теглиш по-бързо от чужбина? warez.ru като го затворят.. ще го направят само FTP и ще влизате през FTP Client.. или ще го направят P2P User или компютър в Network Neighbourhood. начини има много. а warez (и преди съм ги казвал и пак ще го кажа) ще си търсите от чужбина.. какъв е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.