Jump to content
BulForum.com

Продавам дъно Gigabyte

Recommended Posts

Продавам дъно Gigdbyte 7VRX/KT333/A133/SB/USB 2.0.Дъното има ограничен AGP,т.е.работи само на 2х и поддържа видео карти до GeForce 2.Искам му 45 лева.Предпочитам оферти от град Пловдив!!!

awe господине...

mi osyznai se malko de

znam 4e si e tvoe pravo da si opredelq6 kakvato ti du6a poiska cena ama ti mu iztukva6 kusuri i na si4koto otgore mu iska6 45 lv!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

za kakvo ni e da davame tolkova pari za dyno s gotini pokazateli (FSB 200/266 zvuk lan usb2.0 ata 133 i tn..) i agp 2x ?!?!?!!?!?!?

samo ne mi davai default otgovora "mi za rutera pod linux za6toto sega si pravq edin takyv s nqkvo intelsko dyno ot na lili ivanova abiturenskata v novotela det e o6te na edo pamet taka 4e............

Продавам дъно Gigdbyte 7VRX/KT333/A133/SB/USB 2.0.Дъното има ограничен AGP,т.е.работи само на 2х и поддържа видео карти до GeForce 2.Искам му 45 лева.Предпочитам оферти от град Пловдив!!!

Как така ограничен и работи само на 2х (спецификация е 4х)

ти ли си го моднал така

savamane <== темата си е лично негова и той сам определя цената. Няма смисал да го нападаш по този начин.Задаи си културно вапроса предполагам ще ти бъде отговорено... Ако ти изнася изнася ако не недей да му спамиш

темата....

И наистина каква е причината АГП да е 2х :confused :confused

??НИЩО ЛИЧНО??

И наистина каква е причината АГП да е 2х  :confused  :confused

??НИЩО ЛИЧНО??

/off

spored men gadnata mu karta raboti na 2x

predishnoto mi dyno beshe takova

mnogo sym dovolen ot nego

prichinata poradi koqto go smenih e che nqmashe fsb166

i imah edno studeno i ne kloknato cpu :)

Аз съм с такова в момента. Ако не издевателстваш над него е много стабилно, леле колко токови удари отнесе.... температурите дето измерва са малко нереални ( доста по високи според мен ама то тази фирма така си ги прави а и това не е особен минус) А за 2Х не разбрах каква е тая работа....ама дъното не е лошо ако искаш нещо дето да те кара а не да го издуваш яко .....

GA-7VRX (Rev 1.1) или (Rev 2.0) е дъното?

И какво му се е случило на AGP-то, че не подържа 4x?

:confused

mi 4estno da si kaja ne znam kakvo mu se e slu4ilo.sled kato go vzeh si slojih i video GeForce 4 MX 440 na 64 MB,koqto razbira se ba4ka na 4x AGP.sled dva meseca eksploataciq daje i po malko kompa vze da mi pravi problemi kato da zabiva na igri daje i na nai-elementarni prilojeniq.i daje ponqkkoga ne iska6e da se startira,za6toto qvno ne e raz4italo video kartata.nosih go na remont pone 10 puti i karah o6te dosta meseci taka dokato mu izte4e garanciqta ,za6toto ne se znae6e 4e e ot dunoto.Ot firmata mi kazvaha 4e e ot Video cartata ili ot Ram-a.te daje nqkolko puti mi reinstalvaha Windowsa i kakvo li o6te ne i pak nqma6e nikakuv efect.probvahme s razli4ni video carti i ramove ama ni6to ne se promenq6e i produljava6e da si uvisva.nai-nakraq go zanesuh na druga firma i sled dva dena ba4kane po kompa mi kazaha 4e ne e nito ot Videoto nito ot Ram-a a bilo dunoto no ve4e mu be6e iztekla garanciqta.Video cartata mi e o6te v men i si ba4ka bezotkazno.kazaha mi 4e dunoto mojelo da raboti samo na 2x AGP i zatova poddurjalo samo video carti do Ge Force 2,ina4e vsi4ko drugo si mu bilo nared.

35 лв. (~23$) за дъното! - обаче искам 1 седмица тестов период

p.s. защо не отговаряш на PM ????

http://www.ixbt.com/video2/agp-standard.shtml

това че дъното е само АГП 2Х не значи че не можеш да сложиш карта подържаща 8х, просто ще работи на 2х. въпроса е в подържаните напрежения на агп на дъното 3.3V 1.5V или 0.8V. повечето карти си подържат различните волтажи така че няма проб. повече подробности на горния линк.......

пример аз съм с интел БХ440 (мах агп 2х) а съм с р9100 (4х) няма проблем и да сложа карта 8х стига да може да работи на 3,3в(които не могат те просто не могат да се поставят в агп)

така че незнам коя е тази фирма... ма си потърси друга фирма да ти са занимава с пц..

п.с съжалявам за офтопика ма продавача греши че можело само карти с 2х...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...