Winmaker Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Продавам твърд диск 30GB Maxtor na 5200.Има лоши сектори,но не са много.Искам му 50 лева,което мисля е нормална цена.Предпочитам оферти от град Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zograf Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Продавам твърд диск 30GB Maxtor na 5200.Има лоши сектори,но не са много.Искам му 50 лева,което мисля е нормална цена.Предпочитам оферти от град Пловдив. <{POST_SNAPBACK}> Ogledai cenite na novite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Продавам твърд диск 30GB Maxtor na 5200.Има лоши сектори,но не са много.Искам му 50 лева,което мисля е нормална цена.Предпочитам оферти от град Пловдив. <{POST_SNAPBACK}> Колоко точно е това НЕ СА МНОГО ??? не иескам да те обиждам , но ти давам 40 лв. ти си решаваш ! пиши на (ако решиш)ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winmaker Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Ogledai cenite na novite! Mi gledam cenite i ne vijdam ve4e takiva tvurdi diskove tam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thc Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Давам 30 лв на момента в който се съгласиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winmaker Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 V momenta imam seriozno predlojenie za HDD-to ot 41 leva.Ako nqkoi iska da vzeme harda i moje da dade pove4e neka mi pi6e na PM-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winmaker Posted November 17, 2004 Author Share Posted November 17, 2004 HDD-to e prodadeno!!!Moje da se zakrie temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.