clio Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Аз бях във Велинград всичко беше на 6+ и за 2 вечери всичко с хранене само по кръчми и от нищо не се лишавах ми излезна по-евтино отколкото на злобил сметката в онзи ресторант А иначе разбрах, че в Банско било по-скъпо даже от морето поне двойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Абе не беше неочаквано на повечето места Но си имаше и крайно нормални заведения в които п. картофи и супата не бяха по 4-4.50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Аз бях във Велинград всичко беше на 6+ и за 2 вечери всичко с хранене само по кръчми и от нищо не се лишавах ми излезна по-евтино отколкото на злобил сметката в онзи ресторант А иначе разбрах, че в Банско било по-скъпо даже от морето поне двойно Не е вярно , както казах и по-горе като изключим различните балкански деликатеси като бански старец на жар и т.н. цените си бяха повече от нормални. Първата вечер бяхме в Касапинова Къща , там сливенската перла си беше 5лв. руският стандарт обикновен беше 3лв. , салатките бяха малко по скъпи от Пловдивските заведения ама тва го намирам за напълно в реда на нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Аз пък посрещнах 8-ми на 50 метра под вода . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Аз пък посрещнах 8-ми на 50 метра под вода . Снимки има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Снимки има ли ? ~40GB. Не съм имал време да ги прегледам все още. Съвсем скоро ще има и филм. В следващите дни ще кача малко снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Аз бях в Пампорово хотел Финландия и там не беше толкова зле: 140 кинта 3 нощувки и 3 закуски с празнична вечеря-това беше офертата. Инче като цени минерална вода 2 кинта 0,50литра,кола 2 кинта,чай левче това в кафето. В ресторанта цените бяха малко по-високи от тези в Пловдив,като ни дадоха да си внесем алкохол от нас си в ресторанта. Единственото което не ми хареса,е че вечер спираха парното t не падаше под 20 градуса ама си захладняваше,а и джадая беше пълен олигофрен!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Не е вярно , както казах и по-горе като изключим различните балкански деликатеси като бански старец на жар и т.н. цените си бяха повече от нормални.Първата вечер бяхме в Касапинова Къща , там сливенската перла си беше 5лв. руският стандарт обикновен беше 3лв. , салатките бяха малко по скъпи от Пловдивските заведения ама тва го намирам за напълно в реда на нещата. Абсолютно съм съгласен. Цените бяха повече от нормални. Не виждам нищо ненормално в 3лв. шопска, 3лв. ракии, водки и т.н. Някакви панирани истории бяха по 5лв. порцията. Месата си бяха на повече от нормални цени. Очаквах цените да са високи като 2007, но не беше така. Тогава беше доста по-голямо дърво - супите започваха от 4лв., а врат или каре под 20лв. нямаше. Явно сега в кризата са решили да не режат глави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.