Mr_Vain Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Аз съм върл призърженик на идеята, че настроение може да има и без алкохол! И с риск да бъда обезглавен, агитирам - БЕЗ АЛКОХОЛ В ПРАЗНИЧНАТА ВЕЧЕР! <{POST_SNAPBACK}> аййййй изменник . Това дето го агитираш и на теб ти е ясно, че няма как да стане. Вярно, може и без алкохол, но щом го има какво пречи да го изпием!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Аз съм върл призърженик на идеята, че настроение може да има и без алкохол! И с риск да бъда обезглавен, агитирам - БЕЗ АЛКОХОЛ В ПРАЗНИЧНАТА ВЕЧЕР! <{POST_SNAPBACK}> И аз така да запазим чисти спомените! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Реши ли се дали ще има някакво пост-празнично събиране на студентите от форума? То се е видяло, че никой не ме иска за самия празник...хлип...хлип... <{POST_SNAPBACK}> За съжаление и аз съм в същото положение Ако има и други в това положение хайде се съберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Баси, сега се замислих ... Представете си, каква ли ще е класика да се празнува в някой влак, като във филма "Хълма на боровинките" Без падане от влака, разбира се !!! Голям съспенс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Пишете ме! Най-добре да си отворим нова тема, че много ще се сбъркат нещата иначе. Баси, сега се замислих ... Представете си, каква ли ще е класика да се празнува в някой влак Присъствал съм на такова 'празненство', в началото беше адско, но после много се изложихме.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 accel, кои неща ще се сбъркат Темата си е точно за това А за допълнителна дата- давайте предложения! Първоначален замисъл- 18.12.2004. Edit: А ако е твърде далече, още на 11.12, но тогава се рискува да се застъпи твърде много с официалата дата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 accel, кои неща ще се сбъркат Темата си е точно за това А за допълнителна дата- давайте предложения! Първоначален замисъл- 18.12.2004. Edit: А ако е твърде далече, още на 11.12, но тогава се рискува да се застъпи твърде много с официалата дата. <{POST_SNAPBACK}> Грешката е моя, де пиша де гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Аз ще съм на Пампорово в х-л "Перелик" за 3 нощувки. Вече стана традиция на компанията ми да сме там за 8-ми...От 2001ва сме редовно там, само хотелите сменяме.Мисля, че условията за як купон там са налице......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 300gr. cqn-kalii <{POST_SNAPBACK}> Направо ще се размажеш..И няколко милиграма са ти достатъчни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Аз пък реших да работя. Ще празнувам като взема заплата <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на червено, май ще си цоцкам сам в къщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Ние ще сме на Константин и Елена.Нямам никаква идея къде и какво представлява.Така казаха,така направихме ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 utre zaminavameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Priatno izkarvane na vsi4ko studenti , minali i nastoq6ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 I nie utre digame na Pamporovo!Dnes napazaruvahme dosta solidno kolki4estvo alkohol, taka 4e nqma opasnost da zamruznem Pojelavam na vsi4ki kolegi da se razmajat ot gusto-nujno e, vse pak idva sesiqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Искам да поздравя всички които ще празнуват на 8-и декември.Пожелавам ви приятно прекарване и ...... леко с алкохола и другите екстри.На всички празнуващи на Пампорово мога кажа че ще е супер як купон както е било досега. На всички празнуващи на други места също искам да пожелая весело прекарване ...... и умната !!!!!! 8 декември FOREVER !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 И аз заминавам след малко!За последно преглеждам форума,че не се знай знай ли са !?! И от мен честит празник Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 I kvo nikoi li nqma da se pohvali kak prekara ? V nashta kompaniq mnogo stranni neshta ni se sluchiha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Ние се напихме като прасета,дишахме хелий и се разцепихме от смях,щяхме да се сбием, а аз накрая оповръщах "Найлона"....ама не в кенефа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 И капка не остааанааааа ... Много пиене се изпи !!!!!!! Черният ми дроб сигурно ме мрази ужасно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Черният ми дроб сигурно ме мрази ужасно ! <{POST_SNAPBACK}>/div> Аз затова пуша много - имам два черни дроба,така че мога да пия повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Gotino beshe ama sa napih i pisah niakvi gluposti vav wareza-ne pomna tochno na koi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upasnata Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Moya praznik si beshe mega qko:) Pamprovo rulira takova qkite madami se bqhme subrali-narkotici i vino kvo iskam pove4e i mnogo 4alga xaxaxa ey da sprete da slushate tezi 4alga 4e vi ebah v 4algarite:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Az se vurnah sno6ti ot Pamporovo i pravo na edin rojden den!Mnoo sum radosten, 4e ima energiini napitki(Shark, Red Bull, Power Up)ako ne bqha te nqma6e da izkaram tolkova qko!Mnoo piene, qdene, jeni i Diskoteka Boom!!Sno6ti se dovur6ih v Excalibur.I nikoi da ne kaje pove4e, 4e tam ne puskat 4alga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Ей,аз бях на Велинград-баси лудницата!Който е бил в станция "Витоша" и ресторант "Бонжур",да се обади! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 az bqh vav "Vitosha" no posle ne hodih s vsi4ki v Bonjur - bqh samo v 4evermeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Коя специалност си?Аз съм от МИО-то!Бях май в 305-та.Ти къде беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.