ZGAN Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Treva Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Пичове и пички с какви екстри ще прекарате 8ми. <{POST_SNAPBACK}> 300gr. cqn-kalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Пичове и пички с какви екстри ще прекарате 8ми. тротил и малко амонит за повече грозен демидж+накълцани пирони. Иначе стандартното - ще си сглобявам детонатори пиян. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Аз пък мисля да се заредя с няколко тубички карамелов топинг и да си докарам сърдечен удар от гига-презахароза Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Интересно ми е, къде биха прекарали студентите своя празник? Става въпрос за празнуващите в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=21676&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=21676&st=0 <{POST_SNAPBACK}> Да, но там са се изписали и много други места. Нарочно направих poll точно между тези хотели. Edit: Макар, че честно казано не видях другата тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Някой знае ли, какви оферти имат тези хотели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Трябваше да добавиш и отговор ДРУГАДЕ така поставен вапросът излиза ,че ако не празнуваш на някое от посочените места изобщо не празнуваш или поне уточни ,че става въпрос за празнуващите в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Трябваше да добавиш и отговор ДРУГАДЕ така поставен вапросът излиза ,че ако не празнуваш на някое от посочените места изобщо не празнуваш или поне уточни ,че става въпрос за празнуващите в Пловдив <{POST_SNAPBACK}> Прав си. Но не се усетих. Идеята ми беше сръвнение между хотелите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Не бих празнувал в хотел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Аз още не знам къде ще съм (и с кого), но определено няма да е в хотел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Вече не съм студентка, но и аз никога не съм и не бих празнувала в хотел, т.е. предполагам се разбира ресторанта на хотела. Според мен истински студентски празник се празнува най-добре като излезеш от града, отидеш например на някоя хижичка и там празнуваш с други студенти, купон да става. И все пак по темата, ако трябва да се избира точно между тези хотели бих предпочела Марица. Весел празник на всички студенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Най-добре си е на хижа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Аз лично се дигам на Пампорово Намерихме някъв семеен хотел с джакузи и някфи хави, които надали ще ползваме, щото няма да ни стигнат силите да долазим до там Надявам се да се размажем от кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Да но това ще ви струва сигурно "една чанта пари". Колкото до хотелите, хората имат в предвид техните ресторанти. И пак питам, някой знае ли какво предлагат те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 Нищо не пречеше да помолиш да бъде прикачен един пуул. Сега става голяма каша, ама майната му, вече май е късно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Да но това ще ви струва сигурно "една чанта пари". Колкото до хотелите, хората имат в предвид техните ресторанти. И пак питам, някой знае ли какво предлагат те? <{POST_SNAPBACK}> Ами за 3 нощувки със закуски(не знам кой ще им ги яде)и празнична вечеря-70лв.Като джакузито и някфи др хави влизали в тия пари.Като се качим ще разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Това си е далавера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 hm...v pld verno e typo da si prekara6 8 za tva otbrani xora ot na6ia kurs 6te xodim vyv velingrad v nyakyv xotel .....nadyavam se da se razcepim ot gusto <{POST_SNAPBACK}> hahah super 4e sam ot otbranite hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 НАИСТИНА СИ Е ПРАЗНИК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ А КАТО НЕ СИ ВЕЧЕ СТУДЕНТ СИ Е ОТНОВО ГОЛЯМА ТРЪПКА. АЗ НАПРИМЕР РАБОТЯ НО ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ПРАЗНУВАМ - НО НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ ЗАРАДИ 8 ДЕКЕМВРИ НЯМА КОЙ ДА МИ ДАДЕ ОТПУСКА- ЗА ТОВА ПЪК ИМА БОЛНИ'KR - ОТНОВО СЕ ЧУВСТВАШ КАТО В 5-ТИ КЛАС КОГАТО ИЗЯЖДАШ 1 СУРОВ КАРТОФ ЗА ДА ВДИГНЕШ ТЕМПЕРАТУРА - ЯКО. МИСЛИМ ДА СЕ СЪБЕРЕМ СТАРАТА АГИТКА И ДА ПРАЗНУВАМЕ В ЕДНА ВИЛА - НИЩО ЧЕ НЕ Е НА ЗАВЕДЕНИЕ МИСЛЯ ЧЕ ТАКА ЩЕ Е И ПО ХУБАВО ЯКО ПИЕНЕ, ДЕНС И S.X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Че защо пък на заведение да е по-хубаво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Реши ли се дали ще има някакво пост-празнично събиране на студентите от форума? То се е видяло, че никой не ме иска за самия празник...хлип...хлип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Важно е с какви хора ще се събереш, мястото няма значение, стига да има достатъчно количество настроение и.....разбира се алкохол Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Аз съм върл призърженик на идеята, че настроение може да има и без алкохол! И с риск да бъда обезглавен, агитирам - БЕЗ АЛКОХОЛ В ПРАЗНИЧНАТА ВЕЧЕР! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.