Teddy-King Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 ra4e-f, да те зимам с мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashed Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 От нашия курс всеки се спасява поединично и май пак няма да празнувам. На 8-ми съм в сесия и не ми се Еоди извън Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 Ами то иаз май ще си бъда в Пловдив тая година.Писна ми вече да ходя по планините.Достатъчно студ събрах за предните 3 години ,иначе като резервирахме хижите ни убеждаваха имало парно,печки и топла вода.И като идехме там има ама звънци.За това съм решил тая година да си остана тука.То и моите колеги още не са се разбрали каде ще ходят ,така че може всички да сме заедно в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Aз съм авейлъбъл на 8-ми. Ако някой ме иска, идвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Spored men e dobre 8mi da se praznuva s tvoq kurs...i samo s nego.Lichno mnenie niq sme 90 choveka.Nikoi nqma da vzima chujdi hora ne znam pri vas kak stoqt neshtata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Ами аз лично общувам с 2-3 човека от моя курс. И по принцип не мисля, че трябва да се празнува с курса. Който както му е приятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Ами то иаз май ще си бъда в Пловдив тая година.Писна ми вече да ходя по планините.Достатъчно студ събрах за предните 3 години ,иначе като резервирахме хижите ни убеждаваха имало парно,печки и топла вода.И като идехме там има ама звънци.За това съм решил тая година да си остана тука.То и моите колеги още не са се разбрали каде ще ходят ,така че може всички да сме заедно в Пловдив. <{POST_SNAPBACK}> Аз последния път си носех духалката в раницата,без майтап.Ако някой организира такова нещо пак отивам в балкана.Шоуто е незабравимо въпреки студа и други такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 Spored men e dobre 8mi da se praznuva s tvoq kurs...i samo s nego.Lichno mnenie niq sme 90 choveka.Nikoi nqma da vzima chujdi hora ne znam pri vas kak stoqt neshtata ? <{POST_SNAPBACK}> щом се събирате всички БРАВО ние за 4 години неможехме да се съберем групата ,че сме 12 души,да празнуваме заедно иначе на кой както му е приятно така да го празнува важното е да има много наздравици Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 NA PAMPOROVO E KUPONA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 NA PAMPOROVO E KUPONA <{POST_SNAPBACK}> Dam i az sum tam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 щом се събирате всички БРАВО <{POST_SNAPBACK}> Nikoi en e kazal vsichki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 ela s na6ia kurs 6te si zemam dvoina v perelik ako iska6 de az Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 8 dekemvri e sriada,taka ce niama da moga da mrudna ot Plovdiv.taka sme rabotestite hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paff Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Казват, че 8-ми декември си остава празник за цял живот, след като вече веднъж си бил студент. Това е един от най-хубавите празници най-вече за самите студенти. Алкохол, танци, веселба... На пръв поглед обикновените за един студент неща. Но чувството е различно. Има тръпка. Тръпка, която усещаш веднъж в годината. Споделете своите преживявания! Споделете своето мнение за празника! Споделете своите идеи и предложения за това къде може да се празнува! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paff Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 izvinete oshte neznam kak da se opravq za purvi put mi e da vlizam tik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paff Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 spored men ne vagno kade si vagno e skoi si da ne prozvu4i kato klishe ama si e taka vagno e da si s priqteli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Както върви аз май ще си го празнувам в къщи,т.е. нямам никакво желание за шумни сбирки и луди купони (поне засега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 1-и курс - бях на един метрополис и се бях направил на нищо подобно ама беше яко 2-и и 3-и курс - домашни събирания с разцепвания и върлувания по разни клубове и барове ... 4-и курс - пампорово, яко е там тая година се очертава да се съберем може би за последно курса макар че досега нито един 8-и не съм го карал с тях ще рискувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 и кво му е якото на пампорово ? някви наредени балъци дето се мислят кой знае за кво отиват и харчат сумати пари е баси кефа супер ;>>> купон ми е сяка вечер сяка нощ когато съм с приятелите ми папараци калигула се тая а от моя курс /задочно/ само с една колежка движим, дето сички я харесват ';>>> сички други са някви наредени с мерцедеси мазди и шитни хейтър ;> аехаеаех тоя осми папараци и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 trifon, наистина ли вярваш, че харченето на пари не е кеф, а мерцедес е "шитня"?!? Много глупаво ми звучи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassa_ss Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Според мен да си прекараш 8 декември в Пловдив е много глупаво.Така или иначе почти всеки ден се разцепвам от купони и барове в Пловдив,даже вече ми е шит.Хавата мичове е на Пампорово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 hm...v pld verno e typo da si prekara6 8 za tva otbrani xora ot na6ia kurs 6te xodim vyv velingrad v nyakyv xotel .....nadyavam se da se razcepim ot gusto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 hEka, във Велинград е страхотно и много подходящо. Незабравими спомени (и много неща, които ми се губят) имам от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 оооооооо макар че отдавна (от 98 г не сам студент?) се движа в такива среди и само една година имам пропуск,но винаги извън града. Тази година съм на Боровец и си мисля че ще си направя пак купона Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassa_ss Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Пичове и пички с какви екстри ще прекарате 8ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.