Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за кръчмите в Стамболиийки

DREBNIA

Recommended Posts

Аз съм бил там на бригада преди години, ама на бригадата си се отсичахме по къщята и в общежитието, не сме ходили много по кръчми. Няколкото пъти, дето кръчмарствахме, все ме водеха към края на вечерта, та не помня никакви координати. Нали знаете, тъмно , непознато , човек като позацапа свещите, си гледа основно в краката, да не хлътне някъде :D Кой ти забелязва къщи и адреси в такъв един сюблимен момент :D

Иначе си правихме нощни разпивки на някакъв басейн до фабриката за хартия. Срещу бутилка ракия и тържествено обещание да не вдигаме шум и да не трошим материалната част пазачът ни оставяше по цяла нощ там.

Баси, златни времена бяха ...

А не знам,ние винаги запивахме срещу гарата......И после се мъкнехме някъде и се донасирахме.Ама иначе бива де,куките не правят проблеми,като се кандилкаш мат пиян по улиците.... :lol:

Верно имаше едно до гарата, жив да си, че ми го припомни.

Баси, какви лауреати сме срещали там ...

А за ченгетата- моите уважения. Един познат от Хисар разправяше, че един път се накиснал здраво и взел да се прибира, ама си мислел, че си е в родния град. Спряла патрулка, питали го къде живее, той отговорил - на две преки от едикой си санаториум. И полицаите го натоварили кротко на патрулката, дали му една кесия в случай, че се почувства преял, и го откарали пред общежитието, където, вече напълно влязъл в репликация, го връчили на дежурния.

Истински самаряни :D

А имаше един чичка, дето продаваше домашна ракия, не е за разправяне. Ако сипят от нея в резервоара на някой Москвич, ще преодолее звуковата бариера.

Ееее, спомени...

Такааам, вдъхновен от един мой познат пускам тая тема, нека чуя и вашото мнение

Хахаха, DREBEN, няма какво да ги мислим кръчмите в Стамболийски ами давай направо да се организира едно посещение в Синьото :punk :beerchug

А имаше един чичка, дето продаваше домашна ракия, не е за разправяне.  Ако сипят от нея в резервоара на някой Москвич,  ще преодолее звуковата бариера.

Ееее, спомени...

Ааааа тоя чичка още продава!!!Ама сега е още по-люта :wub:

Хахаха, DREBEN, няма какво да ги мислим кръчмите в Стамболийски ами давай направо да се организира едно посещение в Синьото  :punk  :beerchug

Ами айди деееее, вие само се скатавате :lol: :beerchug

Абе малко селска работа,ама като си натряскан стават :>

Наскоро ме водиха в некво "Зюмбюла" или нещо такова беше.. :sick

DREBNIA,аз също останах без думи..

Добре,че не седях много...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...