cheese Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Внимателно прочетох правилата : Език 1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас. 2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт. 3. Отправянето на заплахи (вкл. и чрез системата за лични съобщения) е недопустимо. Погазването на т. 2. или 3. се счита за грубо нарушение. Пост с такова съдържание се редактира или трие, а авторът му се наказва с предупреждение (warn). При упорито и системно незачитане на тези правила участникът се лишава от права за даване на мнения в този сайт. Не разбрах кое точно от тях съм/сме нарушили в темата за статията Карбовски, та Зевс Гръмовержец ни я затвори баш когато стана интересно, когато страстите ВИДИМО отшумяха и разговорът тръгна разумно. По човешки попитах в РМ, но отговор не получих. Явно някой хора са над тия неща - да дават обяснения. И затварянето на топици (ей Богу, понякога АБСОЛЮТНО НЕНУЖНО) им е смисъл на живота. Та - питането ми по същество! Не е ли време нашите модератори, особено някой с убийствени имена, да седнат и да въведат някакви правила И ЗА СЕБЕ СИ ?? Кога да затварят теми, да става ли това без предупреждение и т.н. Не е ли правилно да може нещата да се "обжалват" . Пиша това не от желание да се заяждам, най-малкото защото от заяждането полза няма. Просто трябва да има някаква норма и за шефовете тук. И е редно и те самите да забележат, че някой размахва брадвата когато му кефне, станал е накриво и го е заболял зъб, и че тая безогледна (понякога) сеч прави от иначе извънредно нужния модератор просто един пъдарин с неограничени права, който се изживява като владетел на света, излагайки себе си и своите "колеги" ! Ха със здраве!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Виждам, че KILLERINCHO я е затворил и написал няколко реда защо. Но имайте предвид, че както е описано в правилата не е нужно да е неспазено написано правило. Понякога модераторите могат да затвроят дадена тема по собствена преценка. Може би към него трябва да се обърнеш за повече инфо на PM. EDIT: Ignore това за ПМ-то, явно е сторено вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Всъщност е затворена защото няма по-голям комплексар от KILLERINCHO, който просто се чуства бог когато затваря топици и банва юзъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 E kak toi s tva e izvesten KILLERINCHO. Vij samo kolko sa close-natite temi i kolko ot tqh sa close ot nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Cheese taka kato gledam nqma nujda da ti otgovarqm za6to sa zatvoreni temiet ot mene. Gospodata NEkompleksari po-gore ot mene sa ti otgovori li. I vse pak zatvorih temite, za6toto bqha totalna prostotiq, koqto namalq6e o6te pove4e, i bez tova niskoto IQ na foruma. Ne znam za koi pyt 6te spomena, ama da kaja pak: Tva e WAREZ forum, a LYFESTYLE forum. Capish ? P.S. Dvamata nekompleksari, ne e zle da si merite prikazkite, kogato spomenavate imeto mi v tqh. Tva e samo pojelanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Все пак не ми стана ясно с какво толкова прегрешихме, ама дайде! В канчето на шефа не се гледа. Важното е, че останаха отворени стойностни и с фундаметнално значение за IQ -то ни теми : "Търся гадже на един приятел" ; "Ще харесат ли жените инструмента ви" ; "С кого би се бил" ; "Има ли хора от ... (май до момента само за Полски Тръмбеш не е ставало дума)" ; както и теми, в които се псуват и се заплашват съвсем в пряк текст. KILLERINCHO, ти си модератор на форум, братче, дръж се като такъв, а не като разсилен ! Между едното и другото има разлика, вервай ми! Ха със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Vij 4oveko, az ti pisah na private 6te ti pi6a i tuka. Spored mene tezi temi trqbva da se zatvorqt vsi4ki, 6toto naistina sa pylna boza. Druga tema e, 4ene vsi4ki ot mod i admin team-a sa na moeto mnenie. Taka 4e kvoto moga da zatvorq go zatvarqm i daje ne se zamislqm. A dali se dyrja kato mod ili ne.... mislq 4e ne e tvoq rabota da go ocenqva6, poradi prostata pri4ina, 4e ti ne si bil mod v tozi forum za da znae6 kak trqbva da se dyrji edin moderator ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Явно имаме различни критерии за това що е боза... Здраве да е! Животът продължава! Чао и приятен ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Приятен и на тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Maitap niama obache sam saglasen s edin ot postovete za Kilerincho zashoto az vse oshte imam ban i Dreamer znae che sam nakazan nepravilno no nishto ne pravi po vaprosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 offtopic:moje li nqkoi liobezen administrator da mi smeni nika ot aaa na anarxiq_99.PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Откакто този форум има 3639 потребителя, който постоянно растат, съвсем не можеш да кажеш, че това е само "варез&quoD; форум. Има толкова много различни хора тук и толкова интереси, че затварянето на теми с обяснения от сорта на "ми мене не ме кефи" не ми се вижда никак правдоподобно! По тази логика можеш да изтриеш всичката музика и филми, който не те кефят! А пък прояви от този род за си чист комплекс "Аз Съм Някой!", в стил ала Рафтър! Айде гледайте си работата М(аро/о)дератори, сори че пак се разписах тук, ама за пореден път мн. се изнервих! P.S. ....а и защо това е един от малкото форуми, в който няма тема за оплаквания и предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Cheese taka kato gledam nqma nujda da ti otgovarqm za6to sa zatvoreni temiet ot mene. Gospodata NEkompleksari po-gore ot mene sa ti otgovori li. I vse pak zatvorih temite, za6toto bqha totalna prostotiq, koqto namalq6e o6te pove4e, i bez tova niskoto IQ na foruma. Ne znam za koi pyt 6te spomena, ama da kaja pak: Tva e WAREZ forum, a LYFESTYLE forum. Capish ? Vij 4oveko, az ti pisah na private 6te ti pi6a i tuka. Spored mene tezi temi trqbva da se zatvorqt vsi4ki, 6toto naistina sa pylna boza. Druga tema e, 4ene vsi4ki ot mod i admin team-a sa na moeto mnenie. Taka 4e kvoto moga da zatvorq go zatvarqm i daje ne se zamislqm. A dali se dyrja kato mod ili ne.... mislq 4e ne e tvoq rabota da go ocenqva6, poradi prostata pri4ina, 4e ti ne si bil mod v tozi forum za da znae6 kak trqbva da se dyrji edin moderator ! <{POST_SNAPBACK}> Та както вече се произнесоха, в този форум участват прекалено много потребители и отдажна не е просто Warez Forum, Освен това си има раздел Others в който могат да се пишат доколкото разбирам всякакви теми кото не влизат в останалите раздели. Ако обаче не е така, а както ти казваш, че този форум е Warez, то тогава в раздела Others би трябвало да бъдат изтрити 99% процента от темите, ако не и 100% единият % го оставих за всеки случай. Та по тази логика направо премахнете раздела OTHERS. Моите уважения към теб KILLERINCHO, но в случая мисля не си прав. Ти може да сметнеш, че абсолютно всички теми са боза, по-тая логика няма да има форум бре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Tova megdodrygoto e edinstveniat forum kadeto vseki den se zaklychva po edna tema.Ei taka bez prichina i ne naryshavashta pravilata.Mnogo tapo i to zaradi kompleksite na nikoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Tova megdodrygoto e edinstveniat forum kadeto vseki den se zaklychva po edna tema.Ei taka bez prichina i ne naryshavashta pravilata.Mnogo tapo i to zaradi kompleksite na nikoi. <{POST_SNAPBACK}> Не бой се те и тази ще заключат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Аре стига сте се излагали бе! Аре вижте какви теми се пускат и после говорете! Дай да пусне и тема ' От къде изгрява слънцето' ! А теми се затварят защото никой не изпозва search !!! Така или иначе нисхто не можете да промените , освен да не влизате тук! Не се заяждам просто се изнервих и аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Айде стига вече де? Warez.ru форум си има и ще си има. Начина по който са написани правилата трябва да дава ясна представа за това ,скоро се пробваха да поотпуснат малко края и форума запрелича на лайно (с извинение).Рагистрираш се ,гледаш ,разглейдаш правила ,теми и т.н...Харесвати - оставаш и се радваш ,не ти харесва - дата.бг уейтинг фор ю! Наистина в момента има много теми ,страшно много теми които неме кефят ,просто не ги отварям (има '-' и '+' в дянсо на всеки подфорум в началната страница оттам съм си ги спрял и невиждам и какво става там и си седя мирен) Пък кой бил комплексар и ли не мисля тука не му е мястото да се обсъжда пук и да не познаваш даден човек е не културно да говориш спрямо него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Според мен има нещо вярно в думите на всички,но наистина не би трябвало да се трият теми "Защото не ме кефят".Аз имам друго питане:Защо на човек който е объркал мястото за темата или просто има такава тема вече не му се обясни любезно,че е сбъркал,а всички едва ли не му казват: "Къв си тъп.." и му се нахвърлят.Има доста хора тук които не разбират много (не казвам,че аз разбирам) и така като ги нахокате им става много "приятно". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Аре стига сте се излагали бе! Аре вижте какви теми се пускат и после говорете! Дай да пусне и тема ' От къде изгрява слънцето' ! А теми се затварят защото никой не изпозва search !!! Така или иначе нисхто не можете да промените , освен да не влизате тук! Не се заяждам просто се изнервих и аз. <{POST_SNAPBACK}> Никой не е против затварянето на теми които се повтарят и които могат да се намерят със сърч. А против затварянето на теми за които няма причина да бъдат затворени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Според мен има нещо вярно в думите на всички,но наистина не би трябвало да се трият теми "Защото не ме кефят".Аз имам друго питане:Защо на човек който е объркал мястото за темата или просто има такава тема вече не му се обясни любезно,че е сбъркал,а всички едва ли не му казват: "Къв си тъп.." и му се нахвърлят.Има доста хора тук които не разбират много (не казвам,че аз разбирам) и така като ги нахокате им става много "приятно". <{POST_SNAPBACK}> Ми както казаха горе има 3600 и кусур усери , ако почне да се обясява на всеки... ако искаш пробвай , но незнам някой дали може да издържи.... едит: Зависи кой как гледа причините @Myth за затварянето на темите. Аме както казах нищо няма да се постигне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Бла,обърна се на чат.Имаше по едно време тема "Отношенията между модератори и потребители",ама къде ли зачезна. Съгласен съм с изказването - защо няма тема за предложения и оплаквания. Тема за предложения има.Вярно,за вареза,като цяло,но все пак форума е част от него.А темата за отношенията беше добра...докато не почна да се спами и там.....Уф...и аз са издразних....избийте се...поне кръв да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Примерно мен един от модераторите ми шибна бан, щото ей така за кеф. И Dreamer знае по-въпроса и на всичкото отгоре след като ми сложи бан, аз на ония му теглих .......ките майни, защото ви сложи бан ей така без да съм му направил нищо и Dreamer ме накара да му се извеня. И на него му теглих едни такива, защото хем не съм виновен, хем ще ме кара да му се извинявам. Бахти безобразието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Хора, дайте да не ползваме вече думата "комплекси" !!! Не е редно! Да кажеш, на някой началник, че според тебе е сргешил, е в интерес на климата във форума, ама да се обяснява кой е комплексиран и кой не, е ровене в лични качества, личен живот и прочее. Първо, ние твърде малко се познаваме ,за да раздаваме такива квалификации, и второ, на тоя свят комплекси нямат само идиотите! Всички забравихме за златната думичка "КОМПРОМИС" !!! Хайде, приятна вечер на всички!!! Изпийте по една бира (поне) За мезе препоръчвам свински крачета, задушени с хрян и дафинов лист! Ха със здраве!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Cheese, ся си примерен, ама когато определяше дадения модератор като пъдарин, не беше. За един ден два пъти сменяш позицията. Аз може да съм комплексар, но си стоя зад думите и смятам, че голяма част от темите в "Тя и Той", са пълна помия в най-чистия й вид. Повече няма да се обаждам по темата, щото не ми се спори, и щото съм комплексар и няма смисъл да ви губя времето. Можете да ме плюете колкото си искате. Данък обществено мнение не плащам и никога не съм плащал. Който ме познава и ме уважава е добре дошъл. Не е в правилата на форума да казвам къде точно могат да отидат другите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 Приятел, бъркаш доброто възпитание и добрите маниери с омекване !!! Да наричат някого по този начин, по който са нарекли теб, е грубост, а грубостта ме обижда, независимо дали е отправена към мен или към някой друг. Не съм си променил мнението, повтарям - държиш се точно като разсилен ! И това е нещо, което мисля, че бих могъл аргументирам като мнение, а не просто хвърлена напосоки дума. Просто смятам, че да бъде определян някой от някого като копплексар е извън рамките на добрия тон. Дали някой е или не такъв, в случая въобще не е интересно. Никого не съм плюл, това може лесно да се види от постингите ми. Плюенето и псуването са напъни на човек с беден речник да се изрази ефектно. Аз успявам без плюене и псуване, Слава Богу, за което съм благодарен на учителите и библиотеката си.. Освен това не си позволявам забележки от типа на "Бе просто не ме кефи това или онова" . Аз казвам това, което смятам, че трябва да кажа по въпроса за нечие некоректно поведение. Какъв си извън това място не ме интересува, но щом тук се държиш като хулиган с голяма сопа, който смята края на носа си за край на света, ще трябва да се примириш с факта, че те възприемат като такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.