DragonX Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Ами проблемът е следният имам звукова карта Creative Sound Blaster Live! и си бачка супер добре допреди 4 дни когато открих, че като играя примерно Cs-a и слушам уинамп-а и ми насича звукът как ли не се опитах да оправя този проблем какви ли не драйвери слагах,че даже сега се принудих и да преинсталирам уиндоус-а и пак неуспех и най-накрая по някаква случайност усетих че насича точно когато слушам музика и пиша! Повторих няколко пъти за да видя дали не е случайност, но уви!!! Кажете според вас ps2 на клав ли ми се е прецакал, самата клавиатура ли ми се е прецакала или драйверите на звуковата карта са се омазали или самата звукова Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 звуковата карта ти дърпа от процесора и се омазват работите. може и порта на клавиатурата да е виновен. пробвай да я сложиш на USB. с преходник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 За всеки случай пробвай и със друга клавиатура. Както и със друга звукова карта, ако ти е възможно. Само че пробвай едно след друго за да не се объркаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 За всеки случай пробвай и със друга клавиатура. Както и със друга звукова карта, ако ти е възможно. Само че пробвай едно след друго за да не се объркаш. <{POST_SNAPBACK}> Да, но лошото е че в момента нямам нито едното нито другото и тва най-рано ще стане утре.. Е като пробвам ще пиша повече по темата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 звуковата карта ти дърпа от процесора и се омазват работите. може и порта на клавиатурата да е виновен. пробвай да я сложиш на USB. с преходник. <{POST_SNAPBACK}> само дето един такъв преходник е колкото една нова клавиатура А относно проблема виж се ревизията на картата и си свали драивери точно за тази ревизия Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 само дето един такъв преходник е колкото една нова клавиатура А относно проблема виж се ревизията на картата и си свали драивери точно за тази ревизия <{POST_SNAPBACK}> ревизия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ревизия? <{POST_SNAPBACK}> на самата карта ти я пише в горния десен ъгъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Проблема не може да е от звуковите драйвери поне според мен защото си бях с тях може би от 1 месец и съм си цъкал без проблеми.. но на скоро имах много проблеми с дъното.. харда.. рама и тем подобни и се налагаше постоянно да вкарвам и изкарвам клавиатури мишки и т.н. и може да съм прецакал с нещо самия порт но не знам така мога само да гадая утре ще видя какво може да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 на самата карта ти я пише в горния десен ъгъл <{POST_SNAPBACK}> Dijital? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Dijital? <{POST_SNAPBACK}> тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 само дето един такъв преходник е колкото една нова клавиатура А относно проблема виж се ревизията на картата и си свали драивери точно за тази ревизия ми незнам. на мен ми вървеше един USB - PS2 с клавиатурата и имах един PS2 - USB. затова не съм се интересувал от цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 тук <{POST_SNAPBACK}> Мерси за разяснението Бях сменил картата и се беше оправило с тази на дъното. Сега пак си върнах Blaster-a и си бачка перфектно по предписание на @w00x, явно тази карта наистина иска да и бъде студено и я преместих на най-долния PCI слот най-далеч от Видео картата ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Мерси за разяснението Бях сменил картата и се беше оправило с тази на дъното. Сега пак си върнах Blaster-a и си бачка перфектно по предписание на @w00x, явно тази карта наистина иска да и бъде студено и я преместих на най-долния PCI слот най-далеч от Видео картата ми... <{POST_SNAPBACK}> Може би просто са си крадяли прекъсванията с видеокартата (ако са ползвали едно и също IRQ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.