Jump to content
BulForum.com

Sound Blaster Live!

Recommended Posts

Ами проблемът е следният имам звукова карта Creative Sound Blaster Live! и си бачка супер добре допреди 4 дни когато открих, че като играя примерно Cs-a и слушам уинамп-а и ми насича звукът как ли не се опитах да оправя този проблем какви ли не драйвери слагах,че даже сега се принудих и да преинсталирам уиндоус-а и пак неуспех и най-накрая по някаква случайност усетих че насича точно когато слушам музика и пиша! Повторих няколко пъти за да видя дали не е случайност, но уви!!! Кажете според вас ps2 на клав ли ми се е прецакал, самата клавиатура ли ми се е прецакала или драйверите на звуковата карта са се омазали или самата звукова :cry

звуковата карта ти дърпа от процесора и се омазват работите. може и порта на клавиатурата да е виновен. пробвай да я сложиш на USB. с преходник.

За всеки случай пробвай и със друга клавиатура. Както и със друга звукова карта, ако ти е възможно. Само че пробвай едно след друго за да не се объркаш.

За всеки случай пробвай и със друга клавиатура. Както и със друга звукова карта, ако ти е възможно. Само че пробвай едно след друго за да не се объркаш.

Да, но лошото е че в момента нямам нито едното нито другото и тва най-рано ще стане утре.. Е като пробвам ще пиша повече по темата ...

звуковата карта ти дърпа от процесора и се омазват работите. може и порта на клавиатурата да е виновен. пробвай да я сложиш на USB. с преходник.

само дето един такъв преходник е колкото една нова клавиатура

А относно проблема виж се ревизията на картата и си свали драивери точно за тази ревизия

А относно проблема виж се ревизията на картата и си свали драивери точно за тази ревизия

ревизия?

Проблема не може да е от звуковите драйвери поне според мен защото си бях с тях може би от 1 месец и съм си цъкал без проблеми.. но на скоро имах много проблеми с дъното.. харда.. рама и тем подобни и се налагаше постоянно да вкарвам и изкарвам клавиатури мишки и т.н. и може да съм прецакал с нещо самия порт но не знам така мога само да гадая утре ще видя какво може да е...

ми незнам. на мен ми вървеше един USB - PS2 с клавиатурата и имах един PS2 - USB. затова не съм се интересувал от цената.

Мерси за разяснението ;) Бях сменил картата и се беше оправило с тази на дъното. Сега пак си върнах Blaster-a и си бачка перфектно по предписание на @w00x, явно тази карта наистина иска да и бъде студено и я преместих на най-долния PCI слот най-далеч от Видео картата ми...

Мерси за разяснението ;) Бях сменил картата и се беше оправило с тази на дъното. Сега пак си върнах Blaster-a и си бачка перфектно по предписание на @w00x, явно тази карта наистина иска да и бъде студено и я преместих на най-долния PCI слот най-далеч от Видео картата ми...

Може би просто са си крадяли прекъсванията с видеокартата (ако са ползвали едно и също IRQ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...