Jump to content
BulForum.com

XP accounts problemche..

Infected

Recommended Posts

na4iii na4iii.. stava duma za tova 4e az sum s Win Xp Home Edition.. pravq si az account i si rabotq s nego izvestno vreme i sled nqkolko sedmici izvednuj pri startirane na XP-to mi dava problem 4e nemoje da zaredi moq account i mi puska nqkaf fabri4en pri koeto s vsqko startirane na Windows-a se puska s toq fabri4en account.. zashto stava taka ? :confused Znam kak da si opravq toq problem no kato znam 4e pak shte vuznikne sled nqkolko sedmici i se draznq.. ima li na4in kato si napraa nastroikite i da si sedqt dokato ne mi grumne kompiutara ?!?

Tursa4kata neshto ne mi raboti kakto trqbva i zatova otvorih nova tema.. moje i da ima druga takava no kakvo da napravq kato samo mi pishe Error i Back :(

ako nqkoi znae link kum druga takava tema da vkara.. 10x

Антивирусна имаш ли, и ако да каква? Питам защото имаше една версия на Касперски която точно таквоз нещо ми спретна на XP-Pro.

Тъкмо и аз да питам като си влизам с акаунта ми всичко е ОК, но след 2-3 дена се скапва и компютъра зацепва постоянно.Влизам аз под Safe-Mode и си правя нов акоунт и той си работи пак 2-3 дена и се скапва :angry1 Вече незнам какво да правя.Формат С правих вчера и пак същия проблем.

Hm , аз имам три акаунта на компютъра , 1 админски и 2 лимитнати . До сега не е ставало проблем .... Да не е някой вирус ?

А ако работите с лимитед акаунт може там да е проблема.

Иначе в такива случай аз правя формат за съжаление.

А да ви питам и аз нещо.

Всеки път като стртирам компютъра и след като зареди windows-a ми изписва:

:excl: Run time error '13': Type mismatch

Какво значи това и как мога да го поправя.

пробвах със Check Disk и Sistem Restore, но нищо не се променя.

10х предварително

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...