Infected Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 na4iii na4iii.. stava duma za tova 4e az sum s Win Xp Home Edition.. pravq si az account i si rabotq s nego izvestno vreme i sled nqkolko sedmici izvednuj pri startirane na XP-to mi dava problem 4e nemoje da zaredi moq account i mi puska nqkaf fabri4en pri koeto s vsqko startirane na Windows-a se puska s toq fabri4en account.. zashto stava taka ? Znam kak da si opravq toq problem no kato znam 4e pak shte vuznikne sled nqkolko sedmici i se draznq.. ima li na4in kato si napraa nastroikite i da si sedqt dokato ne mi grumne kompiutara ?!? Tursa4kata neshto ne mi raboti kakto trqbva i zatova otvorih nova tema.. moje i da ima druga takava no kakvo da napravq kato samo mi pishe Error i Back ako nqkoi znae link kum druga takava tema da vkara.. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Антивирусна имаш ли, и ако да каква? Питам защото имаше една версия на Касперски която точно таквоз нещо ми спретна на XP-Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Ami nqmam nikakvi antivirusni i moje do nqkade ot tova da e problema.. da ne e nqkoi virus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Тъкмо и аз да питам като си влизам с акаунта ми всичко е ОК, но след 2-3 дена се скапва и компютъра зацепва постоянно.Влизам аз под Safe-Mode и си правя нов акоунт и той си работи пак 2-3 дена и се скапва Вече незнам какво да правя.Формат С правих вчера и пак същия проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Hm , аз имам три акаунта на компютъра , 1 админски и 2 лимитнати . До сега не е ставало проблем .... Да не е някой вирус ? А ако работите с лимитед акаунт може там да е проблема. Иначе в такива случай аз правя формат за съжаление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 А да ви питам и аз нещо. Всеки път като стртирам компютъра и след като зареди windows-a ми изписва: Run time error '13': Type mismatch Какво значи това и как мога да го поправя. пробвах със Check Disk и Sistem Restore, но нищо не се променя. 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Айде бе хора. Кажете нещо или до сега никой не е имал такъв проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.