MACTEPA Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Търся да закупя дъно, което да отговаря на следните критерии: - да има поддръжка за всички видове процесори Intel на Socket 370 - да има поддръжка за CDRAM - да е в добро състояние (понеже ще се ползва) - по възможност да е от по-големите с повече PCI (над две/три) Пиша си всичко за да няма въпроси после. Дъно което да отговаря на тези критерии предполагам има всеки втори. Предложете нещо понеже работата е спешна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Търся да закупя дъно, което да отговаря на следните критерии:- да има поддръжка за всички видове процесори на Socket 370 - да има поддръжка, както за CDRAM така и DRR - да е в добро състояние (понеже ще се ползва) - по възможност да е от по-големите с повече PCI Общо взето нещо като ТОВА ,ако е същото още по-добре. Очаквам вашите реални предложения! <{POST_SNAPBACK}> Виж потърси x3force Той го продаваше. Потърси из форума темата.УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Виж потърси x3force Той го продаваше. Потърси из форума темата.УСПЕХ <{POST_SNAPBACK}> Знам приятелю... говорих с него, но се оказа, че е замино одавна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Знам приятелю... говорих с него, но се оказа, че е замино одавна. <{POST_SNAPBACK}> Уффф това дъно аз му го продадох а сега "що за съдба" аз си търся пак такова..също като теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 В момента съм със едно бърливо и карам точно на фотосинтеза. До седмица трява да си намеря нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 В момента съм със едно бърливо и карам точно на фотосинтеза. До седмица трява да си намеря нещо <{POST_SNAPBACK}> Мога ли да помогна с нещо временно ако ще да е ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Мога ли да помогна с нещо временно ако ще да е ??? <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти за предложението, но временно не ми трябва. Изкам да си намерия нещо и да забравя за главоболията. Ако имаш нещо дай офертата и ще помислим Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Айди бе хора не може никой да няма някое дънце за продан. Предложете нещо, че рабатата е спешна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Имам едно дъно с 370 не го знам какво е но със сигурност няма ДДР ако те интересува мога да видя какво е точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Темата е редактирана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Дъното е Acorp 6VIA89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 Дъното е Acorp 6VIA89 <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти за предложението ама смятам да го откажа. Всичко друго само не и Acorp моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 виж тук Кажи какви пари даваш за това. Няма AGP, това е единствената причина поради която може би ще се разделя с него. (Имам GeForce 2 GTS и искам да му ползвам tv-out-a) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 24, 2004 Author Share Posted November 24, 2004 виж тук Кажи какви пари даваш за това. Няма AGP, това е единствената причина поради която може би ще се разделя с него. (Имам GeForce 2 GTS и искам да му ползвам tv-out-a) <{POST_SNAPBACK}> Точно заради AGP-то не бих го взел.. иначе ми харесва много макар, че е micro atx. Все пак и много зависи каква цена за него ще ми обявиш.. може пък да размисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Абе я кажете някви цени зе тея дъна, ако не е проблем разбира се!!! Може и да ме заинтересува някое от двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Ами преди месец го взех за $30 не ми се дава по малко. знам че не е малко, ама е с видео(силно казано), звук и лан - готово пц.. А, и ще мога да кажа до 3-4 дни дали наистина го продавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 Ами преди месец го взех за $30 не ми се дава по малко.знам че не е малко, ама е с видео(силно казано), звук и лан - готово пц.. А, и ще мога да кажа до 3-4 дни дали наистина го продавам <{POST_SNAPBACK}> Може да си го взел 30$ ама все пак не мисля, че някой може да ти даде тези пари за него. Ако предложиш разумна цена може и да размисля. Само не можах да разбера видеото колко MB е и колко позволява да се споделя от паметта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 8мб, не го давам за по малко, 45лв мога да си позволя да си ги държа за времената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 Намерих си дъно, темата може да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.