DarkElf Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 FX5900XT TURBO vs ATI RADEON X800Pro Според вас коя е по "яка" ??? Ето и данните за двете карти : ( Вие може да ги знаете,ама аз да ги напиша,нали? FX5900XT TURBO 128MB DDR, 256bit, AGP 8x, TV-out, DVI, D-Sub vs ATI RADEON X800Pro 256MB, 128bit(не съм сигурен,ако греша - поправете ме ! ) Аз от вас искам да си изразите вашето лично мнение за тези две карти ! Ако ви дават някоя, коя ще изберете ?? Аз бих избрал FX-a ! И така слушам ви ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 о боже. какво е това сравнение? няма никакъв смисъл в него. трябва да съм луд за да си взема FXa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkElf Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 защо така мислиш ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 щото ATI-то е по-ново поколение и всеки неин показател е по-добър.... ПРИМЕРНО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkElf Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 благодаря ти много ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 даже Radeon 9800 PRO 256MB е по-добра от 5900XT. как може новото поколение карта да се сравнява изобщо. не си гледал показателите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkElf Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 знам ! Не съм гледал тестове ! Но мислех, че като е бо голяма шиината, би трябвало да дава по добри резултати Незнам аз не съм много запознат с тия работи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 не съм казал тестове. казах показатели (характеристиките). и шината не е по-голяма. шината и на двете е 256. само дето ATIто е ... 1.5 пъти по-бърза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkElf Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 аха благодаря ти приятелю Горе казах, че незнам колко е на атито ! Благодаря, че ме попряви ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Няма никва база за сравнение. Аз също избирам х800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 даже Radeon 9800 PRO 256MB е по-добра от 5900XT. как може новото поколение карта да се сравнява изобщо. не си гледал показателите. <{POST_SNAPBACK}> с тия 256мб вече почна да ставаш банален .. мога само да ти кажа ,че има около 1-2% повече пройзводителност от 128мб-ата версия . колкото до твърдението ти е да 9800 Pro е по-добра от 5900 XT ,но все пак мисля ,че 9800 Pro трябва да се сравнява с чистата 5900 дори с 5900 Ultra ,a 9800 XT с 5950 Ultra. колкото до темата мисля ,че дори разликата в цените говори достатъчно ... x800 Pro в някой приложения достига 2-3 пъти повече фреимчета от 5900 XT Аз бих избрал FX-a ! Незнам аз не съм много запознат с тия работи ! тогава да те питам аз ,на каква информация се обосноваваш и изобщо избираш 1 от двете карти ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Изобщо няма място за сравнение. Едното е от старо поколение, а другото е от ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Темата можеше да е Х800 vs. 6800 или 9800 vs. FX5900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 BFG Asylum -niakoi chuval li e takav proizvoditel na videokarti?Mersi za infoto ShitHappen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 BFG Asylum -niakoi chuval li e takav proizvoditel na videokarti? <{POST_SNAPBACK}> само знам ,че по видеотата имат доста благинки .. и се клокват яко дори някои са с волт мод на паметта .. умишлено направен от фирмата и видеото само чака да се плъзне плъзгача по-нагоре с мегахерците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 FX5900XT TURBO vs ATI RADEON X800Pro Според вас коя е по "яка" ??? Ето и данните за двете карти : ( Вие може да ги знаете,ама аз да ги напиша,нали? FX5900XT TURBO 128MB DDR, 256bit, AGP 8x, TV-out, DVI, D-Sub vs ATI RADEON X800Pro 256MB, 128bit(не съм сигурен,ако греша - поправете ме ! ) Аз от вас искам да си изразите вашето лично мнение за тези две карти ! Ако ви дават някоя, коя ще изберете ?? Аз бих избрал FX-a ! И така слушам ви ... <{POST_SNAPBACK}> Аве приятел ,по - лесно е да 4етеш от колкото да пишеш , да беше попро4ел тук там и нямаше нужда да питаш такива работи тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Abe te i cenite im sa tolkova razli4ni, 4e na cenata na 1ta mojesh da si kupish 2 ot drugata, 4e i pari da ti ostanat. Ne znam kak izobshto moje da mu hrumne na 4ovek da gi sravnqva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 с тия 256мб вече почна да ставаш банален .. мога само да ти кажа ,че има около 1-2% повече пройзводителност от 128мб-ата версия . колкото до твърдението ти е да 9800 Pro е по-добра от 5900 XT ,но все пак мисля ,че 9800 Pro трябва да се сравнява с чистата 5900 дори с 5900 Ultra ,a 9800 XT с 5950 Ultra. човек да не каже нещо. жив ще го изядете. ако погледнеш какво е написал човека като характеристики на картите които трябваше да "сравняваме", можеш да разбереш защо съм го написал. и една новина за теб... 256MB версията има ПО-МАЛКА или РАВНА производителност от 128MB версията при нормална резолюция (1024х768). и не се заяждай умишлено, защото това ми е хоби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 и аз си избирам АТи-то ама кой ще ми го даде Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 човек да не каже нещо. жив ще го изядете. ако погледнеш какво е написал човека като характеристики на картите които трябваше да "сравняваме", можеш да разбереш защо съм го написал. и една новина за теб... 256MB версията има ПО-МАЛКА или РАВНА производителност от 128MB версията при нормална резолюция (1024х768). и не се заяждай умишлено, защото това ми е хоби. <{POST_SNAPBACK}> http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/index.html разгледай това тук .. . после пак говори (като ти е хоби та какво ? и на мен ми е хоби ) бих казал ,че според тези тестове моето твърдение е по-вярно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 добреее. тоя тест не бях го гледал между другото. трябва да го разгледам. мерси . не знаех че е излезла и 4-та част. обаче я.... click.. click.. и виждаме, че моето твърдение е вярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 е да ,но твоите игри са по-стари и някои от тях са с подръжката на Dx8 така ,че ... моето твърдение е по-вярно айде стига толкова сме му флуудили темата на момчето .. няма значение .. важното е ,че трябва да си глупав да дадеш доста повече пари за 256мб-овата версия .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 даже Radeon 9800 PRO 256MB е по-добра от 5900XT. как може новото поколение карта да се сравнява изобщо. не си гледал показателите. <{POST_SNAPBACK}> oleiii ama ti naistina ni6to ne razbira6 ot VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 oleiii ama ti naistina ni6to ne razbira6 ot VGA <{POST_SNAPBACK}> а ти разбираш ?! докажи го ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 star_net ti si se obarkal v sravnenieto na dvete karti sigurno bez da iskash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.