Jump to content
BulForum.com

FX5900XT TURBO vs ATI RADEON X800Pro

Recommended Posts

Според вас коя е по "яка" ???

Ето и данните за двете карти : ( Вие може да ги знаете,ама аз да ги напиша,нали? :)

FX5900XT TURBO 128MB DDR, 256bit, AGP 8x, TV-out, DVI, D-Sub

vs

ATI RADEON X800Pro 256MB, 128bit(не съм сигурен,ако греша - поправете ме ! :) )

Аз от вас искам да си изразите вашето лично мнение за тези две карти ! Ако ви дават някоя, коя ще изберете ??

Аз бих избрал FX-a ! :)

И така слушам ви ...

даже Radeon 9800 PRO 256MB е по-добра от 5900XT. как може новото поколение карта да се сравнява изобщо. не си гледал показателите.

знам ! Не съм гледал тестове ! Но мислех, че като е бо голяма шиината, би трябвало да дава по добри резултати :) Незнам аз не съм много запознат с тия работи ! :D

не съм казал тестове. казах показатели (характеристиките). и шината не е по-голяма. шината и на двете е 256. само дето ATIто е ... 1.5 пъти по-бърза.

даже Radeon 9800 PRO 256MB е по-добра от 5900XT. как може новото поколение карта да се сравнява изобщо. не си гледал показателите.

с тия 256мб вече почна да ставаш банален .. мога само да ти кажа ,че има около 1-2% повече пройзводителност от 128мб-ата версия . колкото до твърдението ти е да 9800 Pro е по-добра от 5900 XT ,но все пак мисля ,че 9800 Pro трябва да се сравнява с чистата 5900 дори с 5900 Ultra ,a 9800 XT с 5950 Ultra.

колкото до темата мисля ,че дори разликата в цените говори достатъчно ... x800 Pro

в някой приложения достига 2-3 пъти повече фреимчета от 5900 XT

Аз бих избрал FX-a !
Незнам аз не съм много запознат с тия работи !
тогава да те питам аз ,на каква информация се обосноваваш и изобщо избираш 1 от двете карти ?!

BFG Asylum -niakoi chuval li e takav proizvoditel na videokarti?

само знам ,че по видеотата имат доста благинки .. и се клокват яко дори някои са с волт мод на паметта .. умишлено направен от фирмата и видеото само чака да се плъзне плъзгача по-нагоре с мегахерците :)

Според вас коя е по "яка" ???

Ето и данните за двете карти :                                                                        ( Вие може да ги знаете,ама аз да ги напиша,нали? :)

FX5900XT TURBO 128MB DDR, 256bit, AGP 8x, TV-out, DVI, D-Sub

vs

ATI RADEON X800Pro 256MB, 128bit(не съм сигурен,ако греша - поправете ме ! :) )

Аз от вас искам да си изразите вашето лично мнение за тези две карти ! Ако ви дават някоя, коя ще изберете ??

Аз бих избрал FX-a ! :)

И така слушам ви ...

Аве приятел ,по - лесно е да 4етеш от колкото да пишеш , да беше попро4ел тук там и нямаше нужда да питаш такива работи тук :)

с тия 256мб вече почна да ставаш банален .. мога само да ти кажа ,че има около 1-2% повече пройзводителност от 128мб-ата версия . колкото до твърдението ти е да 9800 Pro е по-добра от 5900 XT ,но все пак мисля ,че 9800 Pro трябва да се сравнява с чистата 5900 дори с 5900 Ultra ,a 9800 XT с 5950 Ultra.

човек да не каже нещо. жив ще го изядете. ако погледнеш какво е написал човека като характеристики на картите които трябваше да "сравняваме", можеш да разбереш защо съм го написал. и една новина за теб... 256MB версията има ПО-МАЛКА или РАВНА производителност от 128MB версията при нормална резолюция (1024х768). и не се заяждай умишлено, защото това ми е хоби.

човек да не каже нещо. жив ще го изядете. ако погледнеш какво е написал човека като характеристики на картите които трябваше да "сравняваме", можеш да разбереш защо съм го написал. и една новина за теб... 256MB версията има ПО-МАЛКА или РАВНА производителност от 128MB версията при нормална резолюция (1024х768). и не се заяждай умишлено, защото това ми е хоби.

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/index.html разгледай това тук .. . после пак говори (като ти е хоби та какво ? и на мен ми е хоби ) бих казал ,че според тези тестове моето твърдение е по-вярно ?

добреее. тоя тест не бях го гледал между другото. трябва да го разгледам. мерси :). не знаех че е излезла и 4-та част. обаче я.... click.. click.. и виждаме, че моето твърдение е вярно.

е да ,но твоите игри са по-стари и някои от тях са с подръжката на Dx8 така ,че ...

моето твърдение е по-вярно :) айде стига толкова сме му флуудили темата на момчето .. няма значение .. важното е ,че трябва да си глупав да дадеш доста повече пари за 256мб-овата версия ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...