Heller12a Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 hor maje s halbi, naj-otpred edin mnoo golqm s mnoo golqma halba vika: w4era pih si ariana hora: s arina gre6ka nqma i wsi4ki piqt pa vika: dneska piq ariana hora: s ariana prazno nqma i wsi4ki piqt i pa vika: utre pak 6a piq ariana (hulcuk) hora: ariana s duh na pqna ej twa mi e mnenieto za taq bira kamenitza twardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Seshtam se za dve-tri mnogo jaki raklami: Ednata, kojato naj-mnogo me izkefi e na edin jip (ne pomnja modela) Dvama idioti go karat, natovarili vytre syrfovete i t.n. prez antarkticheskite ledove i slushat mnogo jaka muzika vytre. Ama prez ledena pustinja napravo. Po edno vreme spirat do dvama eskimosi v debeli kojusi, koito lovjat riba prez dupka v leda. Edinija svalja jama i gi gleda "mydro". POsle poglejda kym drugija v jipa, koito gledaiki kartata zajavjava - "PITCH, TVA NE E PLAJA!!!" Idejata e che mojesh da karash dokato se zabravish hehe Drugata mai beshe na novija AVENSIS deto edin pich se kachva v kolata i pravi neverojatno karane prez planinski pytishta s ogromna skorost po zavoi i tn, abe beter rali i nakraja kamerata pokazva che kolata e na hidravlichen trenajor - mnogo jako Reklamata na PEUGEOT 206 sum ja kachil v wareza mnogo otdavna btw Tja e prosto klasika, njama kvo da kaja inache 90% ot reklamite sa TOTALNA PROSTOTIJA, njama kvo da govorim NAJ-MNOGO me draznjat obache trite typi dakela i skapanoto pile ot BTV KAK NE GO SMENIHA TVA !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 28, 2003 Share Posted June 28, 2003 Mislia che imash pred vid reklamata na Audi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asylum Posted June 28, 2003 Share Posted June 28, 2003 Mamka im deiba mrusna arianovska deiba! Tupi pedali Nali znaete novata reklama s bika deto razmqta taq bira nalqvo nadqsno i nishto i nqma. Az predi 30min izpusnah edno takova shishe ot 1/2 metur na zemqta i se razbi kat diqnq. Izteche sichkite 2 litra. Da gi eba v guza pedalite neshtastni reklamni sofiiski kopeleta! Da im umrat sichki rodnini! Kvi sa tiq luji det fkarvat po televiziqta!?!!! aaaahr posle sa nabutah oshte 1.80 kinta deiba! super naglasena rabota . SMURT aaaaaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted June 28, 2003 Share Posted June 28, 2003 Ha-ha-hahahahah, werno twa e nay-laynqnata bira det sym pil !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted June 28, 2003 Author Share Posted June 28, 2003 lo6a rabota e tova 4e ne slagat drag&drop funckiq v birata:)) da moje6 da si q iztarva6 kolkoto si iska6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asylum Posted June 28, 2003 Share Posted June 28, 2003 tfa sam li go izmisli ? neshtesh li not eof na birata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted June 28, 2003 Share Posted June 28, 2003 mraza "Fa" reklamite! neznam zashto.. no mi idva da 4upa distantsionoto kogato gledam tazi/texi reklami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 28, 2003 Share Posted June 28, 2003 gotini reklami sa na Vodka Flirt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.