LifeFeel Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Продавам ASUS B1 notebook PIII 1GHz, 256Mb, 15", 20Gb, DVD, FDD, Lan, Modem, Smart&Security Card, Finger Security i s kashon малко използван, не е в гаранция 1000лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 1100лв -> 1090лв пишете предложенията си и тук ако желаете, нали затова е форум тва чудо ще отговарям/отговоря на всички, само понякога може да е с няколко часа закъснение защото notebook-а се продава от брат ми удобно си е такова нещо за бременна жена, когато работата й е с компютри... ама като се роди бебето друга работа освен него няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasco Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 1100лв -> 1090лв пишете предложенията си и тук ако желаете, нали затова е форум тва чудо ще отговарям/отговоря на всички, само понякога може да е с няколко часа закъснение защото notebook-а се продава от брат ми удобно си е такова нещо за бременна жена, когато работата й е с компютри... ама като се роди бебето друга работа освен него няма <{POST_SNAPBACK}> ama samo za bremenna jena li stawa ako ne e bremenna ili ako ne e jena ako dawash otstapka ako e bremmenna jenata 50% go zemam 545lv. Edit: moga da predstawia i dokumenti za bremennost Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 ama samo za bremenna jena li stawa ako ne e bremenna ili ako ne e jena ako dawash otstapka ako e bremmenna jenata 50% go zemam 545lv. Edit: moga da predstawia i dokumenti za bremennost <{POST_SNAPBACK}> засега имам сериозни предложения и то с отклонение в цената едва от 0% до 9% а, теб си те обичам и ми се иска да имам да мога да ти подаря... ма мини вземи барем joystick-a пък и не казваш - може да си направил пак мъжко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Ами мога и тук да го напиша - Значи давам веднага 1000лв - при положение, че го видя и съответно няма мъртви пиксели по екрана, няма лоши сектори по харда, батерията кара поне 1 час, CD-DVD-то чете повечето дискове и външния вид е добър това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 Батерията издържа 30мин., един пиксел, перфектни HDD и DVD, чудесен външен вид. Искат се 1090лв. - за 1000лв. отказват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 Ами при батерия 30мин и 1 починал пиксел се бетонирам на 999лв - това е късмет на другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 След проверка цените на батерии - 60$ нова батерия за този notebook, нова цена: 1090лв -> 1000лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 trent, за 1лв ли се разминахме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Кажи кога мога да дойда да го видя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.