LaN Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Извинявам се за може би глупавият пост,но търся игри които биха могли да се играят на машина с гореизброените параметри.Изобщо не съм на "ти" с игрите като цяло (ако се пропусне CS-a ) , a ми трябва нещо което може да се играе на служебният компютър ,и то игри от типа : стреляй и бягай . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 може да пробваш C&C Renegade мисля ,че ще върви сносно на това пц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 C&C Renegade няма да върви добре иска видео аз я играх на 16 МB Savage 4 обаче без отвратително. Иначе игри които ще вървят но не на МАХ детаили : Return to Castle Wolfenstein Quake 3 Arena Doom 2 Unreal Tournament [1] Hitman Codename 47 Има и други но сега не мога да се сетя. Иначе много стратегии ще вървят с тази видеокарта. бтв Един съвет ако можеш да увеличиш видео паметтаот 8 на 16 ще е по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 а и все пак това е шаред видео .. тоест може да взима памет ,ако му е недостатъчна от рам-та .. мисля ,че на медиум ще върви защо пък не иначе и Hitman е добро предложение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Az na 1 Ghz, 128 RAM igraq Unreal Tournament 2003 i Call of Duty sha e qko ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Java ама сигурно си с повече видео?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 добре,ще питам тук,защото моя подобна тема я затвориха,а тая още крета.Аз съм с Атлон на 650 мhz,128 Ram,Riva tnt2 32 mb,ще ми върви ли Call of duty или коммандос 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Java ама сигурно си с повече видео?!? <{POST_SNAPBACK}> GeForce 2 MX 100\200 64 MB I Tony Hawk's Underground 2 mi varvi E, ama sam s Win98. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Ако видеото е вградено в дъното, може и нищо да не тръгне. Веднъж инсталирах една старичка игра, не се сещам коя беше, на Amd 900MHz с вградено видео, с драйвери всичко, и играта просто ми даде нещо от сорта, No 3D hardware detected. Е, дъното нямаше AGP слот, явно беше някакво много странно/евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 добре,ще питам тук,защото моя подобна тема я затвориха,а тая още крета.Аз съм с Атлон на 650 мhz,128 Ram,Riva tnt2 32 mb,ще ми върви ли Call of duty или коммандос 3? <{POST_SNAPBACK}> за командоса съм почти сигурен ,че ще тръгне за Call Of Duty едва ли ... може би на 640х480 на медиум примерно .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 v izotserviz sreshtu PAPARAZI si kupih 16mb. nVIDIA chisto nova ot niakva zalejala stoka ot CANADA za 16 leva.Ako imash izlishni 16 lv. nabutai sa i shte ti varvi i CS-a i mnoo drugi igri.Aaaa neznam dali imash AGP slot de. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 добре,ще питам тук,защото моя подобна тема я затвориха,а тая още крета.Аз съм с Атлон на 650 мhz,128 Ram,Riva tnt2 32 mb,ще ми върви ли Call of duty или коммандос 3? <{POST_SNAPBACK}> Командоса ще крета едва-едва....За Call of Duty можеш да забравиш(тествал съм на моята машина и знам от личен опит) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Благодаря ви за помоща със заглавията .За съжаление видеото е вградено на машината за която питах.Незнам дали има AGP слот - ако има : ще се опитам да намеря някаква стара карта (все пак е служебна машина ).Мерси отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 quake III(veroqtno) i warcraft III ako ne stavat, probvai s quake II i warcraft II , kakto i s crimson land probvai i s arcanum i baldur's gate vsi4ki 4asti, kakto i icewind dale, te 6te ti vyrvqt perfektno za igri s modified engine na quake III ...be moje i da trygnat , ama vsi4ko zavisi ot vgradenata karta, az na rivka (tnt 2) sym karal ,kogato sym gi igral... da ne zabravim i starcraft, koqto prosto trqbva da ima6 na kompa si, kakto i commandos 1 i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Counter-Strike 1.5 Quake III Arena FIFA 2002 / FIFA 2002 World Cup предполагам Championship Manager почти всички версии Delta Force 1,2 100% Blood 2 ако не се лъжа Що не влезнеш в www.arenabg.com и не търсиш игри по години всичко преди 2002 година ще ти върви перфектно.Само видеото да беше по-високо и щеше да си 6+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Half-life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.