Jump to content
BulForum.com

Игри за машина с параметри :

LaN

Recommended Posts

Извинявам се за може би глупавият пост,но търся игри които биха могли да се играят на машина с гореизброените параметри.Изобщо не съм на "ти" с игрите като цяло (ако се пропусне CS-a :D ) , a ми трябва нещо което може да се играе на служебният компютър ,и то игри от типа : стреляй и бягай B) .

C&C Renegade няма да върви добре иска видео аз я играх на 16 МB Savage 4 обаче без отвратително.

Иначе игри които ще вървят но не на МАХ детаили :

Return to Castle Wolfenstein

Quake 3 Arena

Doom 2 ;)

Unreal Tournament [1]

Hitman Codename 47

Има и други но сега не мога да се сетя. Иначе много стратегии ще вървят с тази видеокарта.

бтв Един съвет ако можеш да увеличиш видео паметтаот 8 на 16 ще е по-добре.

а и все пак това е шаред видео .. тоест може да взима памет ,ако му е недостатъчна от рам-та .. мисля ,че на медиум ще върви защо пък не :) иначе и Hitman е добро предложение !

добре,ще питам тук,защото моя подобна тема я затвориха,а тая още крета.Аз съм с Атлон на 650 мhz,128 Ram,Riva tnt2 32 mb,ще ми върви ли Call of duty или коммандос 3?

Ако видеото е вградено в дъното, може и нищо да не тръгне.

Веднъж инсталирах една старичка игра, не се сещам коя беше, на Amd 900MHz с вградено видео, с драйвери всичко, и играта просто ми даде нещо от сорта, No 3D hardware detected. Е, дъното нямаше AGP слот, явно беше някакво много странно/евтино.

добре,ще питам тук,защото моя подобна тема я затвориха,а тая още крета.Аз съм с Атлон на 650 мhz,128 Ram,Riva tnt2 32 mb,ще ми върви ли  Call of duty или коммандос 3?

за командоса съм почти сигурен ,че ще тръгне за Call Of Duty едва ли ... може би на 640х480 на медиум примерно ..

добре,ще питам тук,защото моя подобна тема я затвориха,а тая още крета.Аз съм с Атлон на 650 мhz,128 Ram,Riva tnt2 32 mb,ще ми върви ли  Call of duty или коммандос 3?

Командоса ще крета едва-едва....За Call of Duty можеш да забравиш(тествал съм на моята машина и знам от личен опит)

Благодаря ви за помоща със заглавията .За съжаление видеото е вградено на машината за която питах.Незнам дали има AGP слот - ако има : ще се опитам да намеря някаква стара карта (все пак е служебна машина B) ).Мерси отново.

quake III(veroqtno) i warcraft III

ako ne stavat, probvai s quake II i warcraft II , kakto i s crimson land :P

probvai i s arcanum i baldur's gate vsi4ki 4asti, kakto i icewind dale, te 6te ti vyrvqt perfektno

za igri s modified engine na quake III ...be moje i da trygnat , ama vsi4ko zavisi ot vgradenata karta, az na rivka (tnt 2) sym karal ,kogato sym gi igral...

da ne zabravim i starcraft, koqto prosto trqbva da ima6 na kompa si, kakto i commandos 1 i 2

:P

Counter-Strike 1.5

Quake III Arena

FIFA 2002 / FIFA 2002 World Cup предполагам

Championship Manager почти всички версии

Delta Force 1,2 100%

Blood 2 ако не се лъжа

Що не влезнеш в www.arenabg.com и не търсиш игри по години всичко преди 2002 година ще ти върви перфектно.Само видеото да беше по-високо и щеше да си 6+.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...