Jump to content
BulForum.com

FlatOut

Lil Scrappy

Recommended Posts

При мен този проблем е с Call Of Duty.Всичко е ОК докато не трябва да се insert-не CD 2.Там не иска да се отвори нито с Deamon Tools, нито с Cd-ROM, че и на писачката пробвах и там него отваря.А така ми се играе тази игрица.

Lil_Scrappy извинявай, че ти ползвам темата.Ма сме с еднакви проблеми.Може пък някой от форума да ни ги реши !!!

Благодаря предварително !!!

екстраквате и двете цд-та някъде и си пускате инсталацията

неви иска диск играта си се инсталира само дето няма крак :blink: :cry

незнам що но просто играта неще да ми тръгне нито със сд1 нито с 2 :cry :cry :cry

иска си диск и тва е......

Flat Out © Bugbear *CLONECD*

Group:  PSK 

Section:  PC Game ISOs 

Nuked:  Yes 

Reason:  get.proper 

Rls Date: 2004-11-06

Size: 85x15 

Аз само казвам де :P

Виж нфо-то на новия релиз... виж после коментарите във форума... виж и там дето пише lame proper. Т.е. тази версия си работи, а тия другите са имали проблем с пц-то си и затова са мислели, че не работи... става дума за тия дето са правили "пропър" релиза.

лейм лейм лейм

лейм лейм лейм

И друг момент - като маунтвате сд2,го маунтвайте на същото устройство,дето е било и сд 1(в Демон туулса)

чакайте сега .. нищо не разбрах ! какво трябва да се направи .. за да пусна тъпата игра в крайна сметка ? ... и аз копирах квото трябваше така да се каже направих ръчен инстал ,но при стартиране на играта ми искаше крак ..

чакайте сега .. нищо не разбрах ! какво трябва да се направи .. за да пусна тъпата игра в крайна сметка ? ... и аз копирах квото трябваше така да се каже направих ръчен инстал ,но при стартиране на играта ми искаше крак ..

сеим шит при мен........

май нашият релииз не бачка ?

da tozi na wareza mu ima neshto mojebi CD2 e presakano

vchera drapnah nqkav PROPER ot Torrents-bg.com

i igrata se instalna bez problem i si tragna

samo begavo e vidqh sha stava za zarebqvka ima tuningi

kolite se chupat

nqma da e losha

На нфорс пишеше, че е ок играта... ама може от там дето съм я свалил да са я 'осрали'. Ще я заменя.

Hora Dreamer e kachil raboteshtata versia

koito iska da e darpa as sam svidetel che bachka

• 2 weeks later...

все пак някой може ли да каже степ бай степ какво да направя, за да инсталирам като хората. пускам инсталцията от първия диск, инсталира се уж, ама като тръгна да я пускам ми казва да си извадя диска, пак да го вкарам и да пусн отново играта.махнах всякакъв cd/dvd emulation soft и пак се .....

моля кажете ми как става номера.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...