Mohikan Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Imam problem s kompa i mnogo 6te sum blagodaren ako nqkoi moje da mi pomogne!Eto problema...wsu6nost nqkolkoto problema... 1wi problem:kakto kompa si ba4ka w Windows i izwednuj se bugwa i zapecwa.Monitora si sedi i ne mrudwa.4ak kat mrudna mi6kata razbiram 4e se e bugnal! 2ri problem:Kakto si cukam na W3TFT ili na Diablo2 6taigata bezceremonno se restartwa bez kakwito i da bilo priznaci za nqkuw problem! 3ti problem:bez zna4enie dali w Windows ili w igra mi6kata zapo4wa da prai stranni raboti-lewiq i desniq byton se smenqt,desniq otkazwa ili puk bez ni6to da baram mi6kata po4wa da si klika na 1 mqsto... Prowerih s antivirusnata si4ko e OK!Windowsa e 98SE! POMOGNETE! PLZZZZZZZ! 10x predwaritelno! samo da dobawq 4e nqkoi put kogato kompa se izklu4wa sam se 4ywa nqkwo stranno cukane wednuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 vij pyrvo dali ventilatora na cputo se vyrti Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Хардуерен проблем. И на мен ми се е случвало. Понякога и преинсталация помага, но при мен отшумя. предполагам е от лошо захранване, това дето цъка сигурно е харда, провери си хубаво връзките, кабелите, вентилаторите и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Да не е зле да си провериш хардуера като за начало, както ти казват хората. А и щом имаш главно проблеми с мишката, няма да зле да е прегледаш по-обстойно. Оптична ли е каква е незнам. Виж там ако имаш друга или ако можеш да вземеш на заем от някой приятел и пробвай с нея. Иначе за да ти помогнат хората е препоръчително да опишеш малко по-подробно проблема. Може и да е от драйвери, който си слагал тези дни, може и да е от почти всичко на практика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohikan Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Prowerih si4ko maina!E sq primerno nqma problem s mi6kata!Wentilatorite rabotqt!Yj si4ko e OK!Ama obiknoweno sled nqkolko 4asa mi6kata 6a se skape a kompa 6a se restartne o6te na 1-2 igra t.e. sled 4as nai mnogo.Imah dryga mi6ka(i dwete neopti4ni).S neq w purwite 10 sec nqma6e problem i sled twa pak po4wa6e da si cuka sama!Toq restart go prai ot 2-3 godini kato igraeh na W3TFT ama se sly4wa6e mnoo rqdko!Sq ne moa da naprawq 1 spokoina igra! Twa s cukaneto(ot harda li ne znam)si e normalno za kompa pri izklu4waneto!Ne moa razbera 6to cukwa i blokira!?!Imah wda trojaneca ama gi mahnah!We4e ne znam ko da praa!6a prowera si4ko pak! 10x mnogo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Виж, майна.... когато имаш проблем, пиши по-подробно за какво става въпрос. Какви са чарколяците из вътре? Какво е захранването, мишката каква е, защо си с 98 Примерно отивяаш в сервиза и им казваш, бъгна ми се амбреажа,не пали, като е топло... колата е модел 89г. помагайте.... а как е. А това с цъкането на харда е нормално, като го изключваш , главите се прибират и се чува леко цъкване.При рестарт не се получава, затова понякога ти е странен звука предполагам. Като за начало напиши захранване (Ватовете и марка, ако си има ) Дъно, рам колко плочки, процесор, хард и т.н. Иначе трябва да хвърляме боб тука, та да помогмем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 smsdeliverer е много прав тук. Иначе искам да направя само едно оточнение. Двърдия ти диск не цъка при Restart\Reset понеже той не се изключва\включва както си мислят повечето хора. Затова цъка само при стартиране на машината Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Specialno za warcraft ili diablo moga da ti kaja 4e i pri men e taka i sum zabelqzal 4e se slu4va kato dam Alt+Tab za da ida do desktop. Vij dali i pri tebe e taka i prosto ne natiskaj taq kombinaciq povreme na igra a karaj s kombinacii ot sorta na ctrl+esc ili win butona. pone pri men taka nema problem. do kolkoto do drugite problemi. za mi6kata osven ot samata mi6ta problema moje da e i ot samite buksi koito sa ti na dunoto.(zamisli se da ne si iztarvaval klaviaturat ili mi6kata taka 4e da se e opaval kabela) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 По гореописаните проблеми си вадя извода че щайгата е пентиум 1 или максимум 2,нали Ако съм прав бих ти препоръчал да инсталираш windows 95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 А само при WCTFT ли ти забива?При мене имаше подобен проблем - играта забиваше веднага след пускането и се оказа,че е от ФлексТайп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.