mrtaz Posted June 14, 2003 Share Posted June 14, 2003 otkade moga da svalia sub za johnny english.dori i na angliiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted June 15, 2003 Share Posted June 15, 2003 probvaj ot subtitles tam ima mnogo i na naj razlicni ezitzi :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 15, 2003 Share Posted June 15, 2003 probvaj ot subtitlestam ima mnogo i na naj razlicni ezitzi :allien da le toe e proveril sigurno,obache ti pishi za bulgarski subtitiri Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted June 15, 2003 Share Posted June 15, 2003 italianskata versiq koqto e ka4ena na site-a trygnala li e na nqkoj? Na men mi pokazva samo pyrvata kartinka "Universal" i prez ostanaloto vreme ima samo zvuk ot filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted June 15, 2003 Share Posted June 15, 2003 probwai waw kazaa ta ima wsi4ko az sega go swaliam 702Mb ama nesto mnogo bawno mi warwiza(samo 110Mb za sega) s tarpenie wsi4ko stawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 15, 2003 Share Posted June 15, 2003 Kak moje da si habite vremeto da gi gledate tiq filmi s tva nasrano kachestvo ne moga da vi razbera. Ne stiga che e cam, ami i otgore na tva e i na frenski. Basi. Za kvo gi kachvate tiq filmi be, tolkova li nemojete da pochakate nqkoi svesten DVD Rip??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted June 16, 2003 Share Posted June 16, 2003 Kak moje da si habite vremeto da gi gledate tiq filmi s tva nasrano kachestvo ne moga da vi razbera. Ne stiga che e cam, ami i otgore na tva e i na frenski. Basi. Za kvo gi kachvate tiq filmi be, tolkova li nemojete da pochakate nqkoi svesten DVD Rip??? iavno ne mogat da chakat.Puk az sum siguren che vsichkite razbirat frenski Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCZ Posted June 16, 2003 Share Posted June 16, 2003 www.dvd.box.sk tam trabva da ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.