BAH Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Zna4i kakav e problema slagam na edno PC P2 RAM HDD CD FDD VIDEO svalqm gi ot tova pc ot koe to pi6a v momenta i zana4i vkly4vam go i dava mi 4e misli harda to4no 1 dve sek monitora ne se vkly4a i PC_TO si ba4ka zahranvaneto e ok sa6to na procesora ventolatora raboti i procesora ba4ka probval sam go na edno drygo pc ot kakvo moje da idva problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 На мен ми се е случвало точно това, няколко пъти и се оказа, че обикновено видео картата е виновна, не прави добър контакт със слота, или в редки случаи рам-а, пак контакта, и един път като следствие ми се повреди CMOS-а та трябваше да го изчиствам ръчно с батерията и т.н. Т.е. провери си всичко ли е закрепено добре, също изчисти праха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 ne stava KOFFTIIIII ot ne6to drygo e problema dai te pretpoljeniq ot kakvp moje da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Zna4i kakav e problema slagam na edno PC P2 RAM HDD CD FDD VIDEO svalqm gi ot tova pc ot koe to pi6a v momenta i zana4i vkly4vam go i dava mi 4e misli harda to4no 1 dve sek monitora ne se vkly4a i PC_TO si ba4ka zahranvaneto e ok sa6to na procesora ventolatora raboti i procesora ba4ka probval sam go na edno drygo pc ot kakvo moje da idva problema <{POST_SNAPBACK}> Ако дъното ти е Acorp по-добре си намери ново. Това им е редовния номер и даже и да ти проработи пак няма оправия. Това си е ясен знак че ти отива. Мога и повече да ти обясня по въпроса, но няма смисъл. Мисля че съм достатъчно ясен. Ако пък дъното ти не е Acorp тога незнам. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Spored men MACTEPA e prav.I az mislq taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 men mi e pravilo takav problem s vgradena video karta.trqa6i da slagam na PCI nqkva i stana neznam pri teb kvo e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 emi nemogada go otkriq za kvo stava taq rabotaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Proveri da ne si smenil mestata na mi6kata i klaviaturata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 mi 6te probvam ok no mislq 4e ne ot tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 mi 6te probvam ok no mislq 4e ne ot tva <{POST_SNAPBACK}> Na men li4no to4no taka mi stava, kogato gi razmenia - monitora stoi tumen Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostile_ Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Е то всичко хубаво ама ние боб ли да хвърляме да разберем какви са ти чарколяците???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Zna4i kakav e problema slagam na edno PC P2 RAM HDD CD FDD VIDEO svalqm gi ot tova pc ot koe to pi6a v momenta i zana4i vkly4vam go i dava mi 4e misli harda to4no 1 dve sek monitora ne se vkly4a i PC_TO si ba4ka zahranvaneto e ok sa6to na procesora ventolatora raboti i procesora ba4ka probval sam go na edno drygo pc ot kakvo moje da idva problema <{POST_SNAPBACK}> Спазил ли си мастер слейв на кабелите и съответно на харда. В биоса кво ти пише? Как го вижда харда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 problema e 4e izom6to monitora ne se vku4va Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACTEPA Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 problema e 4e izom6to monitora ne se vku4va <{POST_SNAPBACK}> Ама ти още ли си с този проблем Кажи поне дъното какво ти е, ако от това за, което говоря поне ще ти кажа как да си го пуснеш пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted November 11, 2004 Author Share Posted November 11, 2004 danoto e pentiym 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Ми прочети нешо от тъпото дъно и го напиши или описавай "по-цветно" как изглежда ! производител ? ат? atx?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 problema e 4e izom6to monitora ne se vku4va <{POST_SNAPBACK}> Чакай сега. Дай а почнем от начало. Имаш включен спийкър нали ???Той какво прави?? писка...неписка??? От думите ти разбрах, че монитора ОТ САМОТО ВКЛЮЧВАНЕ ДО КРАЯ Е ВСЕ ТЪМЕН нали ??? 1. предположение: Ако писка спиикъра то колко пъти писка ?? 8 дълги звука, 8 къси , 1 продължителен и 5 къси ???? 2. предположение: Спиикъра изобщо не е обажда причина 1 ЦПУ-то не е разпознато а) ако е цпу-то значи нещо не си нагласил .Примерно честотата или множителя са по-големи от тези на които самото ЦПУ пали причина 2 дъното непали Тук вариантите не са чак толкова много обобщават се до дефектирало или изгоряло дъно това мога да предположа от ДОСТАТЪЧНО точните ти обяснения около проблема ти. Ако благоволиш да дадеш още подробности "отговори на моите въпроси" мисля , че може да се стигне до по-добър или по-точен резултат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted November 15, 2004 Author Share Posted November 15, 2004 zna4i spekara ne piska i sigyrno danoto ne s vky4va Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 zna4i spekara ne piska i sigyrno danoto ne s vky4va <{POST_SNAPBACK}> A успя ли да РЕСЕТ-неш БИОС-а ??? Между другото дай малко инфо какво ТОЧНО е дъното и какъв процесор се опитваш да му боднеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted November 15, 2004 Share Posted November 15, 2004 На мен на дъно със Slot-I за PII (Acorp при тва) ми се е случвало същото,оказа се че процесора не дава добре контакт. След почистване на контактите и многократно слагане и махане на CPU-то се оправи и повече не е правил така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted November 17, 2004 Share Posted November 17, 2004 danoto e pentiym 2 <{POST_SNAPBACK}> добре де хора не разбрахте ли че дъното му е "pentiym 2" вие за кви ресетвания на биос-а и т.н. му говорите? аз ти предлагам да извикаш някой приятел той да види ква е работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 добре де хора не разбрахте ли че дъното му е "pentiym 2" вие за кви ресетвания на биос-а и т.н. му говорите? аз ти предлагам да извикаш някой приятел той да види ква е работата <{POST_SNAPBACK}> Не се базикай с момчето. Имал съм колежка която УСПЯ да бодне на Интел-ско дъно АМД ТБ1800 "жалко за ЦПУ-то" . "шеф инж. К. Гешев ....фирмата неказвам" Случай 2: Мой предишен началник/ шеф правеше поредната оферта за клиент.... ..... ЦПУ Интел .... дъно сокет "А", СДРАМ........ ....."шеф инж. В. Калчев ...фирмата няма да я споменавам". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Не се базикай с момчето.Имал съм колежка която УСПЯ да бодне на Интел-ско дъно АМД ТБ1800 "жалко за ЦПУ-то" . "шеф инж. К. Гешев ....фирмата неказвам" Случай 2: Мой предишен началник/ шеф правеше поредната оферта за клиент.... ..... ЦПУ Интел .... дъно сокет "А", СДРАМ........ ....."шеф инж. В. Калчев ...фирмата няма да я споменавам". <{POST_SNAPBACK}> Важното е да влиза "мъжко в женско", както казва един мой приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 не не се базикам. говоря напълно сериозно! "...предлагам да извикаш някой приятел...." ако послуша другите може да са развали ПЦ-то само, ако не го е направил вече и вземи прочети нещо първо на теория и тогава преминавай към практиката(хардуера).. не че трябва да знаеш кой знай си кво да си сглобиш пц, ма и не да пъхваш всичко там където може да се навре Не се базикай с момчето.Имал съм колежка която УСПЯ да бодне на Интел-ско дъно АМД ТБ1800 ... брееей ти колежка хардуериска си имал? такова чудо не съм виждал още Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 A VE VIQ TYKA GO NAPRAIHTE BOINO POLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.