Jump to content
BulForum.com

Трагедия!!!

Lil`Nigga

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Ида от длиеко и говора миеко. Кой знае от къде е дошло момичето, а вие вместо да и се подигравате що не и кажите, че номерът с монитора става само когато е плосък :D :lol:

Това е !!! БЕЗГРАНИЧНАТА ТЪПОТИЯ НА хората В частност Николетка.

Майкоооо мила това, ако ми го обясни на живо.Смисъл ако ми го каже ей така.Тряя да умра от смях не че не ся смях много сега.Оле още се чуда.Пък на Николетка може и тикстото да не и хваща хубаво.Или пък да й е дефектна клавиатурата.На нас ни трябватв тоя форум точно такива хора.Малко да се посмеем.Представям си въпрос.Тука Николетка пуска тема в този форум.Извинете развали ми се поставката за кафе.Преди като седнех на онва телевизора.И си зимам кафе и в едно като кашон имаше поставка за кафе.Сега тая поставка е няма.Някаде сигурно се е счупила.Майкооооо ей такива простотий.На тея хора им треа само гората.Там или в Джунглата.Оле майко още се смея.Тз тз тз вах мари майко.Пази боже да на опзи господ от такива индивиди

Това е !!! БЕЗГРАНИЧНАТА ТЪПОТИЯ НА хората В частност Николетка.

Майкоооо мила това, ако ми го обясни на живо.Смисъл ако ми го каже ей така.Тряя да умра от смях не че не ся смях много сега.Оле още се чуда.Пък на Николетка може и тикстото да не и хваща хубаво.Или пък да й е дефектна клавиатурата.На нас ни трябватв тоя форум точно такива хора.Малко да се посмеем.Представям си въпрос.Тука Николетка пуска тема в този форум.Извинете развали ми се поставката за кафе.Преди като седнех на онва телевизора.И си зимам кафе и в едно като кашон имаше поставка за кафе.Сега тая поставка е няма.Някаде сигурно се е счупила.Майкооооо ей такива простотий.На тея хора им треа само гората.Там или в Джунглата.Оле майко още се смея.Тз тз тз вах мари майко.Пази боже да на опзи господ от такива индивиди

I az tochno tva si misleh. Kak nqma pone edin takyv v nashiq forum :confused :bgrin:

абе тва някой се бъзика яко по форумите. вижте, че я питат за DVD-то /как да го превъртя, моля кажете?/ и за файла дето да го върне, имаше нейде и за някъв файл дето се залепил нейде си в компа и как да го разлепи...малко вече се изтърка.

Teddy-King: ее изпревари ме :-)

Абе като каза за поставката за кфе се сетих, че може да има проблем и с педала на шевната машина щото са два, тя е свикнала с един да ама ще и хареса, че има ролка за масаж на краката.

I az tochno tva si misleh. Kak nqma pone edin takyv v nashiq forum :confused  :bgrin:

da be jalko i spored men nyakoi yako se e izbazikal za da moje posle da se sme na obyasnenia kak 6a stane......ama nay mnoo se smyax na obyasnenieto kak ako sloji6 list na tonkolonite i pusne6 musika notite sami 6e se napi6at na lista... :lol: :lol: :woot :laughing1: :laughing1:

Не знам дали тая Jenny e тъпа но май форумците от newlan са наистина тъпи щом не схващат че някой си прави таш.к с тях а те се опитват да обяснят че DVD не се превърта..... :wir

Голяма простотия не че не е смешно то даже е и трагично ако е истина но най-вероятно някой се е опитал да се направи на интересен.

ЕДИТ: Иначе форумците от newlan гледат как да си трупат пост-ове и то на пръв погледа изглейда смешно. Доколкото забелязах даже и Модераторите се ебават с юзера.

ПС: Нека все пак има простотия за да ни радва и да ни кара да се усмихваме.

Xaxa vsichko e izmama predi nqkolko dena imashe podobna tema: nqkyv se oplakvashe che sestramo e na 15 i e stanala prostituka nameril vibrator v staqta i...idvali nqkakvi bokluci u tqh xaxax samo smqh.

Хайде всички да се снимаме от ТУК, а Николетка после ще ни сканира снимките...

Това е ... Оффффф от смях вече не мога да мисля !!! Тая кърти мифки майна. Само това мога да кажа !!! Иначе може да си оговорим час и едновременно да се снимаме.Да речем в 17:00 ако ви е удобно аз ви чакам ТУК.И не забравяйте KTC мониторите са иделаните за сканиране.Все пак KTC е сакращение от "Къде Турих Скенера". :woot :woot :woot :woot :woot :woot :woot :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...