The^Undertaker Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Holla , poskutahme nqkoi lev i se 4udq kakuv TV da se sdobiq , no sum malko nazad s tehnologiite osobeno tezi ; cenata e do 1000 , ideqta e da moje da se vurje svqstno dvd iredbi4ka ida si gledam ma4ovete i filmikte akto bql 4ovek , predpolagam aprite 6te stignat za 29" , za 32" mai sa mi malko daite modeli predlojeniq komentari za dadeni modeli . Gledma Samsung za nai eftini na pazara na gore dolu svestnite televizori , sony i drugite sa malko up ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Наскоро си взех 29" Samsung и е перфектен. Преди 2 години си купих пак Samsung, но 21" и качеството и на двата е отлично. Дори преди седмица-две един познат си взе 25" Samsung от същата унгарска серия, от която е и 29". Като качество и възможности телевизора е отличен и картината му е много добра. Може би единствената друга марка, която бих отличил заради кинескопа е PHILIPS. Sony няма смисъл да си взимаш освен ако не си луд фен на марката - не е аргументирано да даваш повече пари за нещо, което не е повече от алтернативното предлагане, а в някои случаи дори по-малко. Лично ти препоръчвам Samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Bih ti preporu4al da se razhodi6 do Tehnomarket-a.Obarni vnimanie na modelite na toshiba.Ima edin unikalen 29", oba4e to4niq model ne moga da ti go kaja.Estestveno e 100Hz-ov! Uspeh v pokupkata! Na4i ako ne me luje pametta tozi model go ima i v METRO, ako ti e po-blizko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Sony няма смисъл да си взимаш освен ако не си луд фен на марката - не е аргументирано да даваш повече пари за нещо, което не е повече от алтернативното предлагане, а в някои случаи дори по-малко. Само така да разублечим мета за Super SONNY. Панасоник също е супер марка доста познати ми го препоръчват от собствен опит стара и все още добра марка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Philips са добри телевизори. нашия единия е такъв, другия ни е с Philips кинескоп. ако ще ползваш за DVD може да обмислиш варианта за Wide Screen TV. по-добре ще виждаш DVD-тата и няма да я има досадната черна лента. или ако я има.. тя ще е по-малка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Видях една TOSHIBA и ми се стори много добър, иначе телевизорите са едни SONY, по добър няма да намериш. Задължително си вземи 100 Hz и забравяш за гадното трептене и преумората на очите. и освен това съм забелязал, че тук цените са по-добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Nqkoi naqsno li e s ne6toto nare4eno PIP dokolkoto razbrah e vtora kartina toest kanal da gleda6 na tv-to no na kakva plo6t ? struva li si izob6to PAP e mai razdeleno na 50% rabotnoto pole za dvata kanala ,no po vertikala ili horizontala vuri ti kazva nqkoi >! zasega izbor ami kloni kum : Tozi samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Sony Trinitron 29 in4a prekrasna kartina,cena-ne znam to4no 6te te izlaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Az predi 3-4 meseca si zeh Samsung Pland 29" 100Hz mnogo qka kartina vadi i si ima si4ko i az sym si svyrzal otzad DVDto i se kehq mnogo ima mnogo qki ne6ta moje da spira kartinata i razbira se standartnite ne6ta ima kato teletekst,equalizer,zapameteni nastroiki na cvetovete i zvuka.TVto be6e okolo 800lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 SONY-100hz.-tva ti preporachvam i da e malayziiska sglobka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Имаме един Panasonic 26" не е много нов, но бих могъл да кажа че се оказа супер телевизор. Картината си е както когато беше нов. Може би както всичко друго, въпросът е и до късмет, имаме и едно JVC, също от няколко години с перфектна картина. А що се отнася до Watson, не съм доволен от телевизорите им, имам само един техни слушалки, които са супер . Една съседка има Sony 21" и просто не попадна на бройка явно, не работи добре още отначало, например звука и бръжди ужасно, не знам как толкова време кара с него.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Взимаш едно Sony"29 ама на 50 hz защото 100hz под 2000лв са пълни боклуци и ще си имаш проблеми.Внимавай с преносването щото е към 50 кг. (Sony-то си е Sony),(Mercedes-a си е Mercedes).И пак повтарям 50 hz за да несъжеляваш след време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 spored men televizori na prili4na cena i dobro ka4estvo sa Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Xaйде господина, който смята че е лошо да се купи телевизор на 100 херца на цена под 2000 лева, да се аргументира ако може? Телевизор LG RE-29FA34RB Цена: 1019.00 лв. Описание Телевизор Плосък кинескоп, хипербанд стерео тунер,100Hz опресняване на картината, 100 канала памет, PIP(2 тунера kaртина в картината), телетекст на български, таймер за включване и изключване, Функция за размагнетизиране на екрана, гаранция: 36 месеца http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=12226&cat=54 Това на хартия не е зле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Най-добре Sony, а от алтернативите Samsung (в оптиките са слаби ама за кинескопи са друга работа) и определено съм съгласен с другите да се насочиш към 100hz, имам такъв и определено има разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Взимаш едно Sony"29 ама на 50 hz защото 100hz под 2000лв са пълни боклуци и ще си имаш проблеми.Внимавай с преносването щото е към 50 кг. (Sony-то си е Sony),(Mercedes-a си е Mercedes).И пак повтарям 50 hz за да несъжеляваш след време! <{POST_SNAPBACK}> Ако се опитваш да ми кажеш, че Sony е Mercedes-a на теливизорите, то това значи, че изобщо не си наясно с теливизорите, а това за 50-то hz само потвърждава думите ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Ако се опитваш да ми кажеш, че Sony е Mercedes-a на теливизорите, то това значи, че изобщо не си наясно с теливизорите, а това за 50-то hz само потвърждава думите ми <{POST_SNAPBACK}> Аха, това с 50-те херца ,наистина е много глупаво ,след колко време ще съжалява ...след 10-години ли ????.....,имайки в предвид развитието на технологиите (и цените ) ,също така ка4еството на изработка (вклу4ително и сони,ка4еството го споменавам ,щото не е като преди ) след 3-години телевизора най-вероятно ще се сменя ве4е Моят съвет е телевизор 100-Hz-ов(все пак о4ите си не си ги намерил на пътя , даже и да не са сполу4ливи ,макар 4е се съмнявам , телевизор можеш да си вземеш нов ,НО о4и НЕ)...и да е с 3-години гаранция (те май си4ки са така ),според мене ако спазиш тези съвети ще останеш доволен ...а относно марката няма да коментирам ,щото не съм толкова запознат ,другите са писали достатъ4но , все пак съм подо4ул това -онва ...и злите езици говорят 4е Сони не е това което е ))или по-то4но което беше ...а също така ,казват 4е Тошибата -широкоекранната (там е бъдещето в щирокия екран 29 или 32" ,не се сещам колко беше ,но май я има техномаркета : http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09010398 (широкоекранния вариант на този в момнта го няма на саите им ,но съм го виждал скоро )) : БИЛА МНОГО ЯКА , ДНЕС ЩЕ ПИТАМ ПО-КОНКРЕТНО ЕДИН ЗЪЛ ЕЗИК ),КАКВО И Е ЯКОТО и по- късно ще кажа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Znachi, priemete edin syvet ot chovek, kojto se zanimava s kineskopi - V NIKAKYV, AMA V NIKAKYV SLUCHAJ 29" - proizvedenite v poslednite 10 godini 29" kineskopi (markata e bez znachenie, no tezi na Philips sa naj kalpawi ) imat fabrichen defekt rabotjat okolo 2-5 godini sled koeto im okysjava pone edin ot cvetovete, a tova ne se remontira !!! Po syshtija nachin stoi vyprosta i s 16/9 (wide screen) kineskopite .. rjadko se sreshta takyv, kojto da e rabotil 5 godini i nishto da mu njama, taka che moja syvet e 28" ili 32" no ne i 29" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.