DoGGy_sTiLL Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Imam video karta FX-5200 smqtam 4e dobra ,oba4e v poslednite igri zapo4va da mi nasi4a .Struva mi se 4e moje da se uveli4i proizvoditelnosta na tozi model spored vas moje li da stane tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Imam video karta FX-5200 smqtam 4e dobra ,oba4e v poslednite igri zapo4va da mi nasi4a .Struva mi se 4e moje da se uveli4i proizvoditelnosta na tozi model spored vas moje li da stane tova. <{POST_SNAPBACK}> Dokolkoto sum razbral iskash da si clocknesh video kartata .Ami po vaprosa ima tema eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Imam video karta FX-5200 smqtam 4e dobra ,oba4e v poslednite igri zapo4va da mi nasi4a .Struva mi se 4e moje da se uveli4i proizvoditelnosta na tozi model spored vas moje li da stane tova. <{POST_SNAPBACK}> Според мен не само последните ,но и игри от преди 1 година ще ти насичат на това видео .. може да и "увеличиш производителноста" като я овърклокнеш ,а как става това ?! отиди в темата "овърклок" и попитай там ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Според мен не само последните ,но и игри от преди 1 година ще ти насичат на това видео .. може да и "увеличиш производителноста" като я овърклокнеш ,а как става това ?! отиди в темата "овърклок" и попитай там ! <{POST_SNAPBACK}> ShitHappen 10x man zadaljen sam ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Предполагам, че можеш, но този въпрос е за ТуК... Успех с клокването и после да се похвалиш с добри резултати от бенчмарка на 3D Mark 01/03. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Instalirah si progrmkata "RivaTuner" oba4e tam ne znam kakvo to4no da napravq nqkoi ako q razbira da pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Instalirah si progrmkata "RivaTuner" oba4e tam ne znam kakvo to4no da napravq nqkoi ako q razbira da pomaga <{POST_SNAPBACK}> gotin shtom s programkata nemojesh da se spravish po dobre ne barai kloka ne e za vseki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 gotin shtom s programkata nemojesh da se spravish po dobre ne barai kloka ne e za vseki все някога трябва да се научи момчето... апък и не виждам како толква може да и стане на картата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 апък и не виждам како толква може да и стане на картата... <{POST_SNAPBACK}> Ааа нищо кой занай какво, най много да е "светне", ама какво толкова една карта повече или по-малко...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Ааа нищо кой занай какво, най много да е "светне", ама какво толкова една карта повече или по-малко...... нищо де. тя не е толкова скъпа. може да се прежали. да знае дали да пипа другия път където не му е работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 haha Meresi za savetite ma ve4e q Clocknah o6te ne mi e zamirisalo na Vaglen vse no pak i tva da stane kvo tolkova 6a stoq gladen i pak 6a vzema i pak 6a clokcvam i pak 6a gora i pak 6a miri6e .Nali vse pak trqq da se opita ot vsi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted November 10, 2004 Author Share Posted November 10, 2004 a we pi4ove zabravih da vi pitam zna4i nali opravih grafikata oba4e Zvuka mi nakasva 4udq se tova ot kakvo moje da e Sounda kartata mi e v gradena nqkoi moje li da mi kaje kak da si q opravq ? 6te mu bada mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.