WoW_Lo6iq Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Аз също ще си зимам хард и гледам има некви кутиии за ХДД-та.Струват ли си? А също гледах и охладител с пайпове на Залман? Решил съм Сиигейт 160ГБ САТА <{POST_SNAPBACK}> Правилно решение определено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Gledam 4e v glasuwaneto ima mnogo malko glasowe za Excelstor.6to taka be?Az ot kakto sym si wzel PC to sym s takyw i nikwi problemi ni mi e prail , daje ne zagrqwa.(izwinqwam se za 6lokavicata, nema da se powtori ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Gledam 4e v glasuwaneto ima mnogo malko glasowe za Excelstor.6to taka be?Az ot kakto sym si wzel PC to sym s takyw i nikwi problemi ni mi e prail , daje ne zagrqwa.(izwinqwam se za 6lokavicata, nema da se powtori ) <{POST_SNAPBACK}> Един познат ми каза, че на 2 такива му се разпоили платките... :о))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 За мен Хитачи са на първо място.И то не по една или две причини.ДА не говорим,че доколкото помня Хитачи закупиха преди 3-4 години дела на IBM при хардовете..Аз преди ползвах IBM, а сега Хитачи и досега не съм имал проблем с хард от двете марки Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Seagate е марката !!! Имам 2 харда 6.4 Гб на 7 години и още е жив и си работи на машинката на сестрата перфектно ... мъкнат е по зали , а бе невероятен ... сия съм с баракуда 40 Гб пак сум МНОГО доволен ..... ти си решавай ..... аз гласувах ........ има още 100 хиляди теми ....... незнам закво продължавате да пускате нови и нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Имам два харда един Махтор 40 ГБ и един Сеейгейт 120 и като ги барнах вчера и двата харда парят!!Като им проверих температурата беше към 53 54 градуса!!Това нормално ли е при положение че у нас няма климатик или някви такива екстри?? Или ще е хубаво да им сложа няква перка да ги охлажда?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 тва е много вече, до 45 трябва да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Слагай перка задължително! Аз преди като бях без перка пролетта правеше 48 градуса, като сложих перка, смъкнах на 31-2 !! В момента е 37, но е лято все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Мойтаз баракуда си е на 39 градуса в момента НО КАТО СЕ има на предвид , че компра не е спиран от 3 дена ...... секи ден свалям некое филмче или игрица ....... но пък имам 2 Фан-а (не са на самият хард , а просто кутията ми е модата единият е на капака отстрани , а другият е отпред под писачката ) Иначе МАХТОР ГРЕЯТ УЖАСНО МНОГО повече сравнение с СЕАГАТЕ (ЛИЧЕН ОПИТ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Мерси за съветите все пак Ще се слага перка то се е видяло но този проблем се получава заради стайната температура ми се струва защо сега в момента в стаята е 42 градуса @bate_pesho единия 120-ката ми си е СЕАГАТЕ и нямаше особенна разлика в температурите от МАХТОРА!!МАХТОРА беше с 2 градуса по топъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Мерси за съветите все пак Ще се слага перка то се е видяло но този проблем се получава заради стайната температура ми се струва защо сега в момента в стаята е 42 градуса @bate_pesho единия 120-ката ми си е СЕАГАТЕ и нямаше особенна разлика в температурите от МАХТОРА!!МАХТОРА беше с 2 градуса по топъл <{POST_SNAPBACK}> Еееееее ква е тая стая ве ?!? Ти там скоро ще уреш ве ?!? 42 градуса в стаята малиииииииииии 2 градуса е раликата може би , защото са един до друг или по точно махтора е под сеагате-а и топлината се качв нагоре и го нагрява или поради причината , че сеагата е 3 пъти по-голям от махтора Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Еееееее ква е тая стая ве ?!? Ти там скоро ще уреш ве ?!? 42 градуса в стаята малиииииииииии 2 градуса е раликата може би , защото са един до друг или по точно махтора е под сеагате-а и топлината се качв нагоре и го нагрява или поради причината , че сеагата е 3 пъти по-голям от махтора <{POST_SNAPBACK}> офф:Просто стаята е западна пък и на всичкото отгоре тавана е отгоре и сега слъцето като го грее и кермидите като са напечени и в цялата къща е някав ад!!Аз седя на компа едва ли не по-бански и пак се потя кат прасе!! Иначе наистина са двата много близо един до друг но просто кутията ми е няква смотана и няма много място за хардове! А иначе махтора е отгоре а не отдолу Иначе може и да е от това че сеагата е 3 пъти по-голям знам ли и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Хора, изгоря ми захранването и покрай него ми се оплеска харда. Имах 3 дяла, а сега не се вижда нито един. Имах много ценна информация на тия дялове. Търся вече 30 минути, но явно не знам, какво да търся и ще ви помоля да ми кажете името на програма, която евентуално да възстанови част от данните. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 EasyRecovery Professional - доста работа ми е сваршила тази програма в твоя случай Успех !!! Не помня , но скоро дърпах от някакъв руски сайт актуална версия за момента , ако не се справиш с търсенето дръпни си това BOOT CD вътре има освен нея и други полезни програмки. По принцип ползвам ТОВА и съм много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Мерси много abatt doom, за бързото реагиране, но успях да оправя партишъните със сканд диск... Имам един друг въпрос. От известно време ми се пуска скан диска преди да зареди windows-a и ми казва, че има 4КБ в бад сектори. В гаранцията влизат ли тия лоши сектори и да си я потърся ли? Диска е 160GB Seagate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Много често тези 4 , 8 или 12 кб след един формат просто изчезват Често са ми идвали такива дискове и след формата се оправя , така че малка е възможността да ти го сменят гаранционно , все пак първо ще го форматнат Пробвай да му пуснеш chkdsk /r и дай YES и изчакай малко повече , понякога ги отделя и повече не вади съобщения когато тръгва Виндоуза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.