Jump to content
BulForum.com

Kade shte prekarate nova godina

DEVIL_in_PLD

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Наистина е трудно да се каже все още.Може би с някои приятели на тих купон (макар че "тих" и "купон" не се връзват ;) )Стари сме вече за изпълнения.....А може и отново да засилим към Пампорово да покараме ски навръх празника..Освен това си падам и малко пироман та да видим..Абе тя да дойде пък ще я посрещнем :devil

Мда...най-сетне се разбра къде ще съм на НГ. Някакво село Генчевци до Трявна, в някакви вили...около 20 души...дано има топла вода, само за това се моля. Ако някой е бил там кажете става ли за разрушаване, че ще съм с много destroy-настроена компания.

Мда...най-сетне се разбра къде ще съм на НГ. Някакво село Генчевци до Трявна, в някакви вили...около 20 души...дано има топла вода, само за това се моля. Ако някой е бил там кажете става ли за разрушаване, че ще съм с много destroy-настроена компания.

Разцепих се да търся някаква вила но всичко е заето,омръзна ми в тези апартаменти,купили сме за над100лв.фойеверки трябва ни простор

snejko,

блазе ти.

Аз ще съм в София, сигурно с един наш общ познат, като на 31ви имам репетиция, на 1ви - репетиция и концерт от 18.30ч... блаааааааааа....... :bgrin:

• 2 weeks later...
Разцепих се да търся някаква вила но всичко е заето,омръзна ми в тези апартаменти,купили сме за над100лв.фойеверки трябва ни простор

Nesi li nameri ne6to tuk: http://www.ruralbulgaria.com/

A az o6te neznam :confused .

Тая Нова година се надявам да се ходи на хижа ама дано не се пре*бат работите.Ако това стане обаче има няколко резервни варянта които обаче и те не са особено сигурни.Ако накрая сичко се пре*бе тотално.........ще се накопая и от там на татък квото ми хрумне :)

Само трябва да се внимава, че едни мои познати ги гепи снегът някъде в едно смолянско село преди пет-шест години, та ги прибираха с бронетранспортьор :D

Само трябва да се внимава, че едни мои познати ги гепи снегът някъде в едно смолянско село преди пет-шест години, та ги прибираха с бронетранспортьор :D

ДВОЙНО ГУСТО :punk :lol: Стига да съм с каска :P

Нова година ще прекарам на една вила в Бачково, уютна обстановка, добри приятели, голяма камина, скара на дървени въглища, много алкохол, добра музика и добро настроение, единственото лошо е, че на другия ден съм на работа :cry

Предлагам ти да отидете на Банско, там е просто невероято, прекарах 8-ми Декември там, разцепихме се :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...