Aquila Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 doidoha kurvite ot las vegas Ще играят ли на едноръкият бандит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Наистина е трудно да се каже все още.Може би с някои приятели на тих купон (макар че "тих" и "купон" не се връзват )Стари сме вече за изпълнения.....А може и отново да засилим към Пампорово да покараме ски навръх празника..Освен това си падам и малко пироман та да видим..Абе тя да дойде пък ще я посрещнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 na markovo na lager 6e ia prekaram az dano da se ikarta ot .....IAKO pia4ka i iadene i razbira se razgoneni 'devoi4eta' ?! ?!? az 6e pia + 1 rakia za si4ki koito sa pisali v temata (ole dali 6e moga da stana niakoga ot legloto ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 Moje da si namerete mestence tuk: http://www.ruralbulgaria.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Мда...най-сетне се разбра къде ще съм на НГ. Някакво село Генчевци до Трявна, в някакви вили...около 20 души...дано има топла вода, само за това се моля. Ако някой е бил там кажете става ли за разрушаване, че ще съм с много destroy-настроена компания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Мда...най-сетне се разбра къде ще съм на НГ. Някакво село Генчевци до Трявна, в някакви вили...около 20 души...дано има топла вода, само за това се моля. Ако някой е бил там кажете става ли за разрушаване, че ще съм с много destroy-настроена компания. <{POST_SNAPBACK}> Разцепих се да търся някаква вила но всичко е заето,омръзна ми в тези апартаменти,купили сме за над100лв.фойеверки трябва ни простор Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 snejko, блазе ти. Аз ще съм в София, сигурно с един наш общ познат, като на 31ви имам репетиция, на 1ви - репетиция и концерт от 18.30ч... блаааааааааа....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Разцепих се да търся някаква вила но всичко е заето,омръзна ми в тези апартаменти,купили сме за над100лв.фойеверки трябва ни простор <{POST_SNAPBACK}> Nesi li nameri ne6to tuk: http://www.ruralbulgaria.com/ A az o6te neznam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Az 6a bada vav Sofia togava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Taia nova godina mai 6te se kara v nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Тая Нова година се надявам да се ходи на хижа ама дано не се пре*бат работите.Ако това стане обаче има няколко резервни варянта които обаче и те не са особено сигурни.Ако накрая сичко се пре*бе тотално.........ще се накопая и от там на татък квото ми хрумне Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Само трябва да се внимава, че едни мои познати ги гепи снегът някъде в едно смолянско село преди пет-шест години, та ги прибираха с бронетранспортьор Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Само трябва да се внимава, че едни мои познати ги гепи снегът някъде в едно смолянско село преди пет-шест години, та ги прибираха с бронетранспортьор <{POST_SNAPBACK}> ДВОЙНО ГУСТО Стига да съм с каска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Minalata godina q preznuvah pri babkata i taq mislq samo4e za razli4a ot predniq put sq misla da sa natriaskam kat svinq Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Нова година ще прекарам на една вила в Бачково, уютна обстановка, добри приятели, голяма камина, скара на дървени въглища, много алкохол, добра музика и добро настроение, единственото лошо е, че на другия ден съм на работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Разцепих се да търся някаква вила но всичко е заето,омръзна ми в тези апартаменти,купили сме за над100лв.фойеверки трябва ни простор <{POST_SNAPBACK}> Предлагам ти да отидете на Банско, там е просто невероято, прекарах 8-ми Декември там, разцепихме се Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 itanium neti zavijdam batko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMWFAN Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 ami az 6te sum v apartament s golqma(ama mnogo golqma kompania) i se nadqvam vsi4ki da se razshlqkame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Аз ще я празнувам също в апартамент друго си е на виличка миналата година е празнувахме на една вила размазахме се в Бойково Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiordiliji Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Още не знам...на всичко съм доволна само да не е вкъщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Миналата година се размазахме у нас с компанията.Та и тази година "водя преговори" с нашите.Пожелайте ми успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.