Jump to content
BulForum.com

Kade shte prekarate nova godina

DEVIL_in_PLD

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply
Nqkoi da znae nqkoq agenciq koqto da dava apartamenti pod naem 4a o6te nemame apartament.

trudno sha namerish apartament pod naem za nova godina.te samo kato 4uqt za kvo e i na nikoi ne mu se iska da si dade apartamenta da mu go napravat lesh i sled tva sumati rashodi po opravqneto.predlagam ti otsega da si cuknete nqkuv apartament pod naem tam partiq li sha pravite neznam ama ako 4akash bash za nova godina neznam. Puk dano imash kusmet :D

Imashe nqkoi naistina mnogo hubavi izkazvaniq i na nqkoi hora im praa evala za t`fa che sa porasnali ( sq nqa gi izbroqam poimenno! )

NO sega she kaja az kakvo she praa a ne sao da fala drugite...tyi kato mrazq da se zakanvam mnogo da ne kazvam golqma duma...obache taq godina sym reshil da dam VSICHKO ot sebe si :D :D :D (Eeeh kak ne moje seki den da e Nova Godina :bgrin: )

Ще се съберем с приятели. Ще си спретнем тиха вечеря на свещи...първо обаче ще теглим чоп кой от нас да е вечерята...

Желаещи да се присъединят? ;)

Nqkoi da znae nqkoq agenciq koqto da dava apartamenti pod naem 4a o6te nemame apartament.

To po hubawo da si naemesh apartament za edin mesets,shtoto nikoi nqma da ti dade za edna vecher (to e kazano predi men,ama karai :woot )..

Prav si dale4 ot 6umniq grad s lubim 4ovek.No pak trqbva da xvarli6 ludi pari.Ne vseki moje da si go pozvoli i zatova pove4eto MLADEJI predpo4itat apartament4eto.

Ами има и по евтини вилички ама са по далече,високо в родопите.Иначе може да се вземе цяла вила за 100лв.А там е друго който е празнувал на вила остава пленен за винаги

4estno da si priznaq az q mrazq taq nova godina-vseki pit edno i si6to:piqni,pretrepani i mnogo ,mnogo piratki i prostotiq.Kato nabliji 5-6 4asa na 31-vi i ve4e mi se reve,4udq se dali da ne se napiq s hap4eta,da se zavra v nqkoq dupka i da zaspq mirtve6ki sun do sutrinta(makar 4e nqma da go napravq).

Ne za vili4ka si mislq az ,ami za edna ideq, ot minalata godina q imam o6te-da otidem na palatka na nqkoe ot tepetata i da gledame vsi4kata prostotiq otdale4e i otvisoko.

I az sum bila na kuponi stil"vodka,sex,fi6eci",ama ne6to ne sa v moi stil.Ne moga da razbera kakvo tolkova i ima na taq nova godina,4e vsi4ki vilneqt kato za posledno.4ovek vinagi moje da si napravi kupona,ne e nujno nqkoi da ti kazva to4na data i 4as.Drug e viprosa,4e vsi4ko ostava beznakazano to4no na toq den.

Абе верно си е бая раничко да питате за НГ. Има Никулден, 8ми декември (все още продължавам да го празнувам), няколко РД, Коледи-Моледи и т.н. и чааааак тогава е НГ. Аз доколкото се познавам или ще вися вкъщи пред ПЦ-то и ще гледам филми цяла нощ, или ще ми се обадят в последната минута и ще ме замъкнат нанякъде. Вероятността да си надмогна над мързела и да организирам купон на мойта вила е минимална...за съжаление на всичките ми познати...

Az smqtam da kacha nqkva sbirshtina izrudi na vilata i da stanem bezsmurtni ;) Na 8mi dekemvri sustho mi se varti takava ideq ?:)

poneje sam 'navyn' nai-veroqtno 6te prekaram novata godina v kompaniqta na balgarite v moq kolej, 6te si spretnem edno balgarsko praznenstvo s doma6na rakiq :D , 4alga i t.n. :).. uven4ano s edno xubavo dunavsko xoro v 12 4asa :))

variant 2 e da prekaram praznika samo s gadjeto (ako drugite re6at da se napivat na amerikanski kupon).. koeto nqma da e zle :)

АААААААААААААА където е само да не ме завлекат пак в някоя арабска държава,както става през последните 2 години(уж било екскурзия да видя свят),където те гледат мръсно когато изкараш бутилка :punk пиячка за да се поотпуснеш и няма свински пържоли :angry1 :angry1 :confused :sayjin

Вероятно под някоя маса. Където прекарвам Трети март,Коледа, Гергьовден, Великден, , Бабин ден, Рожден ден (независимо чий) и прочее :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...