Jump to content
BulForum.com

Продавам карта

Recommended Posts

не питайте с колко зор се сдобих с тази карта:

pccard.jpg

и

pccard1.jpg

даже и не знам каква е ... като бях на нощна вчера издебнах

админа като отиде да с..е и я изкормих от компа B)

искам и 10 лв !

:punk

Мда бе интересна кражба.В тая зала да няма АНТИКИ.Те да не работат с 486 машини. Аз ти се чуда на акъла що въобще ходиш. А иначе земи свий някой хард.ПО може да свърши работа.Барабар с игрите, ако трагва нещо на тях де.

Сигурни ли сте че това е ISA... имам една такава видео карта от войната е още :)

ISA e 100%

i to daje ot po starite

kogato bqha kysi slotove

ako vi triabvat elate da si izberete

mai imam 10tina v nqkoi kashon

ISA e 100%

i to daje ot po starite

kogato bqha kysi slotove

ako vi triabvat elate da si izberete

mai imam 10tina v nqkoi kashon

Просто питах защото глем че е по къса, а ISA-та е малко по-дълга. Иначе това си е страшна антика спор няма.

Извинявам се въпроса, който е извън темата!

Просто питах защото глем че е по къса, а ISA-та е малко по-дълга. Иначе това си е страшна антика спор няма.

Извинявам се въпроса, който е извън темата!

Е.....къса е защото е 8битова ;) Ако е по-дълга е 16битова. Прави са хората..Това си е едно обикновенно И/О. Ако толкова държиш да продаваш тези антики "слагат се по 286-ци, Правец16, Жуко" ела ще ти ПОДАРЯ 20-на. Таман ще изчистя някой и друг кашон :lol: :woot

черния пазар заработва :D

aма трябва поне да се научиш да различаваш скупия хардуер от ефтиния (като тази карта) ;) иначе просто няма смисъл да се търсиш шамарите

Оле мамоо за т'ва нещо повече от 1 лв ако вземеш ЕВАЛА ти правя.

бтв Тая зала от която си я взел да не би да е на твоето училище :D щот зали със стари ПЦ-та има само в училищата.

Е.....къса е защото е 8битова  ;)  Ако е по-дълга е 16битова. Прави са хората..Това си е едно обикновенно И/О. Ако толкова държиш да продаваш тези антики "слагат се по 286-ци, Правец16, Жуко" ела ще ти ПОДАРЯ 20-на. Таман ще изчистя някой и друг кашон :lol:  :woot

Благодаря ти за предложението, но нито продавам такива карти, нито пък ги събирам или колекционирам!

Май ме бъркаш със героя, който е отворил тази тема :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...