Jump to content
BulForum.com

БГ Поп-Фолк ТОП 20

DJ MaTriX

Recommended Posts

Трябва да направя 1 диск с най-хубавите поп-фолк парчета, които се въртят по дискотеките, кръчмите, телевизията etc ... Стана така, че от около година не се занимавам така активно с този стил и се надявам, че някой от многото фенове на поп-фолка ще ми направи едно списъче с най-яките фолк парчета. Проверих ТОП 20 класацията на www.mp3-bg.com, но като видях песни от 90'те .... разбрах, че не може да и се верва на тази класация. Хайде момчета & зайчета вие сте :D

P.S. Разчитам много на Владо и Иван да помогнат :punk

Ще ти напиша що-годе най-новите парчета и тея които бяха през лятото.Някои са тотални хитове,други бъдещи

1.Мариана Калчева и Амет - Чат,чат

2.Мария - Ще боли

3.Мария - Съжалявам

4.Цветелина - Любовта е като сянка

5.Гергана - Боли

6.Анелия - Една минута

7.Ивена - Тръгна си

8.Райна и Константин - Тежка диагноза

9.Ивана - Като на 17

10.Магда - Случаен флирт

11.Надя - Супер е живота

12.Вероника - Грешен сън

13.Деси Слава - Нежна дрога

14.Цветелина - Интернет любов

15.Тони Дачева - Късно е

16.Тони Дачева - Ясно ми е

17.Глория - Намери си майстора

18.Амет - Социал

19.Теодора - Желание за грях

20.Деси Слава - Връщам се

21.Цветелина - Непростимо

22.Глория - Присъда

23.Амет - Гъци,гъци

24.Деси Слава - Бъди добро момче

25.Преслава - Нямаш сърце

25.Преслава - Обичам те

26.Мира - Играч

*За песните на Цветелина не ги дърпай от warez-a щото са с гадно качество,ето ти ги CD Rip

Любовта е като сянка

Интернет любов

Непростимо

@The Black Dragon, точно това ми трябваше майна, много ти благодаря, диска трябва да е готов за утре, така че спасихме положението.

Поздравявам те с ТОВА :D

Po4ti se saglasix no spored men trqbva da ima nqkoq druga pesen na AZIS i o6te nqkolko na ANELIQ

@DEVIL_in_PLD, мега сингъла на Азис - как боли и на Анелия - Не знаеш ще бъдат добавката към списъка на "Черният Дракон" :)

Трябва да направя 1 диск с най-хубавите поп-фолк парчета, които се въртят по дискотеките, кръчмите, телевизията etc ... Стана така, че от около година не се занимавам така активно с този стил и се надявам, че някой от многото фенове на поп-фолка ще ми направи едно списъче с най-яките фолк парчета. Проверих ТОП 20 класацията на www.mp3-bg.com, но като видях песни от 90'те  .... разбрах, че не може да и се верва на тази класация. Хайде момчета & зайчета вие сте :D

P.S. Разчитам много на Владо и Иван да помогнат  :punk

http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/*Chalga/....-.Esen.(2004)/

Nai novoto do momenta. :)

Trqbva6e da pogledne6 parvo v wareza ka4il sam dosta interesni kompolacii :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...