DJ MaTriX Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Трябва да направя 1 диск с най-хубавите поп-фолк парчета, които се въртят по дискотеките, кръчмите, телевизията etc ... Стана така, че от около година не се занимавам така активно с този стил и се надявам, че някой от многото фенове на поп-фолка ще ми направи едно списъче с най-яките фолк парчета. Проверих ТОП 20 класацията на www.mp3-bg.com, но като видях песни от 90'те .... разбрах, че не може да и се верва на тази класация. Хайде момчета & зайчета вие сте P.S. Разчитам много на Владо и Иван да помогнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Ще ти напиша що-годе най-новите парчета и тея които бяха през лятото.Някои са тотални хитове,други бъдещи 1.Мариана Калчева и Амет - Чат,чат 2.Мария - Ще боли 3.Мария - Съжалявам 4.Цветелина - Любовта е като сянка 5.Гергана - Боли 6.Анелия - Една минута 7.Ивена - Тръгна си 8.Райна и Константин - Тежка диагноза 9.Ивана - Като на 17 10.Магда - Случаен флирт 11.Надя - Супер е живота 12.Вероника - Грешен сън 13.Деси Слава - Нежна дрога 14.Цветелина - Интернет любов 15.Тони Дачева - Късно е 16.Тони Дачева - Ясно ми е 17.Глория - Намери си майстора 18.Амет - Социал 19.Теодора - Желание за грях 20.Деси Слава - Връщам се 21.Цветелина - Непростимо 22.Глория - Присъда 23.Амет - Гъци,гъци 24.Деси Слава - Бъди добро момче 25.Преслава - Нямаш сърце 25.Преслава - Обичам те 26.Мира - Играч *За песните на Цветелина не ги дърпай от warez-a щото са с гадно качество,ето ти ги CD Rip Любовта е като сянка Интернет любов Непростимо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Po4ti se saglasix no spored men trqbva da ima nqkoq druga pesen na AZIS i o6te nqkolko na ANELIQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 @The Black Dragon, точно това ми трябваше майна, много ти благодаря, диска трябва да е готов за утре, така че спасихме положението. Поздравявам те с ТОВА Po4ti se saglasix no spored men trqbva da ima nqkoq druga pesen na AZIS i o6te nqkolko na ANELIQ @DEVIL_in_PLD, мега сингъла на Азис - как боли и на Анелия - Не знаеш ще бъдат добавката към списъка на "Черният Дракон" Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Радвам са че помогнах DEVIL_in_PLD - Азис не мога го трая,така че не знам почти неговите песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Трябва да направя 1 диск с най-хубавите поп-фолк парчета, които се въртят по дискотеките, кръчмите, телевизията etc ... Стана така, че от около година не се занимавам така активно с този стил и се надявам, че някой от многото фенове на поп-фолка ще ми направи едно списъче с най-яките фолк парчета. Проверих ТОП 20 класацията на www.mp3-bg.com, но като видях песни от 90'те .... разбрах, че не може да и се верва на тази класация. Хайде момчета & зайчета вие сте P.S. Разчитам много на Владо и Иван да помогнат <{POST_SNAPBACK}> http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/*Chalga/....-.Esen.(2004)/ Nai novoto do momenta. Trqbva6e da pogledne6 parvo v wareza ka4il sam dosta interesni kompolacii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Много ме дразни гадното лого на тоя Емил, ша го *** и ч*киджията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.