Jump to content
BulForum.com

Problem s GeForce MX440 64MB

Recommended Posts

:cry Zna4i problema e s ledniq puskam si kompa i tragva da si zarejda normalno no sled zarejdaneto na windowsa (XP Media Center Edition) monitora zagasva.Sega sam slojil edna stara karta na PCI slot i se startira bez da zagasva.Koito ima ideq ot kakwo e molq da pomogne mersi mnogo.

картата ти не е изгърмяла щом вади картина преди да се зареди уиндоуса. решението е да преинсталираш. не виждам друг изход. всичко друго е много играчка. пробва ли Safe Mode?

Според мен е от картата.Ако е с вентилатор.Значи не се охлажда достатъчно и като само защита го прави този номер.Поне така си мисля.Или както @w00x каза вече или палчиш за нов Windows или треа влезнеш под Save Mod !!! Има вероятност картата да се е скапала и да не може да издържи на това напрежение.И за това да ти гаси монитора.Айде пробвай, виж, оправи. И после да кажеш оправили проблема.

Успех !!! ;) ;) ;)

Послушай съвета за safe-mode.

На мен ми се е случвало такова нещо, (е не на XP)

Проблема беше много прост, при включване на графичен режим видеокартата включва режим с много висока вертикална честота (например 160Hz), при което защитата на монитора сработва и го изключва. Повечето монитори извеждат съобщение в този случай, но ако ти е по-старичък....

А старата карта работи не само защото конфигурацията й е отделна, но и защото не може да изкара режим който да натовари монитора.

Ако не стане със safe-mode... е XP все пак се преинсталира ежемесечно, така че....

Mi puskam go safe mode i si varvi.I sega kakwo sledva.NOVO XP li???A monitora e LG Studioworks 560N.

щом върви на Safe Mode, значи си пипал там където не му е работата. Uninstallni си драйверите на видеокартата от Safe Mode. незнам дали така ще се reset-нат настройките на Монитора.

Az imam systata karta, probvam da update-na driver-ite i na 15% ot install-a mi dava, 4e kartata ne e syvmestima s Win XP i trjabva da spra process-a za da avoid-na system instability :confused Sega seda bez driver-i na 640X480 i 60 Hz i si podsmyrcham :cry ...

HELP, please!!!

Видео картата ти има ли ТВ-аут щото може в настройките на дриверите да си дал ТВ-то да работи като монитор.Трябва да включиш едно ТВ и да си оправиш настройките ако няма тв-аут са се скапали дриверите и ги оправяш (сафемод) или формат. :punk

Ти казваш, че ти тръгва на Safe Mod.Това ще рече ли че сивлизаш спокойно в Windows XP-то? И ако е така, защо не пробваш да смъкнеш херците на монитора.И да пуснеш по ниска резолюция.Може само от това да е проблема.А иначе аз също съм с такава карта.Не съм имал твоя проблем.Дано и да го нямам.Но ми се струва, че ще е добре с преинсталиране на Win XP да сложиш всико ново като Drivers 61.77, DirectX 9.0c...

Успех в отстраняването на проблема !!! ;) ;) ;)

Az imam systata karta, probvam da update-na driver-ite i na 15% ot install-a mi dava, 4e kartata ne e syvmestima s Win XP i trjabva da spra process-a za da avoid-na system instability :confused Sega seda bez driver-i na 640X480 i 60 Hz i si podsmyrcham :cry ...

HELP, please!!!

Бих казал, че изписва "драйвера не е сертифициран за ХР от Майкрософт и може.....ала бала", а не, че картата не е съвместима с ХР и следващия път като ти го изпише пак това просто натисни бутона "продължи въпреки това", а не "отказ" и няма да ти се налага да стоиш без драйвер и да работиш на 640х480/60херца ;)

...или просто по-добрия вариант е да инсталираш драйвери, които имат в името си WHQL, т.е. тогава няма да ти показва това предупреждение :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...