spirit Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Kajete Nqkoi LINUX , koito se startira sys CD, bez da se instalira na ma6inata. Blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Kajete Nqkoi LINUX , koito se startira sys CD, bez da se instalira na ma6inata.Blagodarq predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> SLAX, Knoppix, Damn Small Linux, Tilix(made in BG ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 10x My Friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 SLAX, Knoppix, Damn Small Linux, Tilix(made in BG ) <{POST_SNAPBACK}> zabravil si lubimiq mi flonix ne samo ot cd, a i ot usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 zabravil si lubimiq mi flonix ne samo ot cd, a i ot usb <{POST_SNAPBACK}> to i SLAX i DSL mogat ot USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 to i SLAX i DSL mogat ot USB <{POST_SNAPBACK}> SLAX ne sym probval no DSL mi se vidq dosta smotan Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 SLAX ne sym probvalno DSL mi se vidq dosta smotan <{POST_SNAPBACK}> Kak be DSL rulez!!! Osven tova ne zabravqi fakta che se sybira na bussines card (mnoo e udobno da sedi pri lichnata karta primerno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Knoppix-а как се качва на диска? Само .iso файла ли се разархивира на него или нещо друго се прави? И какви функции има 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Knoppix-а как се качва на диска?Само .iso файла ли се разархивира на него или нещо друго се прави? И какви функции има 10х предварително <{POST_SNAPBACK}> da zapisbash imidja na diska i si gotov e dano da ne si s nqkoe vgadeno video che togava moje da ne se poluchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 dano da ne si s nqkoe vgadeno video <{POST_SNAPBACK}> Точно с такова съм Какво значение има ако е вградено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Точно с такова съм Какво значение има ако е вградено? <{POST_SNAPBACK}> e moje da nqma driver za nego s kvo dyno si i kakvo video Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 @sad3 nqma strashno be do sq ne mi se e sluchvalo da ne trygne nqkade videoto...vse pak si polzva standart vesa driver-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 e moje da nqma driver za negos kvo dyno si i kakvo video <{POST_SNAPBACK}> Слабичка е конфигурацията Дъното не го знам но компа е модел IBM PC300GL Video s3trio 2mb Не могат ли да се добавят драйвери допълнително? И още един въпрос:има ли начин да се качи на харда като ОС ? Имам в предвид исо файла да се копира в харда директно в например С:\(файловете) Дали ще стартира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 moje6 da probva6 i suse life CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 И още един въпрос:има ли начин да се качи на харда като ОС ?Имам в предвид исо файла да се копира в харда директно в например С:\(файловете) Дали ще стартира <{POST_SNAPBACK}> Moje, no ne taka. Procheti iz neta kak tochno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Слабичка е конфигурациятаДъното не го знам но компа е модел IBM PC300GL Video s3trio 2mb Не могат ли да се добавят драйвери допълнително? И още един въпрос:има ли начин да се качи на харда като ОС ? Имам в предвид исо файла да се копира в харда директно в например С:\(файловете) Дали ще стартира <{POST_SNAPBACK}> dobra e mashinkata ako si s 256 ram si instalirai edna Fedora uj ima opciq da se instalira i knopiksa na diska ama ne pitai kak neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge Dredd Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 http://www.sslug.dk/~chlor/knoppix/knx-hdinstall/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.