Arkaims Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Interesuva me nqkoi znae li SMTP server za svoboden dostyp osven tozi: main.evrocom.net Trqbva mi speshno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Интересно, дали някой уважаващ себе си админ ще даде за свободно ползване мрежата си и особено смтп сървъра си.. Има някои сайтове, от които можеш да пращаш емайли анонимно, трябва да напишеш адреса на получателя, твой собствен и готово. Разбира се смтп протокола е лесен за излъгване и можеш да го използваш по този начин използвайки акаунт на някой друг, но по-добре виж следващите редове. А иначе най-добрия начин е да си инсталираш свой собствен smtp server. Някои програми също така предлагат като възможност да изпращат пощата ти чрез собствен такъв енджин, вместо да се свързват с междинен смтп сървър. Аз лично използвам MDaemon като сървър и го ползвам понякога когато нямам достъп до някои от моите пощи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Drug takav free sarvar e Argosoft Mail Server. Free i varshi chudesna rabota. Imat i plateni versii s po-golemi vazmoznosti, no na teb free versiata ste ti svarshi chudesna rabota. Ima go tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 mersi mn - sega ostava samo da probvam... smo deto vyznikna edin problem!!! tyi kato sym v localna mreja i kato go pusna servera, toi ne 6te da pra6ta maila navyn (( moje bi trqbva ne6to da se pipne v nastroikite... Dava mi: User not local. We don't relay.... k'vo da pravq? ei spravih se! Programkata trygna Super.... Mersi mnogo za pomo6ta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.