Jump to content
BulForum.com

Интервю с Бог

bio

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

аз много го харесах.Благодаря ти,bio. :blush: :happy: смятам,че е много добре направено и мисля ,че вместо да говорят безмислици някои ,по- хубаво да си вземат поука от нещата,които пише в 'интервюто',защото ми омръзна от такива хора,които задължително трябва да оплюят нещо,което масово се харесва и да налагат мнението си. :angry: жалко и смешно е!оставете ни спокойно да се порадваме на нещо красиво!

Що бе карамане, срамуваш ли се, аз си пропилях младоста да те науча на нещо, а ти... :cry :lol:

Тук не става въпрос за Бог.. и т.н. Това са си неща от живота. На мене ми хареса. Не смятам че авторът натрапва мнението си по този начин. Пък и флашчето релаксира. :happy:

Edit: Не превръщайте темата в chat моля. :spam3:

@liquid

За да бъда честен аз съм невярващ и текста даже не го идържах и прецъквах по другите прозорци докато вървеше. За тъпите теми в Тя и Той също съм съгласен, но поста ми не беше за това на какво да се противопоставяш и на какво не, а както вече казах:

Недей да се противопоставяш на толкова много неща наведнъж-губи се ефекта.

:woot

Много ми хареса...

ave tva spored men e napraveno s cel pe4albi4ka

A какво не е направено с тази цел?Tи кakво си мислиш, че някой ще направи нещо, което да те накара да преобърнеш цялата си философия за живота да станеш оптимист и да преуспееш и бла бла и ще го раздаде на всички по възможно най-безкористния начин(нямам предвит че това е нещо от тоя сорт де :P )

няма такова нещо като безплатно обяд ;)

А и според мен не е задължително да го приемаш като супер религиозно на мен ми хареса защото ми се стори хитро

offtopic:последен пост обещавам :wacko:

ama tva e nai-kli6iranata glupost koqto skoro sam si puskala : ligava "uspokoitelna" muzika, 4e i monotonna na vsi4koto otgore, "vseob6ti istini" prepleteni s religiozna ideologiq + o6te po-kli6irani snim4ici na prirodnite krasoti-4udesa. po-amerikansko ne moje6e i da byde.

film4e za brainwash-vane!

• 1 year later...
  • 3 months later...

Невероятно...накара ме да се замисля за толкова много неща...

Хареса ми частта,когато най-накрая казва : Знай,че аз ще бдя над вас......ВИНАГИ!Тогава потръпнах...

Gregorian са страхотни! В момента опъвам всичко тяхно от ДС++

Едит - фактически 99% са кавъри, но са прекрасни

Що се отнася до "интервюто" - всеки сам да се замисли и да си направи изводи,

FORZA ++ !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...