DaSlayer Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 ...аз пък намерих това - хората са поразсъждавали доста... <{POST_SNAPBACK}> Аха, точно това имах предвид, не е ли иронично. Пък и от друга страна би били много забавно да се види подобно чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 oleee az si islex 4e daje nikoi nyaa da mi pro4ete reply-to a to......... stana e baxti revoluciata..... .......za tia machine head.......basi nyaaa zna4enie kyv stil svyryat vajnoto e da va kefyat i molya tezi deto si nyamat haber i sa slu6ali dostaty4no malko za da ne znayt koe kvo e da ne pi6at za da ne vsyavat razdori............... a pyrvo da poslu6at pove4e muzika i ne tolkova komersialni grupi.....i posle........da imat mnenie... ...ni6to li4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Някой пита за Nightwish дали са готик. Ми нз ма те свирят такав стил goth-influenced "symphonic" metal band with female vocalist. Ае ся ако някой ми го преведе го поздравявам. И според мен даже самите изпалнители не знаят в какъв стил свирят вече, та ние ли да определяме ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Някой пита за Nightwish дали са готик. Ми нз ма те свирят такав стил goth-influenced "symphonic" metal band with female vocalist.Ае ся ако някой ми го преведе го поздравявам. И според мен даже самите изпалнители не знаят в какъв стил свирят вече, та ние ли да определяме ?? <{POST_SNAPBACK}> Osnovniq stil pri Nightwish e power ostanaloto prosto doopredelq grupata. Inache kvo tolokova slojno vijdash v tva opredelenie - simphonichen metyl s gothic elementi (ei ti go prevoda ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 dam Nightwish sa absoluten power.pro0sto vokala e jena za tva horata 4esto gi burkat s gothic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Пък и от друга страна би били много забавно да се види подобно чудо <{POST_SNAPBACK}> Armored Saint Американски хеви-крисчън метъл....ебати...още помня една реклама за тая група - "Това е американския метъл - плащаш и го имаш!" После християнството не било еврейска секта и американците не били роби на евреите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Armored SaintАмерикански хеви-крисчън метъл....ебати...още помня една реклама за тая група - "Това е американския метъл - плащаш и го имаш!" После християнството не било еврейска секта и американците не били роби на евреите.... <{POST_SNAPBACK}> haha Agarvaen imash edna bira ot men za poslednoto izrechenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 То това си е истина!!! Исторически си е доказано!И в Библията го пише. А друг е въпроса,че когато Щатите са били 13(май толкова бяха,не помня)звездите са били подредени под формата на еврейска звезда.Или фактът,че Щатите отнемат законни палестински територии и ги правят изкуствена държава....ама мноо се отклоних от темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 kak opredelqte stila na godsmack? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 нео с елементи на траш и малко спиид тук там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 e koe mu e neo-to.nito imat elektronika,vkarvat sola,rifovet ne sam im po 2,3 akorda samo.az ne mislq 4e sa neo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Exex тоя превод е варха. И как Godsmack ще са нео. По-скоро alternative metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 e 4e to alternative e mnoo obshto struva mi se.alternative moi da e neo,crossover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 kak opredelqte stila na godsmack? <{POST_SNAPBACK}> нео с елементи на траш и малко спиид тук там. <{POST_SNAPBACK}> Tochno kato Agarvaen! Z-man kaji ti kakvo mislish che sa che da ti kaja kade byrkash. Edit: Alternative metal e neshto kato 'drug metyl', koeto ne e nikvo opredelenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Няма да участвам в спора,само ще се изпокараме.Нео са именно защото не вкарват електороника и имат по един два рифа.Траш и спиид елементите са насечените рифове и прекалено забързаните/забавени вокали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 az ne msilq 4e vkarvat 1,2 akorda.A elektronika se vkarva v neo-to Agarvaen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 знам,че се вкарва.Има и скречове, и дръм машини. Ама по тая логика за електрониката и Gorogoroth минават в неото,щото ползват дръм машини,а Slayer и те са нео,щото ползват Diabolos in musica(троен риф,много характерен за всички метъл банди,особено блекаджийските, в Средновековието забранен,защото се смятало,че призовава дявола).Примери много. За мен неото е нео,защото са взели от всички стилове по малко и са ги компилирали.Затова и дадох на Godsmack такава дефиниция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Тва нали се пак е спор. Кво друго очаквате ... Хмм добре. Godsmack по точно са post-grunge i alternative metal. И добре ае да ви питам и аз. Slipknot какъв стил са ?? Еми мен Slipknot са ме зарибяват от както им излезна първия албум. И май той наистина беше някав хардкор. Но в тоя последния,които ще излиза са много променени и затва ми е интересно как ще ги определите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Тва нали се пак е спор. Кво друго очаквате ...Хмм добре. Godsmack по точно са post-grunge i alternative metal. И добре ае да ви питам и аз. Slipknot какъв стил са ?? <{POST_SNAPBACK}> Vij slipknot mnoo me zatrudnqva! Tuk veche ne sym siguren, no vednyj vidqh edno opredelenie, koeto mi se stori prilichno - 'hardcore metal'. Ima edin stil narechen metalcore, obache ne sym stignal do nego s cheteneto ... moje i takova da sa. P.S. Samo da kaja che sym slushal dostatychno mnogo samo albumite Slipknot i Iowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Slipknot какъв стил са ?? <{POST_SNAPBACK}> Мисля че са нешто като индъстриал металкор с рап вокали. Мисля че най-доброто определение за тях е стил SlipKnot ,както в WinAmp има стил Primus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Ндааааа,Слипкнот определено са трудноопределяеми като стил. Първият албум си беше чист хардкор.Но по-нататък....Най-общото и най-близко определение,което съм срещал,беше "хардкор метал с примеси на рап,индъстриъл и грайнд" Но за последното не съм съгласен. А така и така сме започнали спора - я и аз да ви забия:определете Opeth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 определете Opeth. <{POST_SNAPBACK}> Bal sym gi.....progressive death + rock + blues Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Ндааааа,Слипкнот определено са трудноопределяеми като стил.Първият албум си беше чист хардкор.Но по-нататък....Най-общото и най-близко определение,което съм срещал,беше "хардкор метал с примеси на рап,индъстриъл и грайнд" Но за последното не съм съгласен. А така и така сме започнали спора - я и аз да ви забия:определете Opeth. <{POST_SNAPBACK}> аре стига с тази дума "хардкор" бре !!! грайнд също не са, горграйнд може и да са (не съм слушал такива уроди още). пък за индъстриал въобще ... лудница. edit: аре слушам го този албум Mate.Feed.Kill.Repeat.(1997) пълен кенеф=пълен метал. не ми е ясно това понятие металкор ... за мен звучи като металчалга нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Opeth i progressive death.tva ma metna ot borda.opesh sa nekav Atmospheric. Slipknot sa si neo s tejki vokali.ni6to pove4e.moje i crossover da gi nareka. a tva 4e Godsmack sa post grundj mi haresa,ima neshto verno PS. purvia album na Slipknot si e 4ist industrial,posle stavat tva deto sa. a Metalcore ili nwahm(new wave of american heavy metal) sa drugi kato Killswitch engage,shadows fall,The haunted,god forbid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Bal sym gi.....progressive death + rock + blues <{POST_SNAPBACK}> Тц...Opeth са същата история като Slipknot.Трудноопределяеми.Още не съм видял човек дето да ги определи.Щото има и блек,и дет,и блус,и готик,и дуум,и спиид,и траш,и дарк ембиънт....Ае боза отвсякъде. Даже на нео избиват,щото взимат от всички стилове и г и компилират Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.