Niilo Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Някой знае ли къде се намира Дупката? В случай, че по име не се сещате - това е магазин за втора ръка китари (може и други инструменти, идея си нямам), където също и ремонтират.. трябва на кухарката да си сменя 2-та ключа, а там за 10 лева оправят цялата китара... нещо като основен ремонт Чувал съм, че е някъде по "Васил Левски", но не знам точно къде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 ми аз са сещам за едно дето му викат дупката ама не нам дали е тва дето ти трябва начи от главната тръгваш по Иван Вазов от дясната страна минаваш библиотеката и малко по напред гледаш само надясно и надолу и ше го видиш успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Абе аз знам един магазин дупката дето се продават металски орнаменти ма ся не си спомням де е трабва да питам някои приятел и сте ти кажа. PS:В тая дупка маиче освен металски орнаменти маи поправят и китари ама не сам сигорен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Намерих го, на около 20-тиня метра е от ъгъла на библиотеката по посока централна гара. Всъщност е музикален магазин, не му запомних името, но определено не беше "дупката" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.