Aren Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Пълно ревю на телефона можете да намерите тук: http://www.mobile-review.com/review/sagem-x6.shtml Само малко допълнителна нформация от мен за състоянието на телефона: Изпускан е 2 пъти и панелът е леко поучукан, но няма софтуеърни дефекти или други подобни повреди! Специално за мен SоnyEricsson T610 отстъпва доста по качество на дисплея, скорост на обработка на данните и най-вече камерата на Sagem е НЯКОЛКО пъти по-добра! Teлефона има ММС поддръжка от Глобул и М-тел, а и работи перфектно и на двата оператора. Използват се .wav файлове , както и запис от диктофана за ringtones, така че досадното .midi и не особено сполучливата полифония отпада при този телефон. В БГ вече се продават и дата кабели за модела(има и ИР порт) Телефонът е на 1 година, но ми го разкодираха преди 3 месеца (ползван е около 6), внос от Англия (купен е от Orange) с оригиналното меню на Sagem (а не бледо подобие на такова (Vodafone), каквото е на повечето продавани в БГ от този модел. В момента Sagem myX-5 е на 5-то място по продажби в най-големия сайт за продажба на мобилни телефони в БГ Mobile Bulgaria с цена 279лв! Ето и един линк с актуални снимки на телефона от 05.11.2004г. http://hellno.hit.bg/sagemmyx6.html Цената е 180лв. е-mail: aren@abv.bg тел. 0888 163 143 Йордан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Колко време държи батерията при умерено ползване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aren Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Умерено ползване 4 до 5 дена при постоянен обхват. Големия TFT дисплей гълта много, камерата също, а да не говорим за игрите. Рекорда ми е 9 дена, обаче при 10-15 мин. разговори за всичките дни + 1,2 снимки с камерата. Разбира се когато го купих го зареждах всеки ден , защото по 2-3 часа на ден играех любимата ми игра "Aрканоид" Хубавото на този телефон е, че има няколко режима за пестене на енергия: _ на втора степен (на първата снимка от направените от мен) дисплея работи като обикновен монохромен и показва само статус на батерията и дали има покритие _ на последната степен дисплея се изключва напълно все едно, че е спрян . Има и възмойност да се спре подсветката на клавиатурата и дисплея, което също може да спести малко "ток", но аз лично никога не съм използвал тази функция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aren Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Нова цена:180 лв. Без коментари за цената! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Случайно да знаеш къде се продават панели и data кабела колко пари струва.Аз имам същия телефон и мога да кажа че за тия пари по-добро неможете да намерите.Зарежете предразсъдаците относно марката.Телефона е перфектен,а малко телефони имат толкова добра камера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aren Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Дате кабели със сигурност можеш да намериш на този адрес http://www.mobilebulgaria.com/accessories/view.php?id=167 като можеш да си ги поръчаш on-line или направо в магазин Njama-Njama в София. Преди време видях да се продават и панели за myX-6 и в момента много ме е яд, че не си купих тогава (сега нямаше да си продавам телефона само за 180лв. , но в момента само чакат да им донесат от Германия и незнам кога ще има пак(това в едно забутано магазинче на витошка в София). P.S. Телефонът все още не е продаден и ще изчакам поне до вторник. Време за размисъл 1 ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 @bratmito -Случайно да знаеш къде се продават панели и data кабела колко пари струва Имам дата-кабел за твоя апарат, купих си го за моя Sagem MyV-75, ама не стана. Понеже GSM-а ми в момента е за трети път на ремонт, имам предположения, че не стана връзката заради апарата, а не заради кабела (който иначе трябваше да стане и на моя). Мога да ти дам да го пробваш и ако стане, да го взимаш... Едит: пропуснах цената - 25 лв. Относно марката Sagem, когато си купувах моя апарат, навсякъде в интернет оценката му беше близо до 100%, като параметри е супер, камерата е много добра, а цената пък беше невероятна, но явно не попаднах на бройка , два пъти му се поврежда клавиатурата, сега не работи инфраред-а, а май още от самото начало не му работи и кабелната връзка... Абе така е, купуваш си евтино нещо и след това - късмет да работи, ама много по-голяма е вероятността да НЕ работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aren Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Проблема на твоя GSM предполагам е само и единствено, защото е разкодиран в България! Имам 3-ма приятели със Sagem (myX-6, myX-7) и никой досега не е имал НИКАКВО оплакване относно работата им и ми се струва, че просто не си попаднал на бройка! Моят е разкодиеан в Полша в един от най-големите сервизи за мобилни телефони в град Луч и чесно да ти кажа работи перфектно! Иначе bratmito офертата на firmajiq за 25 лв., като че ли е добра цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 ami i az imam myX6 i sam super dovolen vzeh go predi godina za 220lv. 2-ra raka i dosega nqma problemi i chak sega vzeh da vijdam telefoni sas sashtata kamera(e ima i s po-hubavi ama sa rqdkost oshte) brat mi si vze V75 - nov i veche 6 meseca nqma problemi neznam zashto tvoq tolkova pati e defektiral az sam super dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 ми не е разкодиран, идва си с менюто на Водафон, явно е бил някаква промоция (може би проблемни телефони) в Англия. Хем фирмата от която го купих, е прилично реномирана компютърна фирма, но тя даваше 3 месеца гаранция, от тия 3 месеца - 20 дни беше на ремонт и сега пак е на ремонт, явно моята бройка е калпава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted November 10, 2004 Share Posted November 10, 2004 пиши едно ПМ ако не си го продал , бих искал да го видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aren Posted November 12, 2004 Author Share Posted November 12, 2004 Продаден! Life затвори темата плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.