Jump to content
BulForum.com

Продава се GSM

Recommended Posts

Пълно ревю на телефона можете да намерите тук:

http://www.mobile-review.com/review/sagem-x6.shtml

Само малко допълнителна нформация от мен за състоянието на телефона:

Изпускан е 2 пъти и панелът е леко поучукан, но няма софтуеърни дефекти или други подобни повреди! Специално за мен SоnyEricsson T610 отстъпва доста по качество на дисплея, скорост на обработка на данните и най-вече камерата на Sagem е НЯКОЛКО пъти по-добра! Teлефона има ММС поддръжка от Глобул и М-тел, а и работи перфектно и на двата оператора. Използват се .wav файлове , както и запис от диктофана за ringtones, така че досадното .midi и не особено сполучливата полифония отпада при този телефон. В БГ вече се продават и дата кабели за модела(има и ИР порт) Телефонът е на 1 година, но ми го разкодираха преди 3 месеца (ползван е около 6), внос от Англия (купен е от Orange) с оригиналното меню на Sagem (а не бледо подобие на такова (Vodafone), каквото е на повечето продавани в БГ от този модел. В момента Sagem myX-5 е на 5-то място по продажби в най-големия сайт за продажба на мобилни телефони в БГ Mobile Bulgaria с цена 279лв!

Ето и един линк с актуални снимки на телефона от 05.11.2004г.

http://hellno.hit.bg/sagemmyx6.html

Цената е 180лв.

е-mail: aren@abv.bg

тел. 0888 163 143

Йордан

Умерено ползване 4 до 5 дена при постоянен обхват. Големия TFT дисплей гълта много, камерата също, а да не говорим за игрите. Рекорда ми е 9 дена, обаче при 10-15 мин. разговори за всичките дни + 1,2 снимки с камерата. Разбира се когато го купих го зареждах всеки ден , защото по 2-3 часа на ден играех любимата ми игра "Aрканоид" :woot

Хубавото на този телефон е, че има няколко режима за пестене на енергия:

_ на втора степен (на първата снимка от направените от мен) дисплея работи като обикновен монохромен и показва само статус на батерията и дали има покритие

_ на последната степен дисплея се изключва напълно все едно, че е спрян .

Има и възмойност да се спре подсветката на клавиатурата и дисплея, което също може да спести малко "ток", но аз лично никога не съм използвал тази функция.

Случайно да знаеш къде се продават панели и data кабела колко пари струва.Аз имам същия телефон и мога да кажа че за тия пари по-добро неможете да намерите.Зарежете предразсъдаците относно марката.Телефона е перфектен,а малко телефони имат толкова добра камера!

Дате кабели със сигурност можеш да намериш на този адрес

http://www.mobilebulgaria.com/accessories/view.php?id=167

като можеш да си ги поръчаш on-line или направо в магазин Njama-Njama в София. Преди време видях да се продават и панели за myX-6 и в момента много ме е яд, че не си купих тогава (сега нямаше да си продавам телефона само за 180лв. :)), но в момента само чакат да им донесат от Германия и незнам кога ще има пак(това в едно забутано магазинче на витошка в София).

P.S. Телефонът все още не е продаден и ще изчакам поне до вторник. Време за размисъл 1 ден :)

@bratmito -

Случайно да знаеш къде се продават панели и data кабела колко пари струва

Имам дата-кабел за твоя апарат, купих си го за моя Sagem MyV-75, ама не стана. Понеже GSM-а ми в момента е за трети път на ремонт, имам предположения, че не стана връзката заради апарата, а не заради кабела (който иначе трябваше да стане и на моя). Мога да ти дам да го пробваш и ако стане, да го взимаш...

Едит: пропуснах цената - 25 лв.

Относно марката Sagem, когато си купувах моя апарат, навсякъде в интернет оценката му беше близо до 100%, като параметри е супер, камерата е много добра, а цената пък беше невероятна, но явно не попаднах на бройка :(, два пъти му се поврежда клавиатурата, сега не работи инфраред-а, а май още от самото начало не му работи и кабелната връзка...

Абе така е, купуваш си евтино нещо и след това - късмет да работи, ама много по-голяма е вероятността да НЕ работи...

Проблема на твоя GSM предполагам е само и единствено, защото е разкодиран в България! Имам 3-ма приятели със Sagem (myX-6, myX-7) и никой досега не е имал НИКАКВО оплакване относно работата им и ми се струва, че просто не си попаднал на бройка! Моят е разкодиеан в Полша в един от най-големите сервизи за мобилни телефони в град Луч и чесно да ти кажа работи перфектно!

Иначе bratmito офертата на firmajiq за 25 лв., като че ли е добра цена:)

ami i az imam myX6 i sam super dovolen

vzeh go predi godina za 220lv. 2-ra raka i dosega nqma problemi

i chak sega vzeh da vijdam telefoni sas sashtata kamera(e ima i s po-hubavi ama sa rqdkost oshte)

brat mi si vze V75 - nov i veche 6 meseca nqma problemi

neznam zashto tvoq tolkova pati e defektiral

az sam super dovolen

ми не е разкодиран, идва си с менюто на Водафон, явно е бил някаква промоция (може би проблемни телефони) в Англия. Хем фирмата от която го купих, е прилично реномирана компютърна фирма, но тя даваше 3 месеца гаранция, от тия 3 месеца - 20 дни беше на ремонт и сега пак е на ремонт, явно моята бройка е калпава :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...