Jump to content
BulForum.com

programa sa snimki

XMD

Recommended Posts

Абе кво си се хванал с тея тъпи програми като Пейнта, с Photoshop е супер елементарно да промениш размери и т.н. прости задачи. Това, че интерфейса ти изглежда сложен, не означава че е сложно да направиш елементарното действие

Image > Image Size, въвеждаш размерите по хоризонтала и вертикала, избираш Constrain Proportions, Resample Image (Bicubic) и натискаш ОК, това е. Не е сложно нали..

ami ne e naistina ama mi dade nqkav bug pyk sega photoshopa

pishe mi che nqma dostatachno pamet i da zatvorq ostnalite aplikacii, a ne mi se vqrva s 512 ram da ne mi dostiga i da ne moga da otvorq programata

Off

Ne mi se puskashe nova tema i ne namerih stara ta reshih da pitam tuk.

Mojete li da mi kajete kak moga da reja snimki s phtoshop.

Prosto iskam da mahna 4ast ot snimkata.

10x predvaritelno!

Странно защо се мъчите за нещо толкова елементарно с photoshop, тя е направена за много по визши цели. слагаш си едно ACDSee и си готов, може и 1000 снимки с 2-3 кликвания да ресайзнеш, много е лесно. Запомни, че нещо за което не можеш да се сетиш го има на десния бутон на мишката. :D :D

Странно защо се мъчите за нещо толкова елементарно с photoshop, тя е направена за много по визши цели. слагаш си едно ACDSee и си готов, може и 1000 снимки с 2-3 кликвания да ресайзнеш, много е лесно. Запомни, че нещо за което не можеш да се сетиш го има на десния бутон на мишката.  :D  :D

Mi daj license code shoto iska!

10x

Abe hora kato go pusna mi se svarzva s nqkav sarvar i za tva momentalno q iztrih.

Are kajete kak da q instalna!

10x predvaitelno!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...