Fr0Zen Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Problemut e sledniq:Vednaga sled kato pusna nqkoq igra tq zabiva!Probvah s nai-novite draiveri, koito bqha svaleni ot nvidia.com no pak zabiva6e.Reinstall na DirectX su6to ne dade rezultat.Nqmam clock-nato ni6to.Ako nqkoi mi pomogne da re6a tozi problem 6te mu buda mnogo blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Problemut e sledniq:Vednaga sled kato pusna nqkoq igra tq zabiva!Probvah s nai-novite draiveri, koito bqha svaleni ot nvidia.com no pak zabiva6e.Reinstall na DirectX su6to ne dade rezultat.Nqmam clock-nato ni6to.Ako nqkoi mi pomogne da re6a tozi problem 6te mu buda mnogo blagodaren. <{POST_SNAPBACK}> Ами дай пове4е инфо за конфигурацията си , то проблема може да е навсякъде , дай пове4е инфо и да помислим !...дай пове4е инфо и за картата ..по възможност линк! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 няма да е лошо да кажеш каква е картата точно в смисъл на кой производител е . И искам да те попитам какво ти е захранването .. ? защото проблема може да се крие в това ,че то не може да ти захрани картата .. имало е и други такива случаи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 не мисля че трябва да има проблем с захранването, освен ако на видеокартата няма допълнителен конектор да се захрани още, отделно от това което и дава AGP слот-а. май 5900XT няма такова нещо. или се бъркам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 На каква система я пробваш че това ZT не се разбира много на АМД.И на моята машина правеше така но след като я сложих на Интел си работи без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Тоя проблем с нови драйвери няма да го решиш пробвай да инсталираш по-стари(за видеото), и ако дъното ти е с nforce2 chipset пробвай да инсталираш по-нови, щото и аз имаш проблем със едно дъно soltec с Nforce2 chipset инсталирах 4-5 вида драйвери докато намеря такива който си пасват перфецтно с моето дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 не мисля че трябва да има проблем с захранването, освен ако на видеокартата няма допълнителен конектор да се захрани още, отделно от това което и дава AGP слот-а. май 5900XT няма такова нещо. или се бъркам? <{POST_SNAPBACK}> Ако си храни Пц-то с 250-300 W куче марка .. няма да има проблем дрънци ... @Backbone това което си казал ти е много възможно и аз четох подобни неща из форумите ,но не помня чие производство беше картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Proizvoditelite na kartata sa Manli.Dunoto mi e Gigabyte a Procesora e AMD Sempron 2800+.Kato se zamislq problemut naistina moje da e ot zahranvaneto, za6toto toi se poqvi to4no sled kato slojih edin Forton 300 W Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 pi4 ne znam ama predi vreme i az imah problem. bqh si slojil Geforce 4mx 128mb i v windowsa si raboti. ama pusne6 li igra mi zabiva6e do 1min. nakraq se okaza star BIOS na dunoto. Sled kato go flashnah zaraboti. P.S. ina4e predi da flashna BIOSa slojihme novo duno s po nov bios i si4ko trugna i taka hvanahme problema. predi tva gledah zahranvane, procesor/ohlajdane/ kvo li ne, ama se okaza star BIOS. aide dano sum ti re6il problema!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Proizvoditelite na kartata sa Manli.Dunoto mi e Gigabyte a Procesora e AMD Sempron 2800+.Kato se zamislq problemut naistina moje da e ot zahranvaneto, za6toto toi se poqvi to4no sled kato slojih edin Forton 300 W <{POST_SNAPBACK}> по възможност пробвай видеото на друго пц или отиди във фирмата от която си го взел да го пробват там . Възможно е да е от това което каза Backbone ,а и пробвай да сложиш по-нов биос на дънцето .. П.П. Според мен има найстина голяма вероятност проблема да се крие в захранването ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Ok, tnx all.V ponedelnik 6te ida vuv firmata i tam se nadqvam da mi re6at problema. Edit:Решението на проблема било много елементарно.По незнаино какви причини честотата на видео картата(или там каквото е) е била направена на 700 Mhz.Като намалих честотата всичко си тръгна нормално, без засечки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 не мисля че трябва да има проблем с захранването, освен ако на видеокартата няма допълнителен конектор да се захрани още, отделно от това което и дава AGP слот-а. май 5900XT няма такова нещо. или се бъркам? <{POST_SNAPBACK}> Мойта има отделно за захранването иначе не тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Мойта има отделно за захранването иначе не тръгва не съм наясно.точно за това говорех несигурно. щом твоята има отделно, значи всяка има отделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.