LPFC Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Продавам този апарат тук Пълен комплект-USB Cabel,кабел за телевизор,зарядно за батерии и 16 МB вградена памет. Цена:420 лева Чисто нов е. Чакам предложения до неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Цената може да се обсъжда,ако някой го интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Mi obsyjday si q sam, now e dwa pyti po ewtin Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Mi obsyjday si q sam, now e dwa pyti po ewtin <{POST_SNAPBACK}> Така е...Цената му е около 250 лв. При голямо намаление, може би имам интерес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Окей,само искам да ви кажа,че май малко си ги измисляте цените,защото апаратът го гледах в 3 магазина вече и цената му е 470 лева.В единия беше 475,но както и да е. Симбата,чакам предложение!Какво точно значи голямо намаление за теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Ауу как ще искаш толкова пари за фотоапарат модел Юли 2002 година? И как така е нов? Колко гаранция има Като гледам всички дилъри на НР го продават този модел ;-) Дай да ги видим тия магазини дето го продават за толкоз пари? Ей ти на примерче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Хахаха ,не че искам да те подбивам ,но в момента същият модел фотоапарат е у мен и се чудя дали да си го купя от момчето.А той ми го дава за .... 220лв П.С Искам само да кажа че го даваш скъпо...иначе фотоапарата не е лош!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.