little Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 33 градуса по време на обработка на филм (по принцип варира м/у 33-36, а лятото стигаше до 40-42 когато е натоварен) всичко е като на подписа ми ето и скрииншот някой да не каже нещо, а иначе в стаята е около 22-24 градуса в нормален режим без натоварване е с около 3 градуса надолу ЕДИТ:мога само да добавя, че Залмана номер 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Да не си се объркал нещо? 32 градуса е доста малко за такъв овърклок и процесор, особено при пълно натоварване! P.S.Флопито и Монитора имат най-голямо значение за температурата! Забрави да си напишеш името на котката и кръвната група Slayer : На 65 градуса би трябвало да бачка Атлона... <{POST_SNAPBACK}> Не се объркал , при мен мобилката на 2400 с такъв Залман на фуллоуд (ама наистина фулл,със праима на тор4ър теста за мах жега на ЦПУ) държи 32-34 градуса , а сега с един ТР2(там ли кво беше ,ве4е забравих,аве струва 6$ )!!! държи 42-43 , та си рекох ,4е за 10 -градуса не си струва да се набутвам с 40$ отгоре ! А с това за Флопито и клавиатурата ,май си по- смешен ти отколкото той , по вси4ко ли4и ,4е на 4овека не му е много-много до вас , та даже не си е редактирал списъка с конфигурацията ,която му стой ,някъде си там ...да не мислиш 4е специално за теб е написал Флопито и монитора си )) Аре съобразявайте се малко ,като решите да пишете глупости тук ,щото съвсем ще остане без хора (със някакви знанияи умения ) в този форум !!! Едит : как го правите това фулл лоад ве ,забравх да питам!!!??? Защото под фулл лоад аз разбирам -тор4ър теста за мах. жега на ЦПУ -то на Прайма (просто при мен дига най-много темп. с това )..и на4е и при най тежките игри температурата е няколко градуса под мах. постигнатата с Прайма ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi6nika_pz Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Ми аз кво да кажа имам у нас печка!!!Бартон на 2500+ работи на 2000мхц и не мърда от 55 градуса а дажа ги вдига!!!Нямам проблеми не се рестартира ама искам да смакна малко градуси за оште клок препорачайте мешто-аз сам с някав смешен вентилатор ChacialTech/Igloo 2450 pro/XP 3200+(40.1CFM) Варти 4500RPM и ништо неправи!!!Кажете нешто добро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Моя Athlon 1800+ рядко мърда от 60 градуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 MAIN BOARD: Asus A7N8X-E DeLuxe, NForce2, Dual DDR 400, SB 5.1, 2xLan 1000, ATA133, SerialATA, Raid 0,1, USB 2.0, 1394....................<{POST_SNAPBACK}> офтопик: Извинявам се за офтопика ама това ми подразни погледа бъркам ли нещо или напротив, защото ми се струва, че това не така, а е една Риалтек 10/100 и Марвел 80.... 10/100/1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foz Posted November 6, 2004 Author Share Posted November 6, 2004 Залмана е 39$ ама има задължително ДДС и само ЖАР Ком. го предлага у нас иначе днес си поръчах такъв и аз тва е мойта щаига на две години е вече SiSoftware Sandra Processor Model : AMD Athlon XP 2400+ Speed : 2.01GHz Model Number : 2400 (estimated) Performance Rating : PR2907 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous Write-Back (16-way, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : No System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG Mainboard : nVidia-nForce Total Memory : 511MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Nvidia Corp nForce2 AGP Controller Front Side Bus Speed : 2x 201MHz (402MHz data rate) Total Memory : 512MB DDR-SDRAM Memory Bus Speed : 2x 201MHz (402MHz data rate) Video System Monitor/Panel : SyncMaster 765MB/715MB, SyncMaster Magic CD175D(P) Adapter : NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X Physical Storage Devices Hard Disk : Maxtor 6Y120P0 CD-ROM/DVD : PLEXTOR CD-R PX-W4824A CD-ROM/DVD : Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device (CD 32X Rd) (DVD 4X Rd) Logical Storage Devices Hard Disk (C:) : 9.8GB (4.1GB, 42% Free) (NTFS) CD-ROM/DVD (D:) : N/A Hard Disk (E:) : 14.6GB (5.3GB, 36% Free) (NTFS) Hard Disk (F:) : 90.1GB (41.2GB, 46% Free) (NTFS) Fifa2005_cd2 (G:) : 627MB (0MB, 0% Free) (CDFS) MultiMedia Device(s) Device : MPU-401 Compatible MIDI Device Device : Standard Game Port Device : NVIDIA® nForce Audio Codec Interface Communication Device(s) Device : Bluetooth Fax Modem Device : Bluetooth Modem Device : Bluetooth Null Modem Printers Model : hp deskjet 5100 series Power Management AC Line Status : On-Line Operating System(s) Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional (Win32 x86) 5.01.2600 (Service Pack 1) Network Services Adapter : SURECOM EP-320X-R 100/10/M PCI Adapter #2 Adapter : SURECOM EP-320X-R 100/10/M PCI Adapter Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_pz Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Temperaturata ja svalq dopylnitelno s NVidia Cooling Patch.Nad rpocesora na kapaka imam Thermaltake 120mm ThunderBlade perka.Pove4e ot 34 ne mi vdiga.Sq che vashte sa pechki kvo da napravq ???Moddnete si malko kutiite de! P.S. Little - Thermalright e nomer 1 vyv vyzdushnite ohlajdaniq !!!Zalman-a syshto e dobyr no ne mojesh da go sravnqvash.Shte izchakame pojavata na 7700-Cu sled 2 meseca.Vse pak shte e sys 120mm perka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 С PalominoXP 1700+ съм 49C , а ако пусна някоя игра се качва до 55C а ако е много тежка играта може да достигне и 60C Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 А с това за Флопито и клавиатурата ,май си по- смешен ти отколкото той , по вси4ко ли4и ,4е на 4овека не му е много-много до вас , та даже не си е редактирал списъка с конфигурацията ,която му стой ,някъде си там ...да не мислиш 4е специално за теб е написал Флопито и монитора си )) <{POST_SNAPBACK}> Foxy, ако не му е много-много до нас, и не му се занимава, защо пише тук? На мен като не ми се говори по някоя тема, просто не пиша!Не ми трябва да "трупам" мнения...Айде сега не се прави на адвокат тука... По темата : Другия ми компютър е Дурон на 700 Mhz и държи 27-8 градуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 am az kvo da kaja esmprotn na 2.4 box 46 si sedi! ama kogato e otvorena kupitqta! do 53 se e ka4val smed 3d mark! inace kato q zatvorq i si sedi 55-56 s win samo a nad 60 ne e stigal! ? inace otdore edin furtron 120 mm mu zima vyzduxa i taka! 6a se izpoudu6at tiq dvamata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Всичко е заради дъното.Явно датчика не отчита както трябва.Даже сега ще ви докажа.ЕтО ТуК. И ако няма проблем.Някой може ли да ми каже там при Soltek Hardware Monitor какво означава това: CPU Die/ABS II/RT 2... Защото така и не разбрах. А при Everest пък има някъкво Aux то за какво служи. Благодаря предварително.Извинявам се за оффтопика !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 След този последния пост мисля че е време да разкарам всички програми дето мерят нещо си. Докато работи и не се рестартира явно е наред всичко. Тия програмки мерят каквото си щат май. Най-сигурно ще е с термодвойка май да мерим. По темата, Celeron 1,2@1,6GHz 48°C Max след 1 час UT2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 AMD TB 1,4 Ghz - 70-77 :o) <{POST_SNAPBACK}> Nice Тва да не е няква шега ?! А иначе за Залманите - добри са ,аз съм с 7000 и нямам оплаквания ,но ми се струва че тези перки на Гигабайт (линк) са по добри ,щото като ги надуеш на 4000 rpm и процесора замръзва И що мерите само АМД ,не може ли и аз да се включа със един "горещ" прескот ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Nice Тва да не е няква шега ?!А иначе за Залманите - добри са ,аз съм с 7000 и нямам оплаквания ,но ми се струва че тези перки на Гигабайт (линк) са по добри ,щото като ги надуеш на 4000 rpm и процесора замръзва И що мерите само АМД ,не може ли и аз да се включа със един "горещ" прескот ?! <{POST_SNAPBACK}> де да беше ... :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 AMD Athlon XP 2500+ Barton 35 C na pusnat Warcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_pz Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Momci kvo tolkova se pritesnqvate bahti? AMD-to shte izgori pone na 75-80 gradusa bahti !!!Mejdu drugoto na zalmana sym mu spiral i perkata i dyrji 58-60 gradusa ) Njqkoi me pita6e za cena na ZALMAN 7000B-CU: 46$ kraina cena ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Momci kvo tolkova se pritesnqvate bahti? AMD-to shte izgori pone na 75-80 gradusa bahti !!!Mejdu drugoto na zalmana sym mu spiral i perkata i dyrji 58-60 gradusa ) Njqkoi me pita6e za cena na ZALMAN 7000B-CU: 46$ kraina cena ! <{POST_SNAPBACK}> Така като ме гледаш, притеснил ли съмс е?! :о))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_pz Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Така като ме гледаш, притеснил ли съмс е?! :о))) <{POST_SNAPBACK}> Xexe ne govorq za teb bre Da ne se plashi njakoi 4e mu e na 60 grad. Neka da znajat horata de bahti Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Az sa6to sam s GIGABIT i s ATHLON XP2800+ i mi ba4ka na 62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 hmmm.....Moia Barton 2500+ raboti v momenta na 52C. Liatoto bachkashe na 59C. A sega zimata pada do 48 49C. Mislia che tova e normalno za Athlon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Az sa6to sam s GIGABIT i s ATHLON XP2800+ i mi ba4ka na 62 <{POST_SNAPBACK}> kakto kazah dynata na gigabyte mnogo lyjat 62-20= okolo 42 gradusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
foz Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 А бре joro_pz направи няква снимка да видим кво си сторил с тази кутия и охлаждането Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Nice Тва да не е няква шега ?!А иначе за Залманите - добри са ,аз съм с 7000 и нямам оплаквания ,но ми се струва че тези перки на Гигабайт (линк) са по добри ,щото като ги надуеш на 4000 rpm и процесора замръзва И що мерите само АМД ,не може ли и аз да се включа със един "горещ" прескот ?! <{POST_SNAPBACK}> Tази перка на гигабайт не е по добра, пробвах е вече и единственото което стана е че ми "наду" главата, но не успя да свали температурата повече от залмана(в предишният ми пост съм дал скрииншот със залмана, при същото това положение с гигабайта е с 7-8 градуса отгоре) EDIT:а да не говорим, че е супер грозна перка и на всичкото отгоре заема половината място в кутията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Странно ,щото аз когато копувах залмана ,пробвах първо гигабайта и верно си шумеше много на 4000рпм но пък яко смъкна температурата. В момента със залман държа около 20% по високи температури.... освен ако не съм го монтирал правилно друго не виждам кво ще е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.