Jump to content
BulForum.com

Я кажете на кви градуси се движете

Recommended Posts

33 градуса по време на обработка на филм (по принцип варира м/у 33-36, а лятото стигаше до 40-42 когато е натоварен) всичко е като на подписа ми ето и скрииншот някой да не каже нещо, а иначе в стаята е около 22-24 градуса :bgrin: в нормален режим без натоварване е с около 3 градуса надолу

ЕДИТ:мога само да добавя, че Залмана номер 1 :punk

Да не си се объркал нещо? 32 градуса е доста малко за такъв овърклок и процесор, особено при пълно натоварване!

P.S.Флопито и Монитора имат най-голямо значение за температурата! :D

Забрави да си напишеш името на котката и кръвната група  :P

Slayer :  На 65 градуса би трябвало да бачка Атлона... :confused

Не се объркал , при мен мобилката на 2400 с такъв Залман на фуллоуд (ама наистина фулл,със праима на тор4ър теста за мах жега на ЦПУ) държи 32-34 градуса , а сега с един ТР2(там ли кво беше ,ве4е забравих,аве струва 6$ )!!! държи 42-43 , та си рекох ,4е за 10 -градуса не си струва да се набутвам с 40$ отгоре !

А с това за Флопито и клавиатурата ,май си по- смешен ти отколкото той , по вси4ко ли4и ,4е на 4овека не му е много-много до вас , та даже не си е редактирал списъка с конфигурацията ,която му стой ,някъде си там

...да не мислиш 4е специално за теб е написал Флопито и монитора си :))))

Аре съобразявайте се малко ,като решите да пишете глупости тук ,щото съвсем ще остане без хора (със някакви знанияи умения ) в този форум !!!

Едит : как го правите това фулл лоад ве ,забравх да питам!!!???

Защото под фулл лоад аз разбирам -тор4ър теста за мах. жега на ЦПУ -то на Прайма (просто при мен дига най-много темп. с това )..и на4е и при най тежките игри температурата е няколко градуса под мах. постигнатата с Прайма !

Ми аз кво да кажа :throw: имам у нас печка!!!Бартон на 2500+ работи на 2000мхц и не мърда от 55 градуса :bgrin: а дажа ги вдига!!!Нямам проблеми не се рестартира ама искам да смакна малко градуси за оште клок B) препорачайте мешто-аз сам с някав смешен вентилатор ChacialTech/Igloo 2450 pro/XP 3200+(40.1CFM) Варти 4500RPM и ништо неправи!!!Кажете нешто добро! :devil

MAIN BOARD: Asus A7N8X-E DeLuxe, NForce2, Dual DDR 400, SB 5.1, 2xLan 1000, ATA133, SerialATA, Raid 0,1, USB 2.0, 1394....................

офтопик:

Извинявам се за офтопика ама това ми подразни погледа:online2long: бъркам ли нещо или напротив, защото ми се струва, че това не така, а е една Риалтек 10/100 и Марвел 80.... 10/100/1000 :confused

Залмана е 39$ ама има задължително ДДС и само ЖАР Ком. го предлага у нас иначе днес си поръчах такъв и аз :punk

тва е мойта щаига на две години е вече :lol:

SiSoftware Sandra

Processor

Model : AMD Athlon XP 2400+

Speed : 2.01GHz

Model Number : 2400 (estimated)

Performance Rating : PR2907 (estimated)

Type : Standard

L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous Write-Back (16-way, 64 byte line size)

Mainboard

Bus(es) : ISA AGP PCI USB i2c/SMBus

MP Support : No

MP APIC : No

System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG

Mainboard : nVidia-nForce

Total Memory : 511MB DDR-SDRAM

Chipset 1

Model : Nvidia Corp nForce2 AGP Controller

Front Side Bus Speed : 2x 201MHz (402MHz data rate)

Total Memory : 512MB DDR-SDRAM

Memory Bus Speed : 2x 201MHz (402MHz data rate)

Video System

Monitor/Panel : SyncMaster 765MB/715MB, SyncMaster Magic CD175D(P)

Adapter : NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X

Physical Storage Devices

Hard Disk : Maxtor 6Y120P0

CD-ROM/DVD : PLEXTOR CD-R PX-W4824A

CD-ROM/DVD : Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device (CD 32X Rd) (DVD 4X Rd)

Logical Storage Devices

Hard Disk (C:) : 9.8GB (4.1GB, 42% Free) (NTFS)

CD-ROM/DVD (D:) : N/A

Hard Disk (E:) : 14.6GB (5.3GB, 36% Free) (NTFS)

Hard Disk (F:) : 90.1GB (41.2GB, 46% Free) (NTFS)

Fifa2005_cd2 (G:) : 627MB (0MB, 0% Free) (CDFS)

MultiMedia Device(s)

Device : MPU-401 Compatible MIDI Device

Device : Standard Game Port

Device : NVIDIA® nForce Audio Codec Interface

Communication Device(s)

Device : Bluetooth Fax Modem

Device : Bluetooth Modem

Device : Bluetooth Null Modem

Printers

Model : hp deskjet 5100 series

Power Management

AC Line Status : On-Line

Operating System(s)

Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Professional (Win32 x86) 5.01.2600 (Service Pack 1)

Network Services

Adapter : SURECOM EP-320X-R 100/10/M PCI Adapter #2

Adapter : SURECOM EP-320X-R 100/10/M PCI Adapter

Temperaturata ja svalq dopylnitelno s NVidia Cooling Patch.Nad rpocesora na kapaka imam Thermaltake 120mm ThunderBlade perka.Pove4e ot 34 ne mi vdiga.Sq che vashte sa pechki kvo da napravq ???Moddnete si malko kutiite de!

P.S. Little - Thermalright e nomer 1 vyv vyzdushnite ohlajdaniq !!!Zalman-a syshto e dobyr no ne mojesh da go sravnqvash.Shte izchakame pojavata na 7700-Cu sled 2 meseca.Vse pak shte e sys 120mm perka!

С PalominoXP 1700+ съм 49C , а ако пусна някоя игра се качва до 55C а ако е много тежка играта може да достигне и 60C :D

А с това за Флопито и клавиатурата ,май си по- смешен ти отколкото той , по вси4ко ли4и  ,4е на 4овека не му е много-много до вас , та даже не си е редактирал списъка с конфигурацията ,която му стой ,някъде си там

...да не мислиш 4е специално за теб е написал Флопито и монитора си :))))

Foxy, ако не му е много-много до нас, и не му се занимава, защо пише тук? :confused

На мен като не ми се говори по някоя тема, просто не пиша!Не ми трябва да "трупам" мнения...Айде сега не се прави на адвокат тука...

По темата :

Другия ми компютър е Дурон на 700 Mhz и държи 27-8 градуса. :punk

am az kvo da kaja esmprotn na 2.4 box 46 si sedi! ama kogato e otvorena kupitqta! do 53 se e ka4val smed 3d mark! inace kato q zatvorq i si sedi 55-56 s win samo a nad 60 ne e stigal! ? inace otdore edin furtron 120 mm mu zima vyzduxa i taka! 6a se izpoudu6at tiq dvamata! :))

Всичко е заради дъното.Явно датчика не отчита както трябва.Даже сега ще ви докажа.ЕтО ТуК. И ако няма проблем.Някой може ли да ми каже там при Soltek Hardware Monitor какво означава това: CPU Die/ABS II/RT 2... Защото така и не разбрах. А при Everest пък има някъкво Aux то за какво служи.

Благодаря предварително.Извинявам се за оффтопика !!!

След този последния пост мисля че е време да разкарам всички програми дето мерят нещо си. Докато работи и не се рестартира явно е наред всичко. Тия програмки мерят каквото си щат май. Най-сигурно ще е с термодвойка май да мерим.

По темата, Celeron 1,2@1,6GHz 48°C Max след 1 час UT2004

AMD TB 1,4 Ghz - 70-77 :o)

Nice :punk Тва да не е няква шега ?!

А иначе за Залманите - добри са ,аз съм с 7000 и нямам оплаквания ,но ми се струва че тези перки на Гигабайт (линк) са по добри ,щото като ги надуеш на 4000 rpm и процесора замръзва :woot

И що мерите само АМД ,не може ли и аз да се включа със един "горещ" прескот ?!

Nice  :punk  Тва да не е няква шега ?!

А иначе за Залманите - добри са ,аз съм с 7000 и нямам оплаквания ,но ми се струва че тези перки на Гигабайт (линк) са по добри ,щото като ги надуеш на 4000 rpm и процесора замръзва  :woot

де да беше ... :о)

Momci kvo tolkova se pritesnqvate bahti? AMD-to shte izgori pone na 75-80 gradusa bahti !!!Mejdu drugoto na zalmana sym mu spiral i perkata i dyrji 58-60 gradusa :))) Njqkoi me pita6e za cena na ZALMAN 7000B-CU:  46$ kraina cena !

Така като ме гледаш, притеснил ли съмс е?! :о)))

Nice  :punk  Тва да не е няква шега ?!

А иначе за Залманите - добри са ,аз съм с 7000 и нямам оплаквания ,но ми се струва че тези перки на Гигабайт (линк) са по добри ,щото като ги надуеш на 4000 rpm и процесора замръзва   :woot

Tази перка на гигабайт не е по добра, пробвах е вече и единственото което стана е че ми "наду" главата, но не успя да свали температурата повече от залмана(в предишният ми пост съм дал скрииншот със залмана, при същото това положение с гигабайта е с 7-8 градуса отгоре)

EDIT:а да не говорим, че е супер грозна перка и на всичкото отгоре заема половината място в кутията ;)

Странно ,щото аз когато копувах залмана ,пробвах първо гигабайта и верно си шумеше много на 4000рпм но пък яко смъкна температурата. В момента със залман държа около 20% по високи температури.... освен ако не съм го монтирал правилно друго не виждам кво ще е ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...