Alien Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 ами да ти кажа чесно не е много лошо качеството ама на мен нещо не ми хареса не ти препоръчвам да ходиш на кино да го гледаш не е кой знае какво уш голямата реклама бла блаа блааа участвал Арнолт Шв. тъп е (е гаджето е яко няма спор ) ама целия филм се гонят и стрелят и нищо това е всичко... незная за теб гледай го сам ще си решиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 mnogo e gotin filma obache veche si ima tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 naj dobre svali 2-3 MB ot filma pusni DivFix i sled tova go pusni da vidish s kakvo kacestvo e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 Mod. Info: Merged. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 25, 2003 Share Posted July 25, 2003 Абе хора кажете защо не на всякъде тръгва този терминатор. Направо ме разбива инатът на този файл. Където работя имаме 4 компютъра, всички инсталирани с едно и също нещо и филмът тръгва само на единия компютър. Вкъщи пак не тръгва защо така. А каквото е в работата е и вкъщи като софтуер. Да не би от самите машини да зависи??? Някой да помогне, моля ви!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2003 Share Posted July 25, 2003 Da vi kaja na vsichki T3 ne e koi znae kakvo I tova e normalno Veche efektite nikogo ne iznenadvat, v tozi film ne sa i mnogo Nikoga, ama nikoga ne moje da ima efekta na T2 navremeto. Tova vseki koito gi e gledal vsichkite shte go useti. Gledal sym T2 desetki pyti, znaeh go pochti naizust predi 10-na godini, kogato izleze. T1 syshto e klasika. Pripomnete si po-vyzrastnite tuka kakvi vremena bjaha i kakvo se gledashe togava obache... Sega razni Matrici, X-men-i i tn filmi sa 80% i nagore efekti za okoto V onija vremena T2 beshe tochno kakto The Matrix za zritelja, kogato izleze Zagadychen, stranen, s nevijdani efekti Nisto podobno ne beshe praveno, a i vyv filma imashe mnogo chuvstvo. Njakoi moje bi pomnjat publikaciite v presata - Arni se zakle da ne snima T3 Oshte togava beshe jasno che T3 ne moje da mine T2 No javno parite kakto vinagi izleznaha na preden plan.... Tova e za T3 - da se razseete za dva chasa, no vednyj samo CHEERS ALL Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 25, 2003 Share Posted July 25, 2003 Аз преди малко се връщам от Лъкито... ми не съжалявам,че го гледах на кино първо.. То,че продължението не може да надмине оригинала си е ясно..много ясно,че има и изключения..но все пак филм с повече от две продължения се разводнява.За ефектите..ами много ясно,че няма да сте впечатлени.Откакто компютрите се омешаха с кинопроизводството,все по рядко се намира някой да се впечатли от даден ефект.Отдавна е минало времето когато някой филм би направил фурор,например като Star Wars или The Matrix.И ме съмнява в скоро време да излезне някой филм който да бъде новия от теминатор на филмовата сцена.И при видеоигрите е така..Не знам колко от вас помнят появата на Unreal... тогава беше нещо невероятно..което ако го погледнете сега би събудила само иронични усмивки.Същото е и със StarCraft.След нея всичко е копие.Мина времето на новаторството..и няма в скоро време да излезнете от киносалона с отворена уста или да останете втрещен от някоя нова компютърна игра. Колкото за Терминатор 3 не виждам какво толкова има да го плюете.Все пак никой никого не кара да ходи на кино да го гледа.Мен лично ми беше интересно най-вече историята,която доразкрива факти околко започването на Страшният Съд.Видяхте първите терминатори (T-1),разбра се как е активирана SkyNet..видяхте и още неща.(Поне тия които са го гледали де).За мен Терминатора си е стара тръпка.И колкото да не може да се мери с втора част пак ми достави удоволствие да го гледам..въпреки някои дразнещи копия от втората част(моториста Арни и облеклото му,преследвания с камиони и ала бала..) На монитора няма да усетите нищо от това което го има докато сте в салона.Че се стрелят и гонят...ми правят го.. машини са все пак.И то машини предназначени за убиване и преследване.Да не би да очаквахте Agent Smith ver. 2 ?Нито пък се очаква да философстват.. все пак втора матрица едва ли е нужна.Ми тва е.. продължение на една култува поредица,с култов сюжет и идея...и една култова грамада.. бат Арни Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted July 26, 2003 Share Posted July 26, 2003 Taka si e,T3 vsichkite nomera ot 1 i 2 se povtariat no inache filma si go biva,nemoje obache da se sravniava s t2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.