Jump to content
BulForum.com

[слята] Terminator 3

Recommended Posts

Pichove nqkoi ne e li 4ul neshto za terminator 3 vastanieto na mashinite

po moi smetki trqbvashe da ve4e da e izlqzal ma o6te go nqma a i predi

2-3 mesetza bqh na kino na reklamite go glasqha za mart ili april ne sam

siguren no ako nqkoi znae neshto neka spodeli :ph34r:

Pichove nqkoi ne e li 4ul neshto za terminator 3 vastanieto na mashinite

po moi smetki trqbvashe da ve4e da e izlqzal ma o6te go nqma a i predi

2-3 mesetza bqh na kino na reklamite go glasqha za mart ili april ne sam

siguren no ako nqkoi znae neshto neka spodeli  :ph34r:

ima trailer daje v wareza ako iskash svalisi go da vidish gore dolu za kakvo stava vupros v filma. ;)

Spored men takiva filmi se izturkvat se trqbva da go spasqvat tva budeshte ama za koi li pat? I onq vika She'll be back - koeto znachi che v Terminator 4 Jenkata shte e dobra i shte pomaga na onva xlape, koeto ve4e nqma da e xlape. Povtarq se kato ot parvata seriq samo deto e s novi efekti i ralicni kaskadi.

Vij bix iskal da vida naprimer Conan Varvarina 2-ra chast, no ne Tupiq The Rock ne prie predlojenieto na Sharcenegar da go napravat! Kakto i da sigurno sha go gledam ama ne i na kino! :evil

Da ti kaja do nqkude imash pravo, za tova che filmite se komersilizairaha, no da ne zabravq me che seki film veche se pravi za pari i posle za zritelite. No nadali skoro shte izlezne nqkoe hubavo zaglavie koeto da si zaslujava da se gleda.

Spored men takiva filmi se izturkvat se trqbva da go spasqvat tva budeshte ama za koi li pat? I onq vika She'll be back - koeto znachi che v Terminator 4 Jenkata shte e dobra i shte pomaga na onva xlape, koeto ve4e nqma da e xlape. Povtarq se kato ot parvata seriq samo deto e s novi efekti i ralicni kaskadi.

Vij bix iskal da vida naprimer Conan Varvarina 2-ra chast, no ne Tupiq The Rock ne prie predlojenieto na Sharcenegar da go napravat! Kakto i da sigurno sha go gledam ama ne i na kino! :evil

hm...ti qvno ne si gledal dostatuchno dobre trailer-a..

mnogo tupo razsujdenie izpraska moi chovek, da znaesh...shtqla da se vurne i da pomaga na hlapeto :)

ako gledash vnimatelno trailer-a shte vidish che toi q buta prez prozoreca, druga scena, pak scenata sus sgradata, kudeto kazva "She'll be back"

• 3 weeks later...

Mnogo sam saglasen s veseo! A ti JESUS 6tom haresa the Matrix Reloaded ...! :sick

Oba4e i s drugo sam saglasen! Terminator 2 be6e po dobar ot 1! Edno be6e maklko ponaakan otnosno efekti! A 2 za vremeto si be6e mnogo iak! Ama 3 mai 6te e palen ta6ak!

Iskam da pitam toia film TERMINATORA deto sega e kachen s gotino kachestvoli e?/FTP/Moviez/Terminator.3:.Rise.of.the.Machines.(2003)

Ima kakvo o6te da se jelae otnosno ka4estvoto,no za momenta tova e nai dobroto koeto se namira.Svali si 2-3 procenta ot filma i 6te vidi6.

awe xora kak moje da ima raznoglasiq-TERMINATOR e klasika!!!kajete mi nqkoi drug film togava po onova vreme sas takiva efekti! 1 i 2 sa bili unikalni togava! TERMINATOR 3 nqma da me razo4arova mene pone! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...