Jump to content
BulForum.com

Разсъблечете Бритни Спиърс

afx

Recommended Posts

Абе вие сте луди бре как може да се кефите на такива нешта

тва е супер гадно бееее..... :angry1 :angry1 :angry1

ПРЕПОРАЧВАМ НА СИЧКИ САС СЛАБО СЪРЦЕ КАТО МОЕТО ДА НЕ

ГЛЕДАТ ЩЕ ВИ МНОГО ГАДНО А ЩЕ ОЩЕ ПО ГАДНО И АКО ЩЕ АСМАТИЧИ.

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,Много, Много,

ЯКО :pirate :pirate :D

Охаа!!! Аз се стреснах, ама не много щото очаквах нещо такова.

Обаче........СЕСРТА ми беше фенка на БРИТНИ и като и казах че има игра с нея тя супер много се зарадва :)) с много усилие и концентрациа стигна до

........... :devil :devil и като дявола изкочи не може да си представите кво стана.......ПОДСКОЧИ и избяга в другата стая !!! аз се разцепих от смях, ама

на сестра ми и се ревеше :) Все пак мноо е яко тва не6то :)

Otvratitelno e ! Napravo...ne znam chudq se da delna li temata...tuka ima hora koito moje da ne znaqt che stava vapros chak za takova izkarvane na akala ! Preduprejdavaite !

Охаа!!! Аз се стреснах, ама не много щото очаквах нещо такова.

Обаче........СЕСРТА  ми  беше фенка на БРИТНИ и като и казах че има игра с нея тя супер много се зарадва :))  с много усилие и концентрациа стигна до

........... :devil  :devil  и като дявола изкочи не може да си представите кво стана.......ПОДСКОЧИ и избяга в другата стая !!! аз се разцепих от смях, ама

на сестра ми и се ревеше :)  Все пак мноо е яко тва не6то :)

Az go napravih s edni priqtel4eta....sh razglobih se da se hilq. Posle gi uspokoih, 4e i s men e bilo taka, za da ne se 4uvstvat premetnati :)

Ina4e si predstavete ako zarebite nqkoi pensioner da cuka taq igri4ka...kolko li vreme shte mu zidarjat bateriite(demek sarceto)...

Otvratitelno e ! Napravo...ne znam chudq se da delna li temata...tuka ima hora koito moje da ne znaqt che stava vapros chak za takova izkarvane na akala ! Preduprejdavaite !

Измъчваха ме такива мисли по едно време.. но реших че нищо не е по силно от любопитството. Затова не мисля че е добра идея да се изтрие темата.. ако знаех нямаше да я отварям изобщо. Мога само да предложа да бъде затворена, със голям предупредителен (модераторски :) ) знак за внимание в края, тъй като считам че общественият експеримент беше успешен.. и ще продължава да бъде... тъй като повтарям още веднъж: нищо не е така изкушаващо както любопитството.

Peace!

P.S. И все пак внимавайте да не се уплашите. Не се препоръчва за хора със слаба психика! Само за фенове на DooM :devil

ми нищо особено,малко ме постресна,но не е и кой знае какво впечатляващо.

как само се разпищя гаджето ми , накара целият блок да подскочи сигурно , онова пищи и тя му преглася , УЖАС ... чак и аз се стреснах !

Велико беше ! :confused

Аз доста се чудех как да направя така,че да го видя т'ва червеното...Щот' аз си натисна левия бутон на мишката и безпроблемно се минавам и то доста бързо и нищо не ми се явяваше. Та добре и че сменихме мишката де...Иначе е доста тъпо. Такива плашещи нещица доста се навъдиха вече :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...