Jump to content
BulForum.com

Разсъблечете Бритни Спиърс

afx

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Муахахахахха!!!Наистина е добро....Само дето дзвера не е страшен :)

Иначе за контрола на ръката си струва ;)

aphex, ако те хвана ще те изкъртя, честно ти казвам. Тамън бях на второто ниво, там долу на тясното коридорче и... Малеее, не е истина ако те хвана...

Майкоооо как се стреснах. aphex.Ти друга работа нямаш ли си? Тука на изпостряска полувината форум.Я кажи ти как се почуства.

Майкоооо как се стреснах. aphex.Ти друга работа нямаш ли си? Тука на изпостряска полувината форум.Я кажи ти как се почуства.

Ами... косата ми се изправи :evil :devil :evil

Вече като се знае не е толкова интересно, трябваше да сте по дискретни :tongue :wir

Колкото и изтъркан да е вече този така модерен номер, аз продължавам да се връзвам... Изродите в компютърният свят стават все по- изобретателни.

Наистина е сполучливо. Най-интересното е че много умело се манипулират любопитството и сетивата. Така че дори и да знаеш че има нещо :devil пак не е гаранция, че няма да се уплашиш. Даже напротив - като си научил че нещо те очаква... започваш да се чудиш точно кога ще те изненада :ph34r:

Поредната експоатация на човешкото несъвършенство. Така че ядът на някои от вас не е нищо повече от протест към нашета собствена природа :) Следователно - не вървете срещу нея... Enjoy the ph33r :evil

Аз тая вече я знам гола(както и всеки свързан с нета).Виж ако бяхте лепнали"Разсъблечи Азис" и двата пола щяха да се юрнат барабар с животните да цъкат щото тоя грозния в колкото и близак план да го дадат пак не може да скрие двата акра сексапилен GAS. :hump:

Скоро пак бях намерил такива флашове из нета.Първия път като гледах такова флашче щях да падна от стола(уредбата беше на мах).Сега тва като го видях и веднага се сетих че ще е такова,обаче и представа си нямах кога ще изскокне.Придвидливо преди тва си овеличих слушалките на мах(малко мазохист си падам).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...