Dragonfly^ Posted June 12, 2003 Share Posted June 12, 2003 Nqkoi moje li da mi kaje programka, koqto direkto da zapisva vurhu harda v .mp3 format, kato 4ete ili ot mic ili line-in vhod 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 12, 2003 Share Posted June 12, 2003 Nqkoi moje li da mi kaje programka, koqto direkto da zapisva vurhu harda v .mp3 format, kato 4ete ili ot mic ili line-in vhod 10x tazi tema ne ia li dufkahme weche ? wij temite The DJs - TMF i Web Radio za da ne se powtariam. Az zalagam na ARWizard3. Weche crack-a e gotow, samo da go testwam i ako iskash sha ia uploadna. Wsushtnost, sega zabeliazwam che i w dwete posocheni diskusii si uchastwal taka che iawno ne ti e dostatuchno moeto mnenie i ochakwash nechie drugo OK, mlukwam, i az sha slusham ako niakoi znae hubawa programka da kaje - nie s Dragonfly^ shte sme mu blagodarni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted June 13, 2003 Author Share Posted June 13, 2003 prosto ne sum vidql, 4e ste mi kazali p.s. aide vzemi q ka4i taq programka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted June 13, 2003 Share Posted June 13, 2003 p.s. aide vzemi q ka4i taq programka gotow si http://www.warez.ru:8080/NEW_FTP/Win_Appz/...%20Wizard%203.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted June 13, 2003 Author Share Posted June 13, 2003 10x kicko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.