VeNoM_2431 Posted December 3, 2002 Share Posted December 3, 2002 (mnogo qsno 4e NE!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 3, 2002 Author Share Posted December 3, 2002 Neznam moge da go smenim samo da saberat pove4e xora za NE! zavisi ot vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted December 3, 2002 Share Posted December 3, 2002 Що не добавите някой за модератор дето ще си гледа работата (не мене!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Edinstvenata mi zabelejka kym Dreamer kato moderator e 4e o6te ne vi e prasnal ban na vas dvamata Taka 4e spokoino moje da se radvate 4e ne si vyr6i rabotata. Ne moga da razbera kolko trqbva da vi se povtarq s teq kartinki v podpisa i s bezsmislenite postove koito pravite. IRC kanali bol, ima ICQ, dokolkoto znam i dvamata polzvate Trillian, ZNAETE V KRAINA SMETKA KAKVO PO DQVOLITE E IRC. Za6to obry6tatae foruma v skapan 4at. Smqtate li 4e na nqkoi mu e priqtno da vi 4ete glupostite. Dreamer moderatore ako bqh na tvoe mqsto dosega da sym se pogrijil !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Venom i kak to4no trqbva da si vur6i rabotata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 4, 2002 Author Share Posted December 4, 2002 Edinstvenata mi zabelejka kym Dreamer kato moderator e 4e o6te ne vi e prasnal ban na vas dvamata Taka 4e spokoino moje da se radvate 4e ne si vyr6i rabotata. Ne moga da razbera kolko trqbva da vi se povtarq s teq kartinki v podpisa i s bezsmislenite postove koito pravite. IRC kanali bol, ima ICQ, dokolkoto znam i dvamata polzvate Trillian, ZNAETE V KRAINA SMETKA KAKVO PO DQVOLITE E IRC. Za6to obry6tatae foruma v skapan 4at. Smqtate li 4e na nqkoi mu e priqtno da vi 4ete glupostite. Dreamer moderatore ako bqh na tvoe mqsto dosega da sym se pogrijil !!! Zne6 li kolko ma boli onaq rabota kato mi prasne Ban tolkova 6a sa rasarda da znae6.Ne 4e tolkova ma interesuva tapiq forumve4e,az lepa 1 request i ko na nikoi nemu se zanimava,pak i ti nesi cvete za mirisane KILLERINCHO ednistvenoto ne6to koeto znae6 e da mranka6 i tva e.Taka4e kakto kazax i predi ako6te i celiq forum da banne nemi puka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 znam 4e si tup {} Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 4, 2002 Author Share Posted December 4, 2002 Venom i kak to4no trqbva da si vur6i rabotata? Mi vlez ei napravi nqkav tap topic i vij Tuka kak si var6at rabotata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 a qsno , ti prawi6 tupi topici za da vidi6 modetatorite kak si vur6at rabotata Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 4, 2002 Author Share Posted December 4, 2002 a qsno , ti prawi6 tupi topici za da vidi6 modetatorite kak si vur6at rabotata Dabe az se tapite topici si prava za da moje ostroumnite kato teb samo da sa oplakvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 az puk tolkova mnogo puti sam se oplakal s tiq 30 post-a. Ama vij sq ima hora s po 300 To da bqha 300 ama da bqha smisleni, samo rank-a ima zna4enie mai :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 4, 2002 Author Share Posted December 4, 2002 az puk tolkova mnogo puti sam se oplakal s tiq 30 post-a. Ama vij sq ima hora s po 300 To da bqha 300 ama da bqha smisleni, samo rank-a ima zna4enie mai :\ Dobre we mi da mi gi napravi na 0 ko ma interesuva ne4e nqma pak da stana 300 tozi pat oba4e 6a sa postraq da e po barzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Tva 4e ne ti puka za TYPIQ kakto kazva6 forum zna4i li 4e trqbva da go floodi6 Kato e typ ne postvai be sexi . Kato e typ nameri si nqkoi hityr forum i tam postvai ne 300 ami 3000 posta. Kakvo postva6 tuka v toq typ forum i s takiva mrynkalnici kato mene i Skull-a. Ami nqma smisyl da si gubi6 cennoto vreme za da spodeli6 s nas nai-dobrite si mozy4ni prydni. Napravo nameri nqkoi umen forum s useri deto ne mrynkat i s moderatori koito si vyr6at rabotata i tam napravi da re4em 2-3000 posta. Samo ne znam ako si vyr6at rabota moderatorite kak 6te te iztraqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 ... otidi v foruma na pcm tam e to4no za teb, modetatorite ne si vur6at rabotata i e pulno s temi podobni na tvoite, horata si slagat po 10 kartinki za singature i sa twoqta kategoriq p.s: moje6 da se uveri6 sam - pcm forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 4, 2002 Author Share Posted December 4, 2002 ... otidi v foruma na pcm tam e to4no za teb, modetatorite ne si vur6at rabotata i e pulno s temi podobni na tvoite, horata si slagat po 10 kartinki za singature i sa twoqta kategoriq p.s: moje6 da se uveri6 sam - pcm forum Nqma nujda to i tuka e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Ave pichove, moderatora ne mmoje da redactira i iztriva topici, tova tuka da ne e Totalitaren rejim??? Basi ostavete gi horata , koj kvoto iska neka da pishe.. ne go chetete kato vi e tupo, Za dreamer imam samo edna zabelejka, che vsichkite mu otgovori i obqsneniq sa 1 ili 2srichni ama toj choveka sigurno si ima rabota da pishe nadulgo taka che razbiram go... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Killerincho, fobre ve, na moite postove kakvo im e? I az imam 270 posta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Ave pichove, moderatora ne mmoje da redactira i iztriva topici tova be6e mo6no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Chochosan ako ne moje6 sam da si otgovori6 na vyprosa nqma smisyl az da ti go kazvam.Drugoto koeto trqbva da spomena e 4e moderatora moje da pravi po4ti vsi4ko vyv foruma. Ta kakvo da im e na postovete i na trima vi chochosan. . Stranno naistina TOVA E FORUM A NE IRC CHAT. Ako se napyne6 da razbere6 tova 6te razbere6 i kakvo im e na postovete vi. Pove4e nqma da si gubq vremeto s gluposti. Btw predlojenieto na Skull-a da se naso4ite kym foruma na PC Mniq hi4 ne e lo6o. Tam 6te otkriete srodni du6i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted December 4, 2002 Author Share Posted December 4, 2002 Chochosan ako ne moje6 sam da si otgovori6 na vyprosa nqma smisyl az da ti go kazvam.Drugoto koeto trqbva da spomena e 4e moderatora moje da pravi po4ti vsi4ko vyv foruma. Druga tema e 4e taka kato gledam Dreamer daje ne e moderator vyv foruma Ta kakvo da im e na postovete i na trima vi chochosan. Vij ot na Venom prostotiqta stanaha dve stranici tema. A 4oveka daje ne e moderator. Stranno naistina TOVA E FORUM A NE IRC CHAT. Ako se napyne6 da razbere6 tova 6te razbere6 i kakvo im e na postovete vi. Pove4e nqma da si gubq vremeto s gluposti. Btw predlojenieto na Skull-a da se naso4ite kym foruma na PC Mniq hi4 ne e lo6o. Tam 6te otkriete srodni du6i. Da be toi se Venom vinoven kakto i da e da sam ta karal da pi6e6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 ave pich ti v momenta ne chatish li ve, a ? kato sporish ej sega , kakvo pravish? i osven tova sichkie ti topici na teb ti sa kak kritikuvash neshto ili kak se oplakvash ot neshto tva ako ne e za chat, koe e? Osven tova mnogo qsno che moderatora moje da iztriva kvoto mu padne, ama koj go pravi, nqma li da e maloumen moderator ako pochen da trie topici shtoto ne mu haresvat? P.S Nparavil sum 15 requesta za programi, 3-4 za filmi , i nishto! Samo kato iskam link za neshto i znam che e tuk ama me murzi da go namerq v tursachkata uj kato ima pravopisna greshka v imeto na programata, samo togava ima otzivi... za kakvo togava e toq forum request sled kato nito smukvat neshto koeto si iskal, kato prgrami imam predvid, nito dori ne pishat edin repy che ne im se zanimava. Ako iskash neshto drugo da mi kajesh pishi mi message, sigurno znaesh kak stava, nali ne iskash da floodvash foruma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Ima takiwa modetatori, no te ne sa maloumni, maloumnite sa tezi koito prawqt temi s poslanie koito iska da ka4va post da pi6e tuka. Deiba az sum 4atil, samo puska6 nqkwi postove v koito nahvurlq6 nqkwi bezsmisleni(i nesvurzani) gluposti. A te va6ite topici prosto naistina ne sa za kritika *kak se kazava naj novata pesen na madona? *Nqkoi da iska Qka elektronna muzika? *Q si daite malko info za PC-tata *Poll: Koq igra e po qka - GTA3 ili Mafia??? *Ave kofi e da stoi prazno tuk prav si - tezi temi prosto izduhvat vsqkakwa kritika! Osobeno twa za novata pesen na madona e to4no v desqtkata. Puk i az sum 4ovek, zakwo da ne floodna malko, no ima vreme dokato gi naprawq kolkoto tvoite prudni, a 6tom tvurdi6 4e za "15 requesta za programi, 3-4 za filmi , i nishto!" se prawqt 250+ post-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Mislia 4e bezmislenite neshta triabva da budat iztrivani no vnimavaite koe shte kvalificirate kato bezsmisleno..... Too high for me.. have nothing to say Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Ima takiwa modetatori, no te ne sa maloumni, maloumnite sa tezi koito prawqt temi s poslanie koito iska da ka4va post da pi6e tuka. Deiba az sum 4atil, samo puska6 nqkwi postove v koito nahvurlq6 nqkwi bezsmisleni(i nesvurzani) gluposti. A te va6ite topici prosto naistina ne sa za kritika *kak se kazava naj novata pesen na madona? *Nqkoi da iska Qka elektronna muzika? *Q si daite malko info za PC-tata *Poll: Koq igra e po qka - GTA3 ili Mafia??? *Ave kofi e da stoi prazno tuk prav si - tezi temi prosto izduhvat vsqkakwa kritika! Osobeno twa za novata pesen na madona e to4no v desqtkata. Puk i az sum 4ovek, zakwo da ne floodna malko, no ima vreme dokato gi naprawq kolkoto tvoite prudni, a 6tom tvurdi6 4e za "15 requesta za programi, 3-4 za filmi , i nishto!" se prawqt 250+ post-a... Абе пич тебе като не те интересува нищо - нито рекуестите нито коментарите, изобщо не влизай в скапания форум или поне не мрънкай и не прави тука критерии кое било добре и кое не е Кат няква свекърва начи Че за ко е тоя форум бе... ей така да си седи?! BTW: Не си ври носа където не ти е работата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSkull Posted December 4, 2002 Share Posted December 4, 2002 Kakto kaza BadCoder - za kakwo e foruma - vseki da moje da si izkazva mnenieto! ne6to da imate da dobavite? p.s. i ne pomnq da sum kazval ne6to za requestite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.